Spaghetti .... 160 Napisano wtorek o 21:24 (edytowany) Dziś muzyczny temat ... Edytowano wtorek o 21:25 przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 15 godzin temu Zzz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 14 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 4 Napisano 9 godzin temu Janku śpiewaj 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano 7 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 421 Napisano 7 godzin temu coś takiego.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 4 Napisano 6 godzin temu Pan w garniaku muzykę wstawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 421 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Toya napisał: Pan w garniaku muzykę wstawia to fajny kawalek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, Onaaaa napisał: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 4 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: to fajny kawalek... Skoro tak twierdzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 421 Napisano 6 godzin temu albo ten.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 72 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ooo co za staroć lubiłam to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 72 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 10 minut temu, draże korsarze napisał: Ooo co za staroć lubiłam to Więc pewnie tą też znasz Krejzi Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1045 Napisano 6 godzin temu 40 minut temu, Spaghetti .... napisał: A to lubisz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: A to lubisz? Lubię i przypomniałaś mi stare fajne lata młodości 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 72 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: Więc pewnie tą też znasz Krejzi Znam a to inspiracja: Edytowano 5 godzin temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 160 Napisano 5 godzin temu 10 minut temu, draże korsarze napisał: Znam a to inspiracja: Spoko, ja nie znam, ale tą już tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 5 godzin temu najlepsze w makaronie jest to że on tak nieironicznie bawi się w smalca alfe i łyka żydowskie wynalazki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 5 godzin temu Och… uwolnij mnie ktoś od bryndzy… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 5 godzin temu Śnił mi się Adolf dzis. Ale to nie był sen. Jak można wypuścić w eter piosenkę z bledem? Haha porazka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Och… uwolnij mnie ktoś od bryndzy… Rozpędź się na wózku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Rozpędź się na wózku Hihi. Aleś ty mierna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Hihi. Aleś ty mierna. Dodaj jeszcze mega i będzie komplet bananowej nowomowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Dodaj jeszcze mega i będzie komplet bananowej nowomowy Słabo znasz mowę bananowa wobec tego. Zresztą obca mi. Mnie się kłania starodawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 5 godzin temu A teraz ……Kate Bush……wutheringights a nie chce mi się linku wstawiać bo po co ….czekam na catering Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BapkaBoża 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Słabo znasz mowę bananowa wobec tego. Zresztą obca mi. Mnie się kłania starodawna. Dobra odjeżdżaj mi stąd na swoim papamobile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 56 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BapkaBoża napisał: Dobra odjeżdżaj mi stąd na swoim papamobile A ty jesteś ostatnia która mi będzie mówić co mam robić .poczwaro. A zresztą nie twój wątek wypad więc stąd w pokoju buziak i przytulas na do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 910 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: A teraz ……Kate Bush……wutheringights a nie chce mi się linku wstawiać bo po co ….czekam na catering You had a temper, like my jealousy Too hot, too greedy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach