Spaghetti .... 163 Napisano 10 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 10 godzin temu 8 godzin temu, Fifofa napisał: Myślałem ostatni raz szukasz żony a tu zonk. Wstawi muzykę ma być muzyka nic, ciekawe kiedy znajdziesz żonę Znajdzie żonę jak wstawia taką samą muzykę w tej samej sekundzie tak to działa piter 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 10 godzin temu Bylam w tym roku na koncercie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 163 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Bylam w tym roku na koncercie. Ja koncert mam codziennie nie koniecznie na scenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 9 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti .... napisał: Ja koncert mam codziennie nie koniecznie na scenie Ktoś ci śpiewa codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 163 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 9 minut temu, Onaaaa napisał: Ktoś ci śpiewa codziennie Raczej na odwrót ja śpiewam pod prysznicem, a Ty? Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti .... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 9 godzin temu 31 minut temu, Spaghetti .... napisał: Raczej na odwrót ja śpiewam pod prysznicem, a Ty? Ja nie śpiewam bo mam od tego ludzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 163 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Ja nie śpiewam bo mam od tego ludzi Całe szczęście, że nie w łazience 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 8 godzin temu menel party Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 163 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, judenfrei staat napisał: menel party Tak się składa, że masz pecha krasnal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Tak się składa, że masz pecha krasnal mam trochę, gdzieś zgubiłem kabelek od maszynki do golenia ryja i zarosłem tak jak ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1057 Napisano 8 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 163 Napisano 7 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 163 Napisano 7 godzin temu 33 minuty temu, judenfrei staat napisał: mam trochę, gdzieś zgubiłem kabelek od maszynki do golenia ryja i zarosłem tak jak ty. Muzy lepiej posłuchaj i bądż sobą nie kopią siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 0 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: bądż sobą nie kopią siebie To nie jest zgodne z prawem niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 163 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, judenfrei staat napisał: To nie jest zgodne z prawem niestety. Za dużo filmów oglądasz. Naucz się życia poza prawem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach