Nemesio Cervantes 426 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Margherite napisał: Nie. Przypuszczam że to coś od dziecka, bambino może z włoskiego... okazuje sie, ze bambik to osoba ktora przegrywa we Fortnite po sieci i nawet to określenie jest w piosence, ze taki bambik nie ma vdolcow i jest slaby padam normalnie.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: mlodzieżowaś...moi z gier sieciowych pobierają te hasla. a znasz "bambik"? Ja np poznałam "nubek" też z gier sieciowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, xDxDxDxD napisał: Czy to jakieś nowe określenie? xD Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Czy to jakieś nowe określenie? xD Jeszcze chwila i Ci powiedzą Haźbieta pradawna nazwa Elżbiety, na wsiach używana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 6 godzin temu Lezbieta z kleks xD yebne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Jeszcze chwila i Ci powiedzą Haźbieta pradawna nazwa Elżbiety, na wsiach używana. Tego też nie słyszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Lezbieta z kleks xD yebne Trochę się iskry obawiam. Nie no żartuje. xd Edytowano 6 godzin temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Trochę się iskry obawiam. Nie no żartuje. xd Widziałam, że dzisiaj była, ale zanim przeczytałam, to skasowali temat. Rzucała się do kogoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Widziałam, że dzisiaj była, ale zanim przeczytałam, to skasowali temat. Rzucała się do kogoś? Była chyba w jakimš temacie o depresji na dyskusji ogólnej. Ja nie czytałam tamtego tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Była chyba w jakimš temacie o depresji na dyskusji ogólnej. Ja nie czytałam tamtego tematu. Taka składanka iskra łex a między nimi owsiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 6 godzin temu 19 minut temu, xDxDxDxD napisał: Trochę się iskry obawiam. Nie no żartuje. xd Nwm ocb ich łączy mocno. Tez bym się obawiała takiej xeny co się bije o jelopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Ja do Lexa nic nie mam, ale brać po Owsiku jak sobie strzelić samobója bez szansy na ładniejszą. Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 6 godzin temu Powiedziałam Ci skoncz bo brzydka twoja żona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Nwm ocb ich łączy mocno. XD 6 minut temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Tez bym się obawiała takiej xeny co się bije o jelopa Już mam za sobą jeden konflikt z nią. Następnego chyba mi się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Powiedziałam Ci skoncz bo brzydka twoja żona Ładniejsza od ciebie l,.zresztą nie liczy się teraz jak wygląda tylko jakie chwilę się przeżyło, ty co możesz o tym wiedzieć.jak przeżywasz samą srakę.. Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ładniejsza od ciebie l,.zresztą nie liczy się teraz jak wygląda tylko jakie chwilę się przeżyło, ty co możesz o tym wiedzieć.jak przeżywasz samą srakę.. Haha uuu ogórek się odpalił xD może i ładniejsza ale i tak brzydka. Ty oceniasz każda jak najgorsza to i twoja grazyna będzie. Dość impertynencji takich impotentów umyslowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Haha uuu ogórek się odpalił xD może i ładniejsza ale i tak brzydka. Ty oceniasz każda jak najgorsza to i twoja grazyna będzie. Dość impertynencji takich impotentów umyslowych Liczy się co zrobi wiem co zrobi. Nawet jakbym chory potrzebował lekarstwa nawet na nago poleci tak jak stoi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Liczy się co zrobi wiem co zrobi. Nawet jakbym chory potrzebował lekarstwa nawet na nago poleci tak jak stoi. Wzruszające. Naprawdę. Tak się wnętrze dla ciebie liczy że wyzywasz obce kobiety. Buraku pastewny. Haha. Nara padalcu niewydarzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Wzruszające. Naprawdę. Tak się wnętrze dla ciebie liczy że wyzywasz obce kobiety. Buraku pastewny. Haha. Nara padalcu niewydarzony No to są imitacje kobiet udające jakie to nie są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 14 Napisano 5 godzin temu Iskrę pokręci znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: No to są imitacje kobiet udające jakie to nie są. Ojojoj. Tak se tlumacz skazanie na Grażynę. Jakoś musisz se racjonalizować pewne kwestie aby żyć. Każda atrakcyjniejsza niż Grażynka to imitacja kobiety. Tak tak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Ojojoj. Tak se tlumacz skazanie na Grażynę. Jakoś musisz se racjonalizować pewne kwestie aby żyć. Każda atrakcyjniejsza niż Grażynka to imitacja kobiety. Tak tak xD Jak poznaje ròzne karny na żywo nie chwalą jak chwalą raczej odwrotnie,.ale jak tu czyta bardziej przekonany to był bardzo dobry wybór. Mam szczęście do miłości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 5 godzin temu Kijano ma takie same szczęście jak ja, przy tym jest bardzo skromny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 14 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Jak poznaje ròzne karny na żywo nie chwalą jak chwalą raczej odwrotnie,.ale jak tu czyta bardziej przekonany to był bardzo dobry wybór. Mam szczęście do miłości. Wiesz Ogór, każda żona "poleci" mężowi po leki, ta ładna też Przykro mi, że rujnuję twoje racjonalizacje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Kijano ma takie same szczęście jak ja, przy tym jest bardzo skromny A jaki z urody podobny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: A jaki z urody podobny Zobacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 14 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Fifofa napisał: Naprawdę nie rozumiem, czego próbujesz dowieść. On teraz się zestarzał (ma 61 lat, ma prawo, jest pewnie z dekadę starszy od ciebie), a ty całe życie byłeś Ogórem. To jest ta różnica. A że on jest niezależny wewnętrznie i nie przejmuje się innymi (na przykład tym, co mówią o tym, że zamiast prowadzić się z jakąś młodą du.perą, ma taką partnerkę), to ja wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 5 godzin temu Masz ty tupet sie porównywać do kijanu xD i co chcesz udowodnić? Że jego srednio atrakcyjna wybranka jest lepsza i madrzejsza od atrakcyjnych na które nie masz szans. Grazyna od garów i tak jej nie dorasta do pięt wiec co to za spam kijanu? Jestes ułomny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach