Daniel86 67 Napisano wczoraj o 17:45 Witam. Ja tu już od kilku tygodni proponuję Wam swoje ulubione soundtracki z serii gier o Mega Manie w nadziei, że komuś jeszcze się spodoba i ja jestem ciekaw efektów. Jak się Wam podoba muzyka z Mega Manów? Jakie są Wasze ulubione soundtracki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 134 Napisano wczoraj o 17:47 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Witam. Ja tu już od kilku tygodni proponuję Wam swoje ulubione soundtracki z serii gier o Mega Manie w nadziei, że komuś jeszcze się spodoba i ja jestem ciekaw efektów. Jak się Wam podoba muzyka z Mega Manów? Jakie są Wasze ulubione soundtracki? Może być orginalne jak lubisz. Patrzę dziś wyszła ta piosenka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 423 Napisano 6 godzin temu nvm ocb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 67 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Nemesio Cervantes napisał: nvm ocb ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 254 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Daniel86 napisał: ??? Napisał że nie wie o co biega. Czyli nie wie o co chodzi. Widocznie nie widział wstawianej przez ciebie muzyki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach