Fifofa 134 Napisano wczoraj o 18:19 Podoba się wam aktor Bartłomiej Morawski Przystojny jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano wczoraj o 18:22 Nie. Chociaż zapewne i tak przystojniejszy od ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 134 Napisano wczoraj o 18:22 (edytowany) 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Nie. Chociaż zapewne i tak przystojniejszy od ciebie. Dlaczego nie podoba? Grał Barwy Szczęścia. Edytowano wczoraj o 18:24 przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 21 Napisano wczoraj o 18:51 Ja na to nie patrzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 208 Napisano wczoraj o 19:03 Pewno chcesz sprzedać newsa, że jest poszukiwany za kilkanaście przestępstw na tle seksualnym na małoletnich osobach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielowania 44 Napisano wczoraj o 20:21 Widziałam informacje, że jest poszukiwany, ale nie patrzyłam o co chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 423 Napisano 23 godziny temu brzydal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach