Minnie Moskowitz 58 Napisano 3 godziny temu (edytowany) …serdelka z musztardą. Takiego z rondla ugotowanego. I do tego bułeczka z masełkiem… Edytowano 3 godziny temu przez Minnie Moskowitz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 3 godziny temu Wydaje się proste do przygotowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Wydaje się proste do przygotowania. Wybrać się do mięsnego trzeba, a mam z pół kilometra, a coś mnie łamać zaczyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 3 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkiBożej0dbytniczej napisał: XD Nie triggeruj mnie tym zasranym „XD” Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 3 godziny temu Robię szarlotkę. Nareszcie z kwaśnych jabłek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 3 godziny temu Wczoraj jadłam, tylko z ketchupem akurat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 262 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Robię szarlotkę. Nareszcie z kwaśnych jabłek. Dodajesz cynamon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Wczoraj jadłam, tylko z ketchupem akurat. Ketchup jakoś bardziej wolę do hmm…parówek nadziewanych serem…też dobra opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Wybrać się do mięsnego trzeba, a mam z pół kilometra, a coś mnie łamać zaczyna. Glovo, Lisek albo inna opcja zakupów na odległość jest to rozważenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Dodajesz cynamon? Oczywiście. I cukier wanilinowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Robię szarlotkę. Nareszcie z kwaśnych jabłek. Interesujący avatar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 58 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Glovo, Lisek albo inna opcja zakupów na odległość jest to rozważenia? Nigdy nie kupowałam mięsa przez takie aplikacje. Jednak mam ten fetysz, że muszę widzieć co mi tam pakują…mam mrożoną pizzę. Biednie, ale zawsze coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1637 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Robię szarlotkę. Nareszcie z kwaśnych jabłek. A ja bułeczki drożdżowe z serem. Kupiłam robota planetarnego i teraz świat drżdzowych wypieków stoi przede mną otworem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Interesujący avatar. Z dzisiejszego poranka. Mąż mi zrobił obrazek na śniadanie 🥰 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: A ja bułeczki drożdżowe z serem. Kupiłam robota planetarnego i teraz świat drżdzowych wypieków stoi przede mną otworem A ja ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: A ja bułeczki drożdżowe z serem. Kupiłam robota planetarnego i teraz świat drżdzowych wypieków stoi przede mną otworem Czy bułeczki oznaczają, że to będzie kulka z serem w środku? Czy to inna nazwa drożdżówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Z dzisiejszego poranka. Mąż mi zrobił obrazek na śniadanie 🥰 Pogoda dziś nieszczególna, nieprawdaż? Mży. Unikam tematów o mężach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1637 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: A ja ... Szczerzesz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1637 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Czy bułeczki oznaczają, że to będzie kulka z serem w środku? Czy to inna nazwa drożdżówki? Tak bułeczka z serem w środku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Nigdy nie kupowałam mięsa przez takie aplikacje. Jednak mam ten fetysz, że muszę widzieć co mi tam pakują…mam mrożoną pizzę. Biednie, ale zawsze coś. Nie robiłam nigdy zakupów spożywczych przez internet ale serdelki to nie przednia krzyżowa. Pizza mrożona jest ok. Edytowano 3 godziny temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 14 Napisano 3 godziny temu Świetnie rozumiem tę chętkę - obie z dziecięciem uwielbiamy zestaw parówka plus bułeczka z masłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Szczerzesz się? Zazdroszczę wypieków. Necie mnie szarlotka ale chyba odpuszczę. Lenia mam jak stąd na Księżyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1637 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Z dzisiejszego poranka. Mąż mi zrobił obrazek na śniadanie 🥰 Jej, taki romantyczny ten Twój misiaczek? Zazdro Edytowano 3 godziny temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 14 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Z dzisiejszego poranka. Mąż mi zrobił obrazek na śniadanie 🥰 Mężowie z tej samej gliny ulepieni - mój teraz pojechał m.in. po łakocie dla mnie (wzięło mnie na bitą śmietanę, którą uwielbiam i ciastka typu eklerki) Oczywiście obawiam się wspominać o zaje.bistych mężach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1637 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Zazdroszczę wypieków. Necie mnie szarlotka ale chyba odpuszczę. Lenia mam jak stąd na Księżyc. Też jestem leniwa, stąd ten robot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 307 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Też jestem leniwa, stąd ten robot A zakupy? Dobra. Nie pisz kto je może zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Jej, taki romantyczny ten Twój misuaczek? Zazdro Niech to będzie oficjalna wersja a nie taka, że co zobaczy w necie i mu się spodoba to przetestuje na mnie 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, murb napisał: Unikam tematów o mężach. 3 minuty temu, Huldra napisał: Oczywiście obawiam się wspominać o zaje.bistych mężach Otrzymujecie ostrzegawczą kulkę pieprzu do zgryzienia natychmiast. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Huldra napisał: Mężowie z tej samej gliny ulepieni - mój teraz pojechał m.in. po łakocie dla mnie (wzięło mnie na bitą śmietanę, którą uwielbiam i ciastka typu eklerki) A mogiem do ciebie na kawusię? 🥹 jestem bardzo śmietankowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach