Fifofa 135 Napisano 6 godzin temu Stare Karny wybierają chadòw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 6 godzin temu (edytowany) O ja babcie wyglądające jak ujewny szukają księcia w ciemno Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 6 godzin temu Babcia wyciska 115kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 6 godzin temu Popatrzcie na Polsacie jedna policzki zrobiła kwasem piersi ma zmarszczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 6 godzin temu Uspokój sie wieśniaku. Zazdrościsz ze wyciska ty chudy brzydalu. Twoja grazyna też stara i brzydka a oni są wolni. Haha jaki żonaty przegryw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Uspokój sie wieśniaku. Zazdrościsz ze wyciska ty chudy brzydalu. Twoja grazyna też stara i brzydka a oni są wolni. Haha jaki żonaty przegryw Ta trzecia jakie ma nogi jak kulturystka Pierwsza ze Slunska a w środku ma buty jakby uldelu wyszła. Do wyboru jeden Janusz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ta trzecia jakie ma nogi jak kulturystka Pierwsza ze Slunska a w środku ma buty jakby uldelu wyszła. Do wyboru jeden Janusz A ty co masz im do zaproponowania prócz starego składaka i puszki browara? Stara zone pasożyta i horo curke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: A ty co masz im do zaproponowania prócz starego składaka i puszki browara? Stara zone pasożyta i horo curke. Nic niemam do zaproponowania jakbym takie widział to bym uciekł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Nic niemam do zaproponowania jakbym takie widział to bym uciekł Skoncz śnić ze możesz wybrzydzać. No doprawdy na randce w ciemno byś żadnej nie zaimponował wypowiedzio..pomyslala że uposledzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkiBożej0dbytniczej napisał: Skoncz śnić ze możesz wybrzydzać. No doprawdy na randce w ciemno byś żadnej nie zaimponował wypowiedzio..pomyslala że uposledzony Może wybierze Różową Landrynkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 6 godzin temu Jednak wybrał cyklopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 6 godzin temu Jezu skoncz. Twoja rodzina jest brzydka więc zakończ ocenę pjotera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 6 godzin temu Jednak nie. Jednak wybrał ujewnę w butach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 6 godzin temu O tej porze należy oglądać Express Republiki a nie jakąś randkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 6 godzin temu Zara będzie Ibisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 43 Napisano 4 godziny temu Tydzień temu była rolniczka z mojego miasta. Miała duże cycofony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkiBożej0dbytniczej 3 Napisano 4 godziny temu Też rolnika z tv widziałam ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Kocopoł napisał: Tydzień temu była rolniczka z mojego miasta. Miała duże cycofony Też starą ? nie oglądałem to program dla bomeròw. Prowadzący sam bomer to i uczestnicy tacy sami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 4 godziny temu Porównaniem jak kiedyś randka w ciemno wyglądała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 4 godziny temu Teraz sami zobaczcie to profanacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 62 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Fifofa napisał: Też starą ? nie oglądałem to program dla bomeròw. Prowadzący sam bomer to i uczestnicy tacy sami. A ty masz lat ile boomer? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, jukon tworki welcome napisał: A ty masz lat ile boomer? Ja nie szukam nikogo jak te stare prukwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ja nie szukam nikogo jak te stare prukwy Gdzie są te stare prukwy? O kim mówisz? Nazwiska! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Gdzie są te stare prukwy? O kim mówisz? Nazwiska! W programie nowym randka w ciemno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 1 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Fifofa napisał: Ja nie szukam nikogo jak te stare prukwy Polemizowałbym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Colore napisał: Polemizowałbym. Jak zobaczysz Randki w ciemno starszą wersję i nowszą. Wychodzi na to starszej wersji mogą być te same osoby tylko 30 lat pòzniej, jeszcze nie znalazły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Colore 1 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, Fifofa napisał: Ja nie szukam nikogo jak te stare prukwy Chłopie, polemizowałbym, czy nie szukasz tu nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 135 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Colore napisał: Chłopie, polemizowałbym, czy nie szukasz tu nikogo To podaj choć jeden przykład. Pisze o programie 30 lat temu, nie było internetu ani smartfonów wtedy tak szukali. Teraz czasy zmieniły i widzisz na ekranie co widzisz babcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach