murb 318 Napisano 4 godziny temu Żeby nie było, że tylko o gotowaniu. Salix, pytasz mnie co masz myśleć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1653 Napisano 4 godziny temu Wspaniały dramat, dwoje przeciwko światu. W takich okolicznościach można kochać nawet kogoś, kogo nie znasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Wspaniały dramat, dwoje przeciwko światu. W takich okolicznościach można kochać nawet kogoś, kogo nie znasz. Dziś tytuł powinien brzmieć: Julia i Romeo. Taka mnie naszła refleksja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 374 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Żeby nie było, że tylko o gotowaniu. Salix, pytasz mnie co masz myśleć? Nie, ja wiem co mam o tym myśleć, zastanawia mnie to ze czujesz potrzebę oznajmiać mi o tym że potrafisz być niemiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu I Leonardo jako Romeo. Przypomniałam sobie. Dobrze, że zmieniłam temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1653 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Dziś tytuł powinien brzmieć: Julia i Romeo. Taka mnie naszła refleksja. A nie Romeo i Julian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franzjusz 2 Napisano 4 godziny temu Ja tylko dodam /odnośnie skasowanego przed chwilą tematu/ że trzeba być kompletnym durniem, aby wyrzucać dobre jedzenie po 3 dniach. Zwyczajne marnowanie jedzenia i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1653 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: I Leonardo jako Romeo. Przypomniałam sobie. Dobrze, że zmieniłam temat. Leo zrobił się przystojny ok 40, gdy grał Romeo wyglądał jak szczyl. Dzieci sa ładne a nie przystojne więc nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Nie, ja wiem co mam o tym myśleć, zastanawia mnie to ze czujesz potrzebę oznajmiać mi o tym że potrafisz być niemiła. Pisałaś, że będziesz ironiczna. Ja napisałam, że mogę być niemiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Pokraka napisał: A nie Romeo i Julian? Tak, właśnie tak! Julian! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 374 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Leo zrobił się przystojny ok 40, gdy grał Romeo wyglądał jak szczyl. Dzieci sa ładne a nie przystojne więc nie. Mnie się di caprio podoba z okresu awiatora czyli około trzydziestki jeszcze przed faza ojca wszystkich modelek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Franzjusz napisał: Ja tylko dodam /odnośnie skasowanego przed chwilą tematu/ że trzeba być kompletnym durniem, aby wyrzucać dobre jedzenie po 3 dniach. Zwyczajne marnowanie jedzenia i tyle. Zgadzam się z Tobą. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Leo zrobił się przystojny ok 40, gdy grał Romeo wyglądał jak szczyl. Dzieci sa ładne a nie przystojne więc nie. Dlatego był w tym taki autentyczny. Ja go wielbię bezkrytycznie i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 374 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Pisałaś, że będziesz ironiczna. Ja napisałam, że mogę być niemiła. Tak pisałam i podtrzymuje to. Specjalnie dla ciebie i miecza mogę umieszczać przy każdym poscie ostrzeżenie ze moze zawierać ironię i brak poszanowania dla tygodniowych gołąbków miecza, pasuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1653 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Mnie się di caprio podoba z okresu awiatora czyli około trzydziestki jeszcze przed faza ojca wszystkich modelek. Dla mnie jeszcze za szczylowaty, w incepcji już wyglądał ok. Teraz znowu nie jest fajny bo znowu już zrobił się tatuśkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1653 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Dlatego był w tym taki autentyczny. Ja go wielbię bezkrytycznie i tyle. Tak, jednak co innego fajny dzieciak a co innego fajny facet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1653 Napisano 4 godziny temu Spadam, forum mnie dziś zmęczyło. Miłego wieczoru wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franzjusz 2 Napisano 4 godziny temu Serio, od kiedy trochę zmniejszyłem temp w lodówce i zakupiłem pojemniki na żywność - zaoszczędzam w ciul dużo czasu i energii, no i nic się nie marnuje. Nie każdy ma ochotę na stanie co 2 przy garach, albo po prostu ma lepsze rzeczy do roboty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 374 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Pokraka napisał: Dla mnie jeszcze za szczylowaty, w incepcji już wyglądał ok. Teraz znowu nie jest fajny bo znowu już zrobił się tatuśkowy. No teraz to już taki wujek z niego się zrobił, a nie obiekt westchnień. Miłego. Edytowano 4 godziny temu przez salix 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, salix napisał: Tak pisałam i podtrzymuje to. Specjalnie dla ciebie i miecza mogę umieszczać przy każdym poscie ostrzeżenie ze moze zawierać ironię i brak poszanowania dla tygodniowych gołąbków miecza, pasuje? Po każdym Twoim poście? Podoba mi się ten pomysł! A mogłabyś rozbudować ten wpis tak, żeby był tam też mój nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Franzjusz napisał: Serio, od kiedy trochę zmniejszyłem temp w lodówce i zakupiłem pojemniki na żywność - zaoszczędzam w ciul dużo czasu i energii, no i nic się nie marnuje. Nie każdy ma ochotę na stanie co 2 przy garach, albo po prostu ma lepsze rzeczy do roboty. Można pisać na forum, na przykład. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Pokraka napisał: Spadam, forum mnie dziś zmęczyło. Miłego wieczoru wszystkim Ciał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 374 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, murb napisał: Po każdym Twoim poście? Podoba mi się ten pomysł! A mogłabyś rozbudować ten wpis tak, żeby był tam też mój nick? Tak, na wszelki wypadek żebyście znowu nie rozdzierali szat o brak szacunku do gołąbków.Przekazałam co miałam do przekazania, mam nadzieję ze to wystarczy. Edytowano 3 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, salix napisał: Tak, na wszelki wypadek żebyście znowu nie rozdzierali szat o brak szacunku do gołąbków.Przekazałam co miałam do przekazania, mam nadzieję ze to wystarczy. Jest post ale nie ma wpisu o tygodniowych gołąbkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 374 Napisano 2 godziny temu 47 minut temu, murb napisał: Jest post ale nie ma wpisu o tygodniowych gołąbkach. To nie miał być żaden wpis o gołąbkach tylko ostrzeżenie o możliwym występowaniu ironii oraz braku należytej czci dla tygodniowych potraw. Jeśli dalej zastanawiasz się dlaczego oficjalne ostrzeżenie pod postem się nie pojawia to... no cóż patrz wyżej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 219 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, murb napisał: Dlatego był w tym taki autentyczny. Ja go wielbię bezkrytycznie i tyle. "Di Karpia"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 48 Napisano 2 godziny temu Nudna historia 2 gówniarzy. Na netflix jakiś turecki czeba popatrzeć na życie pięknych i bogatych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 2 godziny temu 32 minuty temu, salix napisał: To nie miał być żaden wpis o gołąbkach tylko ostrzeżenie o możliwym występowaniu ironii oraz braku należytej czci dla tygodniowych potraw. Jeśli dalej zastanawiasz się dlaczego oficjalne ostrzeżenie pod postem się nie pojawia to... no cóż patrz wyżej. Ostrzeżenia dalej nie ma. A miało być po każdym poście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: "Di Karpia"? Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 318 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Nudna historia 2 gówniarzy. Na netflix jakiś turecki czeba popatrzeć na życie pięknych i bogatych Jest serial o weselach w stylu Bollywood. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach