murb 323 Napisano wczoraj o 18:02 sex and przemoc. Cytat z filmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano wczoraj o 18:03 Dostanę bana za spamowanie forum więc rozpoczynę mowę pożegnalną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano wczoraj o 18:17 13 minut temu, murb napisał: Dostanę bana za spamowanie forum więc rozpoczynę mowę pożegnalną Powrócić tuuuu Więc przemyśl mowę pozegnalną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 937 Napisano wczoraj o 18:18 Idziemy szukać szczęścia. Więc my, starce, Cośmy przebiegli po tej biednej ziemi, A nigdy szczęścia w życiu nie spotkali; Możeśmy tylko szukać nie umieli… 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano wczoraj o 18:19 Przed chwilą, Baba napisał: Powrócić tuuuu Więc przemyśl mowę pozegnalną To będzie coś krótkiego bo wzruszenie; odbierze mi mowę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 323 Napisano wczoraj o 18:22 Łzy wielkie jak grochy będą kąpały na buty. Wiadomo jakie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano wczoraj o 18:23 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Idziemy szukać szczęścia. Więc my, starce, Cośmy przebiegli po tej biednej ziemi, A nigdy szczęścia w życiu nie spotkali; Możeśmy tylko szukać nie umieli… Szukaj mojego śladu w powietrzu i na fali, a jeśli o mnie na fali i w powietrzu nie słychać, to znajdź mnie w sercu twoim i niech ja będę jeszcze z tobą przez jedną godzinę. Wszak darem to jest Boga, że my umiemy myślą latać do siebie w odwiedziny.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimfomanka 2 Napisano wczoraj o 18:25 Sex and przemoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 60 Napisano wczoraj o 18:27 A wam co dziś wszystkim dzień poezji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 937 Napisano wczoraj o 18:29 3 minuty temu, Baba napisał: Szukaj mojego śladu w powietrzu i na fali, a jeśli o mnie na fali i w powietrzu nie słychać, to znajdź mnie w sercu twoim i niech ja będę jeszcze z tobą przez jedną godzinę. Wszak darem to jest Boga, że my umiemy myślą latać do siebie w odwiedziny.... Pracuj jak koń pogański, pracuj całe lato, A zimą spij u chłopa za brudnym przypieckiem, Między garnkami, babą szczerbatą i dzieckiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano wczoraj o 18:29 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: A wam co dziś wszystkim dzień poezji Naumiliśmy się robić wklejki i Tadaaaaam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 223 Napisano wczoraj o 18:32 2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: Pracuj jak koń pogański, pracuj całe lato, A zimą spij u chłopa za brudnym przypieckiem, Między garnkami, babą szczerbatą i dzieckiem. "...Cierpienie myśli jest kolącym ostem, / Lecz rzeczywistość... o! ta jak żelazo / Rani, zabija..." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 937 Napisano wczoraj o 18:33 5 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: A wam co dziś wszystkim dzień poezji Ach, cóż to za panna? Ma twarz, nogi, żołądek — lecz coś jakby szklanna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach