Minnie Moskowitz 78 Napisano 16 Październik Obłędu… i rozsądku… coś pomiędzy… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 16 Październik No co Ty nie powiesz..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano 16 Październik Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: No co Ty nie powiesz..? Powiem. Powiem co chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 16 Październik To miejsce jest w sam raz w takim razie XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano 16 Październik Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: To miejsce jest w sam raz w takim razie XD Jak się nie podoba, to … tam są drzwi. Do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 111 Napisano 16 Październik New reality. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano 16 Październik 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: New reality. Cruel reality. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano 16 Październik Wszystko będzie takie takie nowe, i takie….pierwsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 16 Październik Jak coś się kończy zawsze się coś zaczyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano 16 Październik Przed chwilą, Get Out napisał: Jak coś się kończy zawsze się coś zaczyna. Nic się nie kończy. Ewentualnie zacząć się może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 272 Napisano 16 Październik 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Obłędu… i rozsądku… coś pomiędzy… Nie myśl, że chcę być złośliwa. Bardziej byś się odnalazła na forum nerwica. Też mam tam konto. Żeby nie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano 16 Październik Przed chwilą, Baba napisał: Nie myśl, że chcę być złośliwa. Bardziej byś się odnalazła na forum nerwica. Też mam tam konto. Żeby nie było. Byłam tam na jedną chwilę. Po pierwsze - prymitywna budowa strony mnie odrzuca. Po drugie, nie mam zaburzeń psychicznych, więc nie potrzebuję bywać w takich miejscach. Nie mówię, że Ty masz, ale ..dużo wpisów było od jakichś schizofreników a ja nie potrzebuję przebywać w takich miejscach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 272 Napisano 16 Październik 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Byłam tam na jedną chwilę. Po pierwsze - prymitywna budowa strony mnie odrzuca. Po drugie, nie mam zaburzeń psychicznych, więc nie potrzebuję bywać w takich miejscach. Nie mówię, że Ty masz, ale ..dużo wpisów było od jakichś schizofreników a ja nie potrzebuję przebywać w takich miejscach. W sumie, to nikt mi żadnych badań nie robił Wpadłam na taki pomysł, bo ty chyba lubisz pogadać sama ze sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano 16 Październik 1 minutę temu, Baba napisał: W sumie, to nikt mi żadnych badań nie robił Wpadłam na taki pomysł, bo ty chyba lubisz pogadać sama ze sobą. Lubię….a kto nie lubi. Może skorzystam z propozycji, o ile ludzie tam są nieco życzliwsi niż tutaj. Bo nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 272 Napisano 16 Październik Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Lubię….a kto nie lubi. Może skorzystam z propozycji, o ile ludzie tam są nieco życzliwsi niż tutaj. Bo nie wiem. Nie mam zdania. Nie miałam okazji ich poznać. To znaczy, "poznałam" czytając na wyrywki kilka tematów. Stwierdziłam, że tam nie znajdę tego, czego szukam. Znalazłam też forum, gdzie nikt się z nikim nie kłóci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano 16 Październik 2 minuty temu, Baba napisał: Nie mam zdania. Nie miałam okazji ich poznać. To znaczy, "poznałam" czytając na wyrywki kilka tematów. Stwierdziłam, że tam nie znajdę tego, czego szukam. Znalazłam też forum, gdzie nikt się z nikim nie kłóci. Możesz zrobić polecajkę. I ogólnie - dziękuję za ciepłe słowo, takie bez oceniania… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 272 Napisano 16 Październik 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Możesz zrobić polecajkę. I ogólnie - dziękuję za ciepłe słowo, takie bez oceniania… Wiesz dlaczego nikt się tam nie kłóci? Bo prawie nikt tam nie zagląda Ale działa i jest pod kontrolą. Mogę napisać: nasze-marzenia.eu Szukałam kiedyś alternatywy, gdy tu miałam dość kasowania i blokowania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano 16 Październik 1 minutę temu, Baba napisał: Wiesz dlaczego nikt się tam nie kłóci? Bo prawie nikt tam nie zagląda Ale działa i jest pod kontrolą. Mogę napisać: nasze-marzenia.eu Szukałam kiedyś alternatywy, gdy tu miałam dość kasowania i blokowania. Dziękuję, jutro z rana spróbuję się tam zarejestrować. Zawsze to alternatywa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 272 Napisano 16 Październik 2 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Dziękuję, jutro z rana spróbuję się tam zarejestrować. Zawsze to alternatywa. Pewno, że tak. To chyba prywatne forum. Wielu się takiego boi, że ich namierzą czy jak? Mi to obojętne. Nie ukrywam się przed światem, długi oddaję przed czasem Ja tam mam już konto. Lady zgaga Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano 16 Październik 4 minuty temu, Baba napisał: Pewno, że tak. To chyba prywatne forum. Wielu się takiego boi, że ich namierzą czy jak? Mi to obojętne. Nie ukrywam się przed światem, długi oddaję przed czasem Ja tam mam już konto. Lady zgaga Dobranoc Ach. Już jestem ciekawa co to za miejsce. Ale z chęcią odwiedzę. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 0 Napisano 17 godzin temu Dnia 16.10.2025 o 21:09, Pył na wietrze napisał: New reality. I zostań w niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 242 Napisano 16 godzin temu 52 minuty temu, Gosc3763 napisał: I zostań w niej. Ok będę pamiętać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 16 godzin temu Fora to już przeżytek jak dinozaury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 398 Napisano 16 godzin temu 19 minut temu, Get Out napisał: Fora to już przeżytek jak dinozaury. Jesteśmy przedstawicielami prehistorii. a ostatnie pokolenie. Powinniśmy się przykleić do monitorów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gerwazy Rębajło 4 Napisano 15 godzin temu Dnia 16.10.2025 o 23:10, Minnie Moskowitz napisał: Ach. Już jestem ciekawa co to za miejsce. Ale z chęcią odwiedzę. Dobranoc Rób drina i odpalaj inbę, bo nudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 354 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Gerwazy Rębajło napisał: Rób drina i odpalaj inbę, bo nudno. Nie ten nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 14 godzin temu 1 godzinę temu, murb napisał: Jesteśmy przedstawicielami prehistorii. a ostatnie pokolenie. Powinniśmy się przykleić do monitorów. Kto ja ? Mnie tutaj wcale nie było, bo jestem przelotem tylko i gościnnie w ogóle nie identyfikując się z tym gatunkiem. A Ty identyfikuj się z nimi , to będziesz świeciła oczami , a reszta się będzie śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Kto ja ? Mnie tutaj wcale nie było, bo jestem przelotem tylko i gościnnie w ogóle nie identyfikując się z tym gatunkiem. A Ty identyfikuj się z nimi , to będziesz świeciła oczami , a reszta się będzie śmiać. Tak ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 352 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Onaaaa napisał: Tak ty Chyba byłbym ostatni w kolejce ratować tą populacja. Przyszli mieszkańcy ziemi jak będą kopać, to w skałach są ślady jak po dinozaurach i coś tam znajdą . Edytowano 14 godzin temu przez Get Out Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1165 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Chyba byłbym ostatni w kolejce ratować tą populacja. Przyszli mieszkańcy ziemi jak będą kopać, to w skałach są ślady jak po dinozaurach i coś tam znajdą . Ja bym cie ratowała a ty mnie znajdą szkielet i będą się dziwić że mieliśmy dziwne stopy i nosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach