Minnie Moskowitz 78 Napisano piątek o 12:55 Wszystko płynie… rzeki płyną… dziś mam taki humanistyczny nastrój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano piątek o 13:01 Played by Carlos Santana… https://m.youtube.com/watch?v=nPLV7lGbmT4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 78 Napisano piątek o 13:35 Jakiś polglowek uważa mnie za złośnicę, gdy sam ma tandetne teksty, i oskarża mnie że go żegnam za to, że miał chęć zagadać. Ludzkość upada …. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
menelos69 9 Napisano sobota o 09:47 20 godzin temu, Minnie Moskowitz napisał: Jakiś polglowek uważa mnie za złośnicę, gdy sam ma tandetne teksty, i oskarża mnie że go żegnam za to, że miał chęć zagadać. Ludzkość upada …. Rozumiem, że narzekasz na brak atencji. Musisz o nią powalczyć energiczniej. Najskuteczniej zrobisz to wysyłając nudesy na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach