carewicz rzeczywistości 8 Napisano 6 godzin temu Dostałem wiadomość na priv ale po wejściu w skrzynkę nic nie było. WTF? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 25 Napisano 4 godziny temu Trojan! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 249 Napisano 4 godziny temu Usunął cię z rozmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Usunął cię z rozmowy. Właśnie nie. Napisałem do siebie z innego konta i nic, cały czas się ładuje i nie pokazuje wiadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 249 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Właśnie nie. Napisałem do siebie z innego konta i nic, cały czas się ładuje i nie pokazuje wiadomości. Masz zablokowaną skrzynkę po prostu czy o co ci chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Właśnie nie. Napisałem do siebie z innego konta i nic, cały czas się ładuje i nie pokazuje wiadomości. Czy jest na forum choć jedną osoba, która nie wie o zablokowanych skrzynkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Czy jest na forum choć jedną osoba, która nie wie o zablokowanych skrzynkach? Jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 3 godziny temu Jprdl jaka zagwozdka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Jest Co widać na załączonym obrazku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 249 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Baba napisał: Czy jest na forum choć jedną osoba, która nie wie o zablokowanych skrzynkach? Troll urwany z choinki, tego jeszcze nie grali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Jprdl jaka zagwozdka https://www.youtube.com/shorts/HYTMiw2h83M?feature=share Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Co widać na załączonym obrazku W rzeczy samej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 3 godziny temu Wez, bo nie zaśniesz z tego powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Troll urwany z choinki, tego jeszcze nie grali Nie wymawiaj przy mnie słowa choinka. Połowa października, a w tv już reklamują ozdoby świąteczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wez, bo nie zaśniesz z tego powodu. Jestem tu dopiero czwarty dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: W rzeczy samej Za taką pisownią to się baba chowa. Przyznaj się. Mosz małego dzyndzelka, abo dzyndzla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 597 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Jestem tu dopiero czwarty dzień. Wow. Ja kończę tutaj karierę hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Za taką pisownią to się baba chowa. Przyznaj się. Mosz małego dzyndzelka, abo dzyndzla? Mogę mieć jeśli będzie ci od tego lepiej. Uznaj więc, że tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Mogę mieć jeśli będzie ci od tego lepiej. Uznaj więc, że tak jest. Każdej babie od dzyndzla jest lepiej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Każdej babie od dzyndzla jest lepiej. Widzę, że poznałeś wiele kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Widzę, że poznałeś wiele kobiet. Same do mnie lgną. Taki ze mnie przystojny Alvaro. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 241 Napisano 3 godziny temu 3 godziny temu, carewicz rzeczywistości napisał: Dostałem wiadomość na priv ale po wejściu w skrzynkę nic nie było. WTF? Widocznie Caryca odebrała wiadomośc, której ukradłeś awatar i tożsamość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 305 Napisano 3 godziny temu 46 minut temu, RC_+ napisał: Trojan! O wlasnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Same do mnie lgną. Taki ze mnie przystojny Alvaro. Skoro tak twierdzisz to pewnie tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Widocznie Caryca odebrała wiadomośc, której ukradłeś awatar i tożsamość A bardziej gramatycznie..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Skoro tak twierdzisz to pewnie tak jest. Jest. Specjalnie użyłem tutaj damskiego loginu, żeby mi lachony spokój dały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Jest. Specjalnie użyłem tutaj damskiego loginu, żeby mi lachony spokój dały. Brawo ty, tak trzymaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 241 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: A bardziej gramatycznie..? Pan jesteś złodziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 249 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, carewicz rzeczywistości napisał: Jestem tu dopiero czwarty dzień. A w którym dniu się rozwiniesz intelektualnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 232 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, carewicz rzeczywistości napisał: Brawo ty, tak trzymaj... Trzymam, trzymam. Baby na smyczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach