Dwa spełnienia tak 32 Napisano 8 godzin temu Chyba za dużo wiem jednak huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 8 godzin temu 13 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Spadały jej dresy? Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 32 Napisano 8 godzin temu 20 minut temu, Pył na wietrze napisał: Wygląda jakby się nie chciało, ale jak już jest, to się wkręcasz i wcale nie z tych powodów tylko. Nwm. To dobrze. A 3 lata z jego stylem, co trzeba durszlak wyjąć by załapać sedno - szacun. Nie jestem skomplikowany wystarczy mnie słuchać co mówię na privie w zasadzie prosty w obsłudze bo tu jest publiczba beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 32 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Nie Bo ja widziałem takie całkiem nieźle i jej się zsunely Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak napisał: Nie jestem skomplikowany wystarczy mnie słuchać co mówię na privie w zasadzie prosty w obsłudze bo tu jest publiczba beka Pojawiła się ta nowa dramatyczna, trzeba było podbijać na privie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 270 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, carewicz rzeczywistości napisał: Elcia, salowa i ty - ten sam modus operandi. Różni was wiele ale jedno łączy, nie dacie sobie przetłumaczyć i zniknąć z forum. Czemu mają znikać, jak to forum dla kobiet? Zniknij ty 'świeżaku' i będzie dobrze. Więcej powietrza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak napisał: Bo ja widziałem takie całkiem nieźle i jej się zsunely Szukam ale lipa. Nie znajdzie się w tych odmętach neta. Idę spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 32 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Pojawiła się ta nowa dramatyczna, trzeba było podbijać na privie. Widocznie nie pisze interesująco jak ty czy dumbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 270 Napisano 7 godzin temu 29 minut temu, xDxDxDxD napisał: Tylko że mi się wcale nie chce z nim gadać, on mnie specjalnie prowokuje pisząc kłamstwa na mój temat bo wie że przeczytam i sprostuje. Trochę opowiadałam, na szczęście nic z ważniejszych rzeczy. Od jakiegoś czasu ciągle to powtarzasz, a odpowiadając mu masz uciechę i podniecenie. Masz nockę na forum? A dzieci kto odprowadzi rano do szkoły i do przedszkola? Babcia? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 32 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Szukam ale lipa. Nie znajdzie się w tych odmętach neta. Idę spać. Fajnie to pisała anastazja albo goldenhair Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 32 Napisano 7 godzin temu Agatka dumbusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 32 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Pył na wietrze napisał: Pojawiła się ta nowa dramatyczna, trzeba było podbijać na privie. Która dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 32 Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, Kocopoł napisał: Chciałabym być podobna a ty czeski możesz cwaniakowac z makaronem w reklamie papieru do doopy silac się na poważne miny na dooposcisku Dobre by było jakbyśmy se grali między sexami wiadomo huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 32 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Pył na wietrze napisał: Szukam ale lipa. Nie znajdzie się w tych odmętach neta. Idę spać. Wbrew pozorom nie wbijam na priv byle pochwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu H 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu Lex wersja country Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu Trochę mocniejsze ruchy bioderek i biere tu i teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 194 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Lex wersja country Ty co tutaj robisz Iskra śmiejsz się z ukochanego faceta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 270 Napisano 7 godzin temu Zamykamy ten bajzel i idziemy spać przegrywy. (Ja się przebudziłam, bo komuś alarm w samochodzie się włączył ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 32 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Trochę mocniejsze ruchy bioderek i biere tu i teraz Ale u elki musi być syf klekla byś jakbyś wiedziała to co ja a ona mówi że to 10% jakby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 323 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, 250GodzinTak napisał: Od jakiegoś czasu ciągle to powtarzasz, a odpowiadając mu masz uciechę i podniecenie. Masz nockę na forum? A dzieci kto odprowadzi rano do szkoły i do przedszkola? Babcia? Jak aż tak bardzo cię interesuje moje życie to ci odpowiem, syn sam jeździ i sam wraca ze szkoly. Więcej informacji nie będzie, bo co za dużo to niezdrowo. Edytowano 7 godzin temu przez xDxDxDxD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 194 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zamykamy ten bajzel i idziemy spać przegrywy. (Ja się przebudziłam, bo komuś alarm w samochodzie się włączył ) Sama idż przegrywko, bo racę odpalę i odlecisz jeśli znasz ironię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 32 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Pył na wietrze napisał: Lex wersja country Tak widzę małolat Hhttps://www.tiktok.com/@barrioquinqui/video/7559861648899443990 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak 32 Napisano 7 godzin temu Cytat jmin jack Zarejestrowani 192 postów Zgłoś post Napisano 20 minut temu Do Elci wogole pisalem kiedys i chetna byla na seks ze mna ale warunek byl ze jej chlopak musi patrzyc. Nie pamietam ktory to byl czy ten malolat czy inny, ale zrezygnowalem bo wydalo mi sie to peedalskie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu Boshe dajcie mi tego powyżej, będę wiedzieć co z nim zrobić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu Coś pięknego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 270 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti .... napisał: Sama idż przegrywko, bo racę odpalę i odlecisz jeśli znasz ironię Oj tam czepiasz się.. Nie było Cię tutaj jak tamten post pisałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 7 godzin temu Wiem, wiem.. cieszy że możemy przed snem jeszcze podziwiać takie dorodne mięsko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 270 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Dwa spełnienia tak napisał: Ale u elki musi być syf klekla byś jakbyś wiedziała to co ja a ona mówi że to 10% jakby To jedź do niej i posprzątaj, bo obydwoje jesteście po jednych pieniądzach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach