Spaghetti .... 199 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Pogoda do bani, ale muza gra ... Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 110 Napisano 2 godziny temu Nie narzekaj, ważne że nie ma silnego wiatru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Ważne że muza w twej bani gra jak stara szafa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 199 Napisano 2 godziny temu Nie narzekam, tylko stwierdzam fakty Iskra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 2 godziny temu U mnie rano było słonecznie, później padało. Ale godzinę dłużej śpimy, więc jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 199 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 0dbytBabkiBożej napisał: Ważne że muza w twej bani gra jak stara szafa Ciekawe co w twojej gra Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ciekawe co w twojej gra Patrycja Koło fortuny krenci sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 2 godziny temu 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 199 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: U mnie rano było słonecznie, później padało. Ale godzinę dłużej śpimy, więc jest ok Bez opadów u mnie, reszta taka sama. Godzina dłużej cieszy, dłużej po nocach mogę siedzieć, uwielbiam Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 199 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 0dbytBabkiBożej napisał: Koło fortuny krenci sie Mam nadzieję, że nie w stronę bankruta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Mam nadzieję, że nie w stronę bankruta Bez znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 199 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, 0dbytBabkiBożej napisał: Bez znaczenia Znów wyzywasz na publice Masz w ogóle kiedyś dobry nastrój ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Znów wyzywasz na publice Masz w ogóle kiedyś dobry nastrój ? Zegnam ozieble 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 1 godzinę temu To muzyczny? fajny pipek benek mógłby być taki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 199 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: To muzyczny? fajny pipek benek mógłby być taki Tak Krejzi przecież masz Libeda nie narzekaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Tak Krejzi przecież masz Libeda nie narzekaj Nie mam właśnie nie widze go!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 282 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie narzekaj, ważne że nie ma silnego wiatru. U mnie ostatnio tak wiało, że jakoś intuicja mi podpowiadała, żeby wypłacić pieniądze. Rzadko to robię, jedynie na jakieś zbiórki w pracy i do Kościoła Poszłam na zakupy, a na sklepie kartka 'awaria terminala' bo przez silny wiatr terminal nie działał. I jak tu nie mieć intuicji i gotówki na czarną godzinę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 1 godzinę temu Ładni ludzie w ogóle w tym teledysku jest tez androgyniczna pani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 1 godzinę temu Boje się takich ludzi z cyklu ni chlop ni baba. Zaburzajo moje poczucie bezpieczeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 199 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie mam właśnie nie widze go!!! Wróci, on jest jak smerf ważniak da radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 0dbytBabkiBożej napisał: Boje się takich ludzi z cyklu ni chlop ni baba. Zaburzajo moje poczucie bezpieczeństwa To uwazaj na mini moskowic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: To uwazaj na mini moskowic Ona mi się kojarzy z brodatym karłem satyrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 1 godzinę temu Beny mówił ze ma loki murzynskie usta i jabłko Adama to może ten sombr to on? Temu już nie ma czasu pisać na Kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 1 godzinę temu Bo on był murzynem albinosem z bialaczkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 148 Napisano 1 godzinę temu Ktos wie ile tego chója już tu nie ma? chamstwo nawet nie ma z kim codziennej libacji urządzić tego sie nie robi kotu… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Beny mówił ze ma loki murzynskie usta i jabłko Adama to może ten sombr to on? Temu już nie ma czasu pisać na Kafe podoba ci sie takie peedalisko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbytBabkiBożej 13 Napisano 1 godzinę temu W ogóle boje się takich postaci jak satyry krasnale hybrydy zwierzoludzi z Atlantydy i manekinów z oczyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1129 Napisano 1 godzinę temu Cześć czołem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: Nie mam właśnie nie widze go!!! a gdzie jestes teraz we francji ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bardziej zly zajonczek 0 Napisano 1 godzinę temu brodaty karzel satyr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach