murb 359 Napisano 3 godziny temu to zapraszam na ławkę pod blok. Mile widziane kruche ciasteczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: to zapraszam na ławkę pod blok. Mile widziane kruche ciasteczka. To jedyna szansa bo komuś zwieracze puściły i blokuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 359 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: To jedyna szansa bo komuś zwieracze puściły i blokuje. Długo był względny spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TAXI Choroszcz 3 Napisano 3 godziny temu Podjalem decyzje, ze przestane korzystac ze smartfonow I teraz oficjalnie jestem bez telefonu i internet mobilnego xD. Nikt sie fo mnie nie dodzwoni. Koledzy, rodzina... Czuje sie troche odlaczony, ale tak trzeba. Internet mam w prywatnej klinice, spedzam tu teraz cale dnie. Wlasnie jestem po sesji w saunarium, ale sie zajebiscie czuje. Taki czysty I swiezy. Do jazz klubu nie poszedlem, bo mi sie nie chcialo z namiotu wychodzic i wolalem grac w gierki. I dobrze zrobilem, bo o 21 zaczelo padac i cala noc lal deszcz xD. Cieszylem sie, ze nigdzie nie poszedlem, bo bym caly przemokl I zmarzl w nocy. Ale trenuje wieczorami, wiec moze w ta srode mi sie uda... Jak bedzie pogoda. Zgadnijcie kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Długo był względny spokój. Może faza księżyca nie tak, albo jesienna depresja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 1 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, TAXI Choroszcz napisał: Podjalem decyzje, ze przestane korzystac ze smartfonow I teraz oficjalnie jestem bez telefonu i internet mobilnego xD. Nikt sie fo mnie nie dodzwoni. Koledzy, rodzina... Czuje sie troche odlaczony, ale tak trzeba. Internet mam w prywatnej klinice, spedzam tu teraz cale dnie. Wlasnie jestem po sesji w saunarium, ale sie zajebiscie czuje. Taki czysty I swiezy. Do jazz klubu nie poszedlem, bo mi sie nie chcialo z namiotu wychodzic i wolalem grac w gierki. I dobrze zrobilem, bo o 21 zaczelo padac i cala noc lal deszcz xD. Cieszylem sie, ze nigdzie nie poszedlem, bo bym caly przemokl I zmarzl w nocy. Ale trenuje wieczorami, wiec moze w ta srode mi sie uda... Jak bedzie pogoda. Zgadnijcie kto Wspaniale. Tez planuję takie kroki ale nie mogę se pozwolić póki co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 359 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Może faza księżyca nie tak, albo jesienna depresja. To może być zmiana proporcji dnia i nocy. Brak światła słonecznego ma fatalny wpływ nie tylko na kury. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: To może być zmiana proporcji dnia i nocy. Brak światła słonecznego ma fatalny wpływ nie tylko na kury. Tak, kury idą spać, to i ludziom trzeba. A ci siedzą na internetach po nocach i potem jest jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 359 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Tak, kury idą spać, to i ludziom trzeba. A ci siedzą na internetach po nocach i potem jest jak jest. Ach ten internet. 🥴 Kiedyś to nie było internetu i też się żyło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Ach ten internet. 🥴 Kiedyś to nie było internetu i też się żyło. Tak kiedyś to się żyło. Biednie, ciężko, krótko ale zdrowo i szczęśliwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 1 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Tak kiedyś to się żyło. Biednie, ciężko, krótko ale zdrowo i szczęśliwie. Nie sądzę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Nie sądzę xD Myślałam, że kpina jest w tym jawna. Widać się myliłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 1 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Myślałam, że kpina jest w tym jawna. Widać się myliłam. Nie znam kontekstu bo czytam tylko ostatnie komentarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 359 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Pokraka napisał: Myślałam, że kpina jest w tym jawna. Widać się myliłam. Może trzeba do postów dodawać opis w nawiasie. (Poważna propozycja). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Może trzeba do postów dodawać opis w nawiasie. (Poważna propozycja). Może, emotki się nie sprawdzają, nikt nie wie co oznaczają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 3 godziny temu Nie mam kruchych ciasteczek, ślimaczki drożdżowe z dżemem mogą być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 359 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Może, emotki się nie sprawdzają, nikt nie wie co oznaczają Dla każdego oznaczają coś innego. Słucham podcastu o skutecznej komunikacji. Tak mnie naszło. Bardzo duża część przekazu to mowa ciała, mimika i oczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 359 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Nie mam kruchych ciasteczek, ślimaczki drożdżowe z dżemem mogą być? Mam kawę Noc w Paryżu. Wezmę w termosie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 359 Napisano 3 godziny temu Zaiste wielką tajemnicą pozostaje dla mnie dlaczego ta kawa nosi taka nazwę. Jedna osoba skomentowała, że jest czarna i agresywna. Taki żarcik rasistowski. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Dla każdego oznaczają coś innego. Słucham podcastu o skutecznej komunikacji. Tak mnie naszło. Bardzo duża część przekazu to mowa ciała, mimika i oczy. Tak, jednak warto nie przesadzać. Bo ci coache też popadają w przesadę nie każdy ruch ręką coś znaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Mam kawę Noc w Paryżu. Wezmę w termosie. Dobra, pokarmimy gołębie, zlecą z Twojego balkonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 359 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Dobra, pokarmimy gołębie, zlecą z Twojego balkonu. To wezmę czerstwy chleb. Ślimaczków im nie oddam! Kawa z mlekiem i cukrem? Mam zwykły albo trzcinowy. Nie mam niczego o drobnego do cukru. A, i mleko od krowy ale może być bez laktozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1681 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, murb napisał: To wezmę czerstwy chleb. Ślimaczków im nie oddam! Kawa z mlekiem i cukrem? Mam zwykły albo trzcinowy. Nie mam niczego o drobnego do cukru. A, i mleko od krowy ale może być bez laktozy. Do kawy proszę dużo mleka (piję tylko takie od krowy) ale bez cukru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu Teraz juz jest ciemno trzeba stać pod latarnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TAXI Choroszcz 3 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Teraz juz jest ciemno trzeba stać pod latarnią Skąd wiesz, Grażyna ci raportuje sytuacje spod latarni? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, TAXI Choroszcz napisał: Skąd wiesz, Grażyna ci raportuje sytuacje spod latarni? xD Albo mieć przenośną latarnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 330 Napisano 2 godziny temu Nie lubię ławek przed blokiem ani kruchych ciastek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 286 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: to zapraszam na ławkę pod blok. Mile widziane kruche ciasteczka. Czy u Ciebie była burza i gradobicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 338 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Nie lubię ławek przed blokiem ani kruchych ciastek. Ciastek też nie ale kruche ciasto jest dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 286 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: To może być zmiana proporcji dnia i nocy. Brak światła słonecznego ma fatalny wpływ nie tylko na kury. Nie chodzisz spać z kurami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach