Baba 287 Napisano 19 godzin temu 18 minut temu, Margherite napisał: To ja bym jadła. Smaki raczej te same. Najbardziej jestem za kremówką budyniową, kiedyś nazywaną papieską Po słodyczach tak nie tyję. Jednak muszę na wszelkie cukry uważać. Dawno będąc na rehabilitacji lezącej (była taka fajna dogodność 4 tygodniowa) co drugi dzień kupowałam w sklepiku taką kremówkę. Nic nie przytyłam. Jeszcze po szpitalnym jedzeniu 5 cm w pasie mnie ubyło. Najlepiej, bo babcia w wieku 93 lat też sobie kazywała kupować i się zajadałyśmy tymi kremówkami na wieczór. I krem poprosiła żeby jej kupić taki sam jak miałam. Duży 250 z Biellendy. Rano i wieczór wklepywałyśmy ten krem. Taka żywotna babcia do rzeczy. Napoleonka na kruchym cieście? O tym piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 51 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Głupio wyszło, sam przyznasz ee tam gl;upio przeciez jakbym nie chcial to bym nie pisal ze spalilem swiadectwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 513 Napisano 19 godzin temu 2 godziny temu, salix napisał: Kurde, a mnie się wydaje że jeśli ktoś zawsze miał luźny stosunek do erotyki i eksperymentów, to to jest to dla niego jakby naturalne. Ale jeśli ktoś, kto dotąd był stabilny ze tak sie wyrażę , nagle zaczyna szukać czegoś nowego to raczej znak ze coś jest nie tak. Co do artystów faktycznie, kiedyś swoboda obyczajowa była znacznie bardziej popularna i akceptowana niż dziś. Czytając biografie dawnych twórców często mam wrażenie, że romansował właściwie każdy z każdym, a choroby weneryczne były na porządku dziennym. wyspiański zmarł na kiłę. A mi się wydaje, że zwykli ludzie też wtedy robili niezłe numery, tylko raz że nikt o nich nie pisał biografii, dwa- na zewnątrz trzeba było trzymać fason pruderii. Ale mam wrażenie, że bylo bardziej dziko i animalistycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: ktos ma 200 nickow jest kompletnie bez wyrazu a pozniej sadzi ze jest mistrzem kamuflażu bo nikt go nie rozpoznal bo jest tak bezbarwny kazdy moze byc nikim to zaden wyczyn Zadałeś mi cios w samo serce. Co teraz zrobię? Chyba popełnię samоbóϳstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Anabelle napisał: Nie każdy jest fałszywym chûjem i zbokiem z wujem w łapie nie dziwię się że Zwidmo hejtowalo jak psa Zluzuj z tymi wyzwiskami. Żółta kartka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: ee tam gl;upio przeciez jakbym nie chcial to bym nie pisal ze spalilem swiadectwo To był ewidentnie joking on the square. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 51 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: A mi się wydaje, że zwykli ludzie też wtedy robili niezłe numery, tylko raz że nikt o nich nie pisał biografii, dwa- na zewnątrz trzeba było trzymać fason pruderii. Ale mam wrażenie, że bylo bardziej dziko i animalistycznie. mysle ze nie bylo internetu i zwykli ludzie chodzili do fabryki i nie wiedzieli nawet o jakichs klubach swingersow ze sa takei wynalazki pzoa tym wiekszosc ludzi chodzila do kosciola i przynajmniej udawala wierzacych i bala sie zdania plebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 51 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Zadałeś mi cios w samo serce. Co teraz zrobię? Chyba popełnię samоbóϳstwo. raczej popelnisz kolejne 200 nickow i 2k postow oraz zablokujesz polowe forum a druga polowe tematow zablokuje bagniak w nocy jak jej odbije palma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 19 godzin temu 3 minuty temu, Anabelle napisał: Nie każdy jest fałszywym chûjem i zbokiem z wujem w łapie nie dziwię się że Zwidmo hejtowalo jak psa Ja piеrdоlę, w jakim ty się obracasz towarzystwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: raczej popelnisz kolejne 200 nickow i 2k postow oraz zablokujesz polowe forum a druga polowe tematow zablokuje bagniak w nocy jak jej odbije palma Rozważę twój pomysł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 51 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: To był ewidentnie joking on the square. tak tak nieswiadomie sie wsypalem ale ty jestes durny nie wiem jak mozna miec 200 nickow i nie wiedziec skad sie wzial casus spalonego swiadectwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 25 Napisano 18 godzin temu 12 minut temu, konie na ambonie napisał: mysle ze nie bylo internetu i zwykli ludzie chodzili do fabryki i nie wiedzieli nawet o jakichs klubach swingersow ze sa takei wynalazki pzoa tym wiekszosc ludzi chodzila do kosciola i przynajmniej udawala wierzacych i bala sie zdania plebana Było mój ojciec swingersowal 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 513 Napisano 18 godzin temu 17 minut temu, konie na ambonie napisał: mysle ze nie bylo internetu i zwykli ludzie chodzili do fabryki i nie wiedzieli nawet o jakichs klubach swingersow ze sa takei wynalazki pzoa tym wiekszosc ludzi chodzila do kosciola i przynajmniej udawala wierzacych i bala sie zdania plebana W starożytnym Rzymie też nie mieli internetu ani nie znali klubów swingersów a nie takie imprezy odwalali. Moim zdaniem najwięcej ludzi za twarz nie trzymał Kościół tylko komuna. A wcześniej było swobodniej, chociaż oczywiście za fasadą dulszczyzny. Ale to tylko takie moje subiektywne przemyślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 627 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Było mój ojciec swingersowal A ty tylko sylikon peklujesz. Po kim ty poszedłeś? Ojciec patrzy na ciebie z góry i wstyd mu za ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 513 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: A ty tylko sylikon peklujesz. Po kim ty poszedłeś? Ojciec patrzy na ciebie z góry i wstyd mu za ciebie. Lubię te kafeteryjne uszczypliwości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 18 godzin temu 24 minuty temu, Baba napisał: Napoleonka na kruchym cieście? O tym piszesz? Chyba tak, ale na francuskim cieście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 18 godzin temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zluzuj z tymi wyzwiskami. Żółta kartka Dumbo powinna isc na jakąś domówke i sie zresetować a tak tylko smędzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 18 godzin temu 26 minut temu, konie na ambonie napisał: ee tam gl;upio przeciez jakbym nie chcial to bym nie pisal ze spalilem swiadectwo Świadectwo jest odtwarzalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 18 godzin temu 47 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Brum, a o czym mówimy. Chciałabyś lizać przepocone cyce? Prysznic można wziąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: Dumbo powinna isc na jakąś domówke i sie zresetować a tak tylko smędzi Anabell to Dumbo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Świadectwo jest odtwarzalne. Dokładnie, żaden problem. Gorzej jak nie ma czego odtwarzać, nie mówiąc już o dyplomie mgr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: Dumbo powinna isc na jakąś domówke i sie zresetować a tak tylko smędzi Ona jest psychiczna, skończy w barłogu z Leżakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 18 godzin temu 15 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Dumbo powinna isc na jakąś domówke i sie zresetować a tak tylko smędzi Kiedyś nie była taka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 18 godzin temu 14 minut temu, Margherite napisał: Anabell to Dumbo? no.... latwo poznac bo wyzywa bez powodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 25 Napisano 18 godzin temu 20 minut temu, Malowany napisał: A ty tylko sylikon peklujesz. Po kim ty poszedłeś? Ojciec patrzy na ciebie z góry i wstyd mu za ciebie. Drugom babe miał slabom to lepiej być samemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: no.... latwo poznac bo wyzywa bez powodu Jak z Moonem zaczęły się privy, to rzuca mięsem ino wlezie. Czasami przykro czytać. Zresztą chyba się leczy i miała próbę samobójczą, więc więcej empatii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 447 Napisano 18 godzin temu 40 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A mi się wydaje, że zwykli ludzie też wtedy robili niezłe numery, tylko raz że nikt o nich nie pisał biografii, dwa- na zewnątrz trzeba było trzymać fason pruderii. Ale mam wrażenie, że bylo bardziej dziko i animalistycznie. Zależy tez o jakich czasach i o jakich zwykłych ludziach mówimy. Większość ludzi żyła w koszmarnych warunkach, a ich życie było walka o przetrwanie. Na wsiach jeszcze na początku XX wieku warunki mieszkalne były fatalne. Wiele rodzin żyło w jednej izbie, często bez jakiejkolwiek prywatności bo lóżko było jedno i spała na nim cała rodzina rodzice, dzieci, a bywało, że i dziadkowie. Jeśli chodzi o kwestie intymne, to musiało być wtedy przerażająco, zwłaszcza że do niskiej świadomości dochodził fakt, iż kazirodztwo nie było traktowane jako przestępstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 14 Napisano 18 godzin temu 18 minut temu, murb napisał: Prysznic można wziąć. A potem celowo osypać lukier. I nici ze spontanu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Jak z Moonem zaczęły się privy, to rzuca mięsem ino wlezie. Czasami przykro czytać. Zresztą chyba się leczy i miała próbę samobójczą, więc więcej empatii. jak sie ktos zblokowal to ciezko tak samemu nagle sie na lewo i prawo negliżowac na plazy... moglabys poradzic jej cos babciu... ty i tak juz za stara na amory Edytowano 18 godzin temu przez Nemesio Cervantes 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: jak sie ktos zblokowal to ciezko tak samemu nagle sie na lewo i prawo negliżowac na plazy... moglabys poradzic jej cos babciu... ty i tak juz za stara na amory Może coś wspólnymi siłami dziadku wymyślimy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach