Margherite 38 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: W tym roku jakoś mniej. Samo przyszło. Smaki znowu mi się zmieniają? To ja bym jadła. Smaki raczej te same. Najbardziej jestem za kremówką budyniową, kiedyś nazywaną papieską Po słodyczach tak nie tyję. Jednak muszę na wszelkie cukry uważać. Dawno będąc na rehabilitacji lezącej (była taka fajna dogodność 4 tygodniowa) co drugi dzień kupowałam w sklepiku taką kremówkę. Nic nie przytyłam. Jeszcze po szpitalnym jedzeniu 5 cm w pasie mnie ubyło. Najlepiej, bo babcia w wieku 93 lat też sobie kazywała kupować i się zajadałyśmy tymi kremówkami na wieczór. I krem poprosiła żeby jej kupić taki sam jak miałam. Duży 250 z Biellendy. Rano i wieczór wklepywałyśmy ten krem. Taka żywotna babcia do rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cieniAS wywiadu 3 Napisano 6 godzin temu 250GodzinTak to stary chłop 70 lat! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Jestem, jestem - nie psuj zabawy... Ok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 13 Napisano 6 godzin temu 27 minut temu, murb napisał: Taki nowy rodzaj wymówki? Kobieta mówi, że ją boli głowa a mężczyzna, że jest późny wieczór? A ta zapowiedź pawia to z jakiego powodu) Pieprz, czyżby? Brum, a o czym mówimy. Chciałabyś lizać przepocone cyce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 51 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Panie Konie w makaronie, ja jako były tramwajarz poruszam się ruchem konika szachowego więc ciężko mi przyznawać się do większości nie swoich kont skoro swoich mam aż nadto. oczywiscie ze profesor ciekawski to bylo twoje konto, wszystkie twoje konta jak w pamietniczku spisales zreszta w tym temacie dekolowatej czy jak tam jej bylo. nie wiem tylko czy wrobelek to oddzielna psotac czy puchacz jak nie puchacz to obstawiam myrka ze stoi za tymi nickami, jedno jest pewne jezdziles tym samym tramwajem o kubus czyz nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: jest jeden róg, nie widac bo skryty... nie pytaj bo nie pokaze i tak.. Boś wstydliwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Brum, a o czym mówimy. Chciałabyś lizać przepocone cyce? zaczyna sie na ostro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: oczywiscie ze profesor ciekawski to bylo twoje konto, wszystkie twoje konta jak w pamietniczku spisales zreszta w tym temacie dekolowatej czy jak tam jej bylo. nie wiem tylko czy wrobelek to oddzielna psotac czy puchacz jak nie puchacz to obstawiam myrka ze stoi za tymi nickami, jedno jest pewne jezdziles tym samym tramwajem o kubus czyz nie ? To jest Puchacz? Szyderca bezlitosny? Miał jeszcze nick, coś od poprawiania błędów. No i teraz śliwka w Majonezie. Edytowano 6 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: Panie Konie w makaronie, ja jako były tramwajarz poruszam się ruchem konika szachowego więc ciężko mi przyznawać się do większości nie swoich kont skoro swoich mam aż nadto. A pamiętasz jak twoje tematy kręciły się po 200 stron? I zawsze wypraszałeś Ewkę, bo obrażała twoje rozmówczynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: oczywiscie ze profesor ciekawski to bylo twoje konto, wszystkie twoje konta jak w pamietniczku spisales zreszta w tym temacie dekolowatej czy jak tam jej bylo. nie wiem tylko czy wrobelek to oddzielna psotac czy puchacz jak nie puchacz to obstawiam myrka ze stoi za tymi nickami, jedno jest pewne jezdziles tym samym tramwajem o kubus czyz nie ? Jak zwykle w sam środek cipki. Podziwiam twoja przenikliwość, musiałeś długo studiować by osiągnąć taką perfekcję. Może nawet drugi fakultet zrobiłeś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: zaczyna sie na ostro... Kto by pomyślał, że Pieprz i takie teksty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: To jest Puchacz? Szyderca bezlitosny? Miał jeszcze nick, coś od poprawiania błędów. Grammar Nazi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: To jest Puchacz? Szyderca bezlitosny? ..i Dekalogowata w jednym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: ..i Dekalogowata w jednym. I Nowy w mieście to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Grammar Nazi Wow, nieźle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: ..i Dekalogowata w jednym. Oj ,to tego konta wcale nie znam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I Nowy w mieście to ty Totalna demaskacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kto by pomyślał, że Pieprz i takie teksty peak libido... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: I Nowy w mieście to ty Wątpię, Nowy był specyficzny, raczej nieprzystępny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Margherite napisał: To jest Puchacz? Szyderca bezlitosny? Miał jeszcze nick, coś od poprawiania błędów. No i teraz śliwka w Majonezie. A puchacz to zglaszamy spamy jeszcze dodatkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 51 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A puchacz to zglaszamy spamy jeszcze dodatkowo. jesli puchacz byl wroblekiem a to bardzo prawdopodobne - nie zgadza sie tylko to ze wrobelek sprawial wrazenie jakvy faktycznie byl z warszawy - to mial jeszcze z 200 nickow minimum. w jednym temacie wpisal sie z 90 chyba o ile dobrze pamietam tzn. lajkowal. jakies serdelki tam byly i ogolnie polowa zj...nych nickow z ero to byla jedna osoba. puchacz zaprzeczal ze to on ale do slow puchacza trzeba podchodzic z ostroznoscia Edytowano 6 godzin temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Wątpię, Nowy był specyficzny, raczej nieprzystępny. Zamknięty w sobie stary kawaler Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: A puchacz to zglaszamy spamy jeszcze dodatkowo. Ja piеrdоlę, muszę teraz sięgnąć po nowe, zapasowe nicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zamknięty w sobie stary kawaler Zawsze mogłem się otworzyć na ludzi, prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, konie na ambonie napisał: wrobelek sprawial wrazenie jakvy faktycznie byl z warszawy Łatwo ci sprzedać fałszywe wrażenie. Czyżby braki w wykształceniu..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Ja piеrdоlę, muszę teraz sięgnąć po nowe, zapasowe nicki Nie, ty nie możesz być zglaszamy spamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 279 Napisano 6 godzin temu 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Oj tam czepiasz się. Chłop się naprasza, to trzeba go jakoś wykorzystać Nie czepiam się. Korzystanie z pomocy domowej jest częstym zjawiskiem. Teraz jest bardzo mało podrecznych (koszty życia drogie),a firm sprzątających jak mrówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 51 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Łatwo ci sprzedać fałszywe wrażenie. Czyżby braki w wykształceniu..? tak rozgryzles mnie po tym jak napisalem ze spalilem mature w kominku rozwiklales moje kompleksy moze z popiolu jeszcze da sie posklejac to swiadectwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: tak rozgryzles mnie po tym jak napisalem ze spalilem mature w kominku rozwiklales moje kompleksy moze z popiolu jeszcze da sie posklejac to swiadectwo Głupio wyszło, sam przyznasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 51 Napisano 6 godzin temu ktos ma 200 nickow jest kompletnie bez wyrazu a pozniej sadzi ze jest mistrzem kamuflażu bo nikt go nie rozpoznal bo jest tak bezbarwny kazdy moze byc nikim to zaden wyczyn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach