Dwa spełnienia tak tak 24 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, zgłoszone napisał: z tepymi pissdami moze tak Ale capie perfumami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: dumbo wyzywa te laski, ktore sie specjalnie nie staraja a faceci caly czas podbijaja... ciekawe jaki moze z tego byc wniosek.. Hm, myślę że różne można wysnuwać teorie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Przecież malowany wszystko wie może ci wszystko powiedzieć chociaż podejrzewam że mogła mu nasciemniac. Malowany to dziecko z pampersem, a na co Elce kolejne dziecko? Przecież babka tyle ludzi nie wykarmi, a jeść i pić trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone 4 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Malowany to dziecko z pampersem, a na co Elce kolejne dziecko? Przecież babka tyle ludzi nie wykarmi, a jeść i pić trzeba wykarmi bo malolat nie umie w sex i jest chetna na dodatkowych tetusiow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone 4 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Hm, myślę że różne można wysnuwać teorie. no troche slabo zeby jakies madki i ojdze zdradzieckie sie tu pasły nie lubie k.restwa, nudne to i slabe a hejkowanie jest zawsze zabawne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Malowany to dziecko z pampersem, a na co Elce kolejne dziecko? Przecież babka tyle ludzi nie wykarmi, a jeść i pić trzeba Nie przesadzasz? Ludzie robią różne rzeczy na imprezkach. Każdemu sie może zdarzyć, po % to się nie panuje nad wszystkim. Jak na "dziecko" to się potrafi utrzymać, to nie jest niedojrzały mental co z mamą żyje na jej koszt odkąd szkoła skończona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, zgłoszone napisał: no troche slabo zeby jakies madki i ojdze zdradzieckie sie tu pasły nie lubie k.restwa, nudne to i slabe a hejkowanie jest zawsze zabawne. A to co robi Moon jest w porządku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 8 Napisano 7 godzin temu 21 minut temu, salix napisał: Pewnie poszedł na jakiś kurs i wróci jako doktor. Jak ministra bez magistra, która chciała robić doktorat. Dla potomnych - Katarzyna Kotula. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Hm, myślę że różne można wysnuwać teorie. A nawet jakiś guz , nowotwór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Przecież malowany wszystko wie może ci wszystko powiedzieć chociaż podejrzewam że mogła mu nasciemniac. Ten odklejony jak zwykle o czymś innym gada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie przesadzasz? Ludzie robią różne rzeczy na imprezkach. Każdemu sie może zdarzyć, po % to się nie panuje nad wszystkim. Jak na "dziecko" to się potrafi utrzymać, to nie jest niedojrzały mental co z mamą żyje na jej koszt odkąd szkoła skończona. Mnie cały czas godziny pracy wypomina. Nieważne, broń alkusa, bo w końcu to lubisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, zgłoszone napisał: no troche slabo zeby jakies madki i ojdze zdradzieckie sie tu pasły nie lubie k.restwa, nudne to i slabe a hejkowanie jest zawsze zabawne. imo znalazlas sobie zastępstwo atrakcji z braku sexu. zalewasz sie dopaminą jak dokopiesz jakiemus biednemu i cierpiącemu panu a to nie ladnie tak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A to co robi Moon jest w porządku? Od munka zawsze wracają nie do końca sprawne jak po lobotomii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: A nawet jakiś guz , nowotwór. z przejedzenia tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: imo znalazlas sobie zastępstwo atrakcji z braku sexu. zalewasz sie dopaminą jak dokopiesz jakiemus biednemu i cierpiącemu panu a to nie ladnie tak... jak ja nie dowale to januszki i grazynki pjerdol...niete mi na glowe wchodza wiec trzeba was zgniatac jak karaluchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Ten odklejony jak zwykle o czymś innym gada. Bo w coraz ciaśniejszej klatce siedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: z przejedzenia tez Po byle jakim zawsze jest niskie morale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1187 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, Get Out napisał: Ludzie są ze sobą latami i z dnia na dzień potrafią być obcymi dla siebie, bo ty chyba myślisz że coś jest trwałe teraz. I rozwód bez intercyzy i kłótnia o dom. Potem taki koleś wynajmuje bo żona dom zabrała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, zgłoszone napisał: jak ja nie dowale to januszki i grazynki pjerdol...niete mi na glowe wchodza wiec trzeba was zgniatac jak karaluchy. mscisz sie za lata poniewierki przez leżaka, a ja cie wtedy bronilem... widac juz ktos ty taki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, zgłoszone napisał: jak ja nie dowale to januszki i grazynki pjerdol...niete mi na glowe wchodza wiec trzeba was zgniatac jak karaluchy. Piłaś alkohol? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, zgłoszone napisał: wykarmi bo malolat nie umie w sex i jest chetna na dodatkowych tetusiow XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgłoszone 4 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Piłaś alkohol? z twojego wiadra chleptałam jak złoto salowa, wieksze wiadro niz u Elki czy tej Jezowej 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, zgłoszone napisał: no troche slabo zeby jakies madki i ojdze zdradzieckie sie tu pasły nie lubie k.restwa, nudne to i slabe a hejkowanie jest zawsze zabawne. Ok, przyjęłam - naczelny szyderca kafe, tak dla zabi.cia czasu.. No bo różne postawy krytykujesz, bardzo różne, na tyle co czasem czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 366 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, zgłoszone napisał: z twojego wiadra chleptałam jak złoto salowa, wieksze wiadro niz u Elki czy tej Jezowej Czyli było pite Nie mam wiader w domu. Uspokój się, bo dziś ewidentnie przesadzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Po byle jakim zawsze jest niskie morale. zwlasza na wigilii, wyobrazam sobie lekarzy na dyzurze, co przyjmują te same osoby co roku karetką z przejedzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: I rozwód bez intercyzy i kłótnia o dom. Potem taki koleś wynajmuje bo żona dom zabrała To akurat optymistyczny scenariusz, bo często kupują sznur w Castorama i szukają mocnej gałęzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1187 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, zgłoszone napisał: z twojego wiadra chleptałam jak złoto salowa, wieksze wiadro niz u Elki czy tej Jezowej Jakie wiadro u mnie? Weź leki i nie pij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 248 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Get Out napisał: A nawet jakiś guz , nowotwór. Wypluj za ramię i odpukaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: zwlasza na wigilii, wyobrazam sobie lekarzy na dyzurze, co przyjmują te same osoby co roku karetką z przejedzenia To już rutyna u jednych i drugich jak szablony. Na ostrych dyżurach dochodzi do dantejskich scen że można nożem nawet oberwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 393 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, zgłoszone napisał: z twojego wiadra chleptałam jak złoto salowa, wieksze wiadro niz u Elki czy tej Jezowej Ja piêrdolę, czy ja jestem tu dziś jakąś gwiazdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach