xDxDxDxD 397 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: formularze lezaly w korytarzu przy wejsciu a automat z numerkami byl dalej, kartka byla przy formularzach. zeby ja zobaczyc musialbym wiedxiec ze jest i jej poszukac. a tam sie wchodzi, bierze numerek i idzie dalej... Za pierwszym razem jak tam byłam to tez oczywiście mój numerek juz się wyswietlał a ja pojęcia nie miałam o jakimś formularzu. Dopiero jak byłam tam gdzieś półtora roku temu to był ten wielki napis od razu w wejściu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, zgłoszone napisał: Salowa to tepa napalona baba sterowana pissda w kryzysie wieku sredniego jak kazdy ...ox w tym temacie, tak Wyluzuj, nie rób z siebie większej іdіоtki niż jesteś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, zgłoszone napisał: Salowa to tepa napalona baba sterowana pissda w kryzysie wieku sredniego jak kazdy ...ox w tym temacie, tak, znaczy meska czesc ujem a stare baby kierowane starczymi pissdami tak jak 99% ludzi na świecie, poza kandydatami do zakonu w sumie wszyscy tacy są hitlerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: poważnie? a moze to studium jest... Szacun za ich pracę i dla strażaków jeszcze większy szacunek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Za pierwszym razem jak tam byłam to tez oczywiście mój numerek juz się wyswietlał a ja pojęcia nie miałam o jakimś formularzu. Dopiero jak byłam tam gdzieś półtora roku temu to był ten wielki napis od razu w wejściu. robie wszystko by tam nie jeżdzic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: Wyluzuj, nie rób z siebie większej іdіоtki niż jesteś... (brak reakcji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Gdzie tam ja jestem w zupełności samowystarczalny Nie wątpię.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: To dostanie wyrok w zawieszeniu i leczenie psychiatryczne,bo ma papiery na głowę. Nic takim ludziom nie zrobią. No właśnie co za głupota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 21 godzin temu A mi Madziu nie odpiszesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 21 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Gdzie tam ja jestem w zupełności samowystarczalny seksualnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Szacun za ich pracę i dla strażaków jeszcze większy szacunek. kopa w cyce babą w kitlach, roszczeniowym konowalom, co qpe umieją, bo ledwo studia skonczyli... dobry lekarz, ktory ma powolanie wie jaką ma role w spoleczenstwie i nie robi akcji ze musi pracowac dluzej i wiecej, wie bo sie rozeznał co go czeka. a tam siedzą leszcze co sciągali na egzaminach... takze tak. Edytowano 20 godzin temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: całkiem słabe, właściwie tak beznadziejne, że aż śmieszne No ja myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: Wyluzuj, nie rób z siebie większej іdіоtki niż jesteś... Za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 368 Napisano 20 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Jak zadzga kogoś nożem To będzie żyła na koszt podatnika jakby bezkarna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: robie wszystko by tam nie jeżdzic.. Rozumiem, ja tam byłam już kilka a nawet kilkanaście razy ale nie na ostrym dyżurze tylko u lekarzy którzy przyjmuja tam na parterze i się juz przyzwyczaiłam, poza tym mam tam blisko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 9 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, xDxDxDxD napisał: No ja myślę. Chyba nie za bardzo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 433 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, zgłoszone napisał: nie musisz sie czuc winny, w sumie to pełno tu chetnych kiurew i mozecie orgietke zrobic bo pewnie chetne mozesz zacząc znowu wyzywac, ide spac. nikt nie odpowie, masz szanse spuscic frustracji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, zgłoszone napisał: nie musisz sie czuc winny, w sumie to pełno tu chetnych kiurew i mozecie orgietke zrobic bo pewnie chetne Hurra słyszeli wszyscy? Jest oficjalne pozwolenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, jukon choroszcz welcome napisał: Kiedy idziesz do menża amboniarza? Nad ranem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Mrożom się wszystko zrobione na dziś Kurczaki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 20 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: To będzie żyła na koszt podatnika jakby bezkarna. Przerażające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 19 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, zgłoszone napisał: nie musisz sie czuc winny, w sumie to pełno tu chetnych kiurew i mozecie orgietke zrobic bo pewnie chetne Czy to twój przypadek: matołectwo to choroba będąca konsekwencją wrodzony zespół niedoboru jodu, którego przyczyną jest z kolei brakiem lub niecałkowitym wykształceniem się tarczycy. Bardzo ważne jest zapobieganie niedoborom jodu w ciąży. Edytowano 20 godzin temu przez carewicz rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 22 Napisano 20 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przerażające Do nieba do piekła Edytowano 20 godzin temu przez G. Swenson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 397 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Chyba nie za bardzo... Spadaj, mądry inaczej się znalazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 20 godzin temu 5 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: 37 palek kurczaka za 28zl Tanie jak barszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 368 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Dwa spełnienia tak tak napisał: Bo mam karte hipermarket i mi zbilo 20zl Bieda aż piszczy i woła o pomstę do nieba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 19 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, zgłoszone napisał: liczcie sie z hejtami shmaciarze bo to dobra rozrywka dla mie Mamy bekę z twojej głupoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, jukon choroszcz welcome napisał: Nad ranem to ona do roboty chyba chodzi 300 godzin tak Od rana tu znowu napjèrdåla? Mąż ostatnio wędził pół nocy podobno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1189 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Bo mam karte hipermarket i mi zbilo 20zl Że ci sie jeszcze nie znudziły te kurczaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 19 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, zgłoszone napisał: fajnie cie Elka obsrrała przed chwilo kukloidzie Możesz mi lizać kakaowe oko po defekacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach