bocibot 8 Napisano 5 godzin temu Myślałam że mam bujną wyobraźnię ale jak coś zbyt abstrakcyjne to można mi walic jak młotkiem w łeb i brak reakcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa spełnienia tak tak 25 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, bocibot napisał: ciebie się nie wprowadzam i Możesz jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 5 godzin temu A inni wtedy uważają że jesteś pisda i się zgadzasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 396 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Dwa spełnienia tak tak napisał: Oj mnie strasznie razi normalność ten píerdolnik co ludzie majom jakieś ciuchy ładowarki zeszyt coś wszystko porozpiepszane Mieszkanie powinno wyglądać jakby nikt nie mieszkal huh Mieszkasz sam to mieć porządek i czystość to żaden problem, masz w domu np 3 dzieci i zwierzęta = możesz o porządku zapomnieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 5 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, bocibot napisał: Analizę 0dbytowa sobie robią wiecznie skoorwysyny zamiast po prostu czuć i nie udawać Dzień się jeszcze dobrze nie zaczął, a Ty już na banem pracujesz widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 5 godzin temu To przekracza moje zdolności pojmowania a ci tu piszą na poważnie w niektórych kwestiach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 287 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, Pokraka napisał: Najgorsze są życiowe pi/zdy. Ale ty przeklinasz Wczoraj graliśmy w karty i mojemu nie szło. Co drugie słowo to urwa i urwa. Chłopie, ty znasz jakieś inne słowo niż urwa? Tak. **uj. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 5 godzin temu To przechodzi nieraz ludzkie pojęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 5 godzin temu Te gadki poważne przechodzą ludzkie pojęcie i po co mają miejsce niektóre dyskusje i lepiej jakby ich nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 5 godzin temu A naiwność niektórych ludzi często wydaje się jak złośliwość jak nie zamierzona to choćby i złośliwość losu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, Baba napisał: Ale ty przeklinasz Wczoraj graliśmy w karty i mojemu nie szło. Co drugie słowo to urwa i urwa. Chłopie, ty znasz jakieś inne słowo niż urwa? Tak. **uj. Tak, znam 5 podstawowych przekleństw i ich wariacje, na swoją obronę mam, że używam ich zgodnie z przeznaczeniem czyli dla wyrażenia emocji i wzmocnienia przekazu. Nie jako przecinki czy jokera zastępującego inne słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 8 Napisano 5 godzin temu Nie wierzę że można niektore kwestie rozważać na poważnie, powinni prowadzić badania żeby uzyskać jakiegoś ignobla, marnują się ci ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Pokraka napisał: Tak, znam 5 podstawowych przekleństw i ich wariacje, na swoją obronę mam, że używam ich zgodnie z przeznaczeniem czyli dla wyrażenia emocji i wzmocnienia przekazu. Nie jako przecinki czy jokera zastępującego inne słowa. Przecież to normalne powiedzenia są. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Przecież to normalne powiedzenia są. Powiem, że w mojej fabryce to tylko my jesteśmy takim zdeprawowanym pokojem, albo przynajmniej każdy trzyma swoje śmieci u siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Powiem, że w mojej fabryce to tylko my jesteśmy takim zdeprawowanym pokojem, albo przynajmniej każdy trzyma swoje śmieci u siebie Niewiele znam osób, które nie używają przekleństw. Ja mam sowoje ulubione albo nawet całe nieprzyzwoite frazy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Niewiele znam osób, które nie używają przekleństw. Ja mam sowoje ulubione albo nawet całe nieprzyzwoite frazy. Też, to z kamieniami albo z grzybnią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Też, to z kamieniami albo z grzybnią Oczywiście. To sztandarowe. Jeszcze jest o szprysze i kręceniu 4 razy. Nie wspominając o wsadzaniu czegoś w coś bez kamieni. Taka krótsza wersja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 69 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Niewiele znam osób, które nie używają przekleństw. Ja mam sowoje ulubione albo nawet całe nieprzyzwoite frazy. Wymień najbardziej klasyczny i najczęściej używany epitet. Powiedz przy okazji czy stosujesz je w każdym świecie i bez wyjątku? Chodzi mi o to czy zdarza ci się bluznąć w rozmowie z księdzem równie swobodnie jak na forum? I czy aby nie gryziesz się w język w pewnych konfiguracjach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Oczywiście. To sztandarowe. Jeszcze jest o szprysze i kręceniu 4 razy. Nie wspominając o wsadzaniu czegoś w coś bez kamieni. Taka krótsza wersja. Tak! Ja tez zdecydowanie czyściej operuję ujami niż urwami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 4 godziny temu 14 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Grammar Nazi O .. tak, tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Seven napisał: Wymień najbardziej klasyczny i najczęściej używany epitet. Powiedz przy okazji czy stosujesz je w każdym świecie i bez wyjątku? Chodzi mi o to czy zdarza ci się bluznąć w rozmowie z księdzem równie swobodnie jak na forum? I czy aby nie gryziesz się w język w pewnych konfiguracjach? Rzadko rozmawiam z księdzem. Oczywiście jest tak, że zachowuję autocenzurę i nie w każdym towarzystwie i każdej sytuacji mówię tak samo swobodnie. Ale zdarzało mi się mówić niecenzuralnie na forum nie tylko internetowym. Nie wspominając o tym jak mówię prowadząc samochód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 69 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: O .. tak, tak. Co tak, tak Grammar Nazi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Tak! Ja tez zdecydowanie czyściej operuję ujami niż urwami Tak się teraz zastanawiam ale wychodzi na to, że też nie rzucam urwami. Chociaż to takie soczyste jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 69 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Rzadko rozmawiam z księdzem. Oczywiście jest tak, że zachowuję autocenzurę i nie w każdym towarzystwie i każdej sytuacji mówię tak samo swobodnie. Ale zdarzało mi się mówić niecenzuralnie na forum nie tylko internetowym. Nie wspominając o tym jak mówię prowadząc samochód. Znaczy jesteś z tych osób co łączą poezję z rynsztokiem? Rozbawiasz i zastraszasz jednocześnie? No niezłe połączenie. Proszę księdza ja pier dolę, zgrzeszyłam i o skruchę błagam wielebny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 69 Napisano 4 godziny temu Najbardziej używam: pier dolę nie robię, ku rwa jego mać i fuck off. Plus drobne typu cholera, mam to w d. itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 38 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Co tak, tak Grammar Nazi? To puchacz niejaki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 69 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: To puchacz niejaki . A, Puchacz Rolny. W sumie nie wiem. Wiem, że się nie udziela już długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 425 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Znaczy jesteś z tych osób co łączą poezję z rynsztokiem? Rozbawiasz i zastraszasz jednocześnie? No niezłe połączenie. Proszę księdza ja pier dolę, zgrzeszyłam i o skruchę błagam wielebny. Nie klnę w celu zastraszania. Czasem to jest wyraz zachwytu: Ja, pier dolę ale widok! Albo: Zje bisty film wczoraj widziałam. Albo soczyste podsumowanie tego, że nie wyszło: No w pi sdu wyjądował. I cały misterny plan w w pi sdu. Taki udany cytat z filmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1734 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Tak się teraz zastanawiam ale wychodzi na to, że też nie rzucam urwami. Chociaż to takie soczyste jest. Może to zależne od płci? Bo jak analizuję teraz to mój małżonek gównie urwami rzuca. Jak u mnie coś jest ujowe to w jego zdaniem wygląda jak starej urwy majtki Wiele razy prosiłam by mi powiedział jak wyglądają takie majtki ale nie potrafił albo nie chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 69 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie klnę w celu zastraszania. Czasem to jest wyraz zachwytu: Ja, pier dolę ale widok! Albo: Zje bisty film wczoraj widziałam. Albo soczyste podsumowanie tego, że nie wyszło: No w pi sdu wyjądował. I cały misterny plan w w pi sdu. Taki udany cytat z filmu. Kumam. Wiesz co? Chodziło mi chyba o to, czy klniesz do ludzi personalnie. Sama nie wiem teraz co miałam na myśli. Ale! Czytając co wyznałam kłaniam się ku temu, że o to właśnie. Bo, że z zachwytu to wiadomo, że nie ma słów czasem by wyrazić emocje jak: kurrr... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach