Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Szambo wylewa się szerokim strumieniem. Kafe w pigułce. Uwielbiam to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 440 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zrobiłeś mi smaka. Chipsy też masz? Nie, to na weekend będzie do zimnej Perły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 45 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, a910f222607748 napisał: @wakanka1 ja ..., szczur który bez mojej pomocy codziennie po mordzie dostawał od moderacji jak tylko ryja wystawił z nory, będzie teraz umoralniał innych chciałbym oglądać jak ukraiński dron upuszcza na ciebie granat ;-)) Jak zwykle bardzo merytorycznie. Haha. W zyciu też się zawsze chowasz za plecami " moderacji"? Męskie. Stary zyeb gustujący w patologii. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 45 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Szambo wylewa się szerokim strumieniem. Kafe w pigułce. Uwielbiam to. Iskra ci pozwala w szambie się turlac? Ale wy macie te kobiety xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: A ty kiedy się odniesiesz do własnego postępowania względem stopy zamiast o każdym plotki archiwizować i węszyć jak snoop dog? Mój boniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Iskra ci pozwala w szambie się turlac? Ale wy macie te kobiety xD Ja tylko obserwuję jak się taplacie. Wracaj do koryta. Tutaj jest strefa VIP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Wiecie, dlaczego nie warto potrącić Cygana na rowerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, RC + napisał: Pisał też, że AI jest praviczkiem, a przecież ChatGPT tysiące przegrywów na świecie obsługuje za subskrypcję To nie jest odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 45 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ja tylko obserwuję jak się taplacie. Wracaj do koryta. Tutaj jest strefa VIP. Tak. Ona też tylko komentuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 45 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Mój boniu. Pasujecie do siebie ze stopom. Może przysposobi twoje bombelki o których los był taki niepsokojny zarzucając ci walenie prochu w nozdrza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Tak. Ona też tylko komentuje xD Zmieniłem się. Jestem innym człowiekiem i nie schodzę już później pewnego poziomu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 399 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Szambo wylewa się szerokim strumieniem. Kafe w pigułce. Uwielbiam to. Bo tu każdy lubi prac brudy publicznie, poza mną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu Dzisiaj w Biedronce promocja na kinder jajka. Ale już mnie to nie interesuje, bo nie jestem skarbnikiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Bo tu każdy lubi prac brudy publicznie, poza mną. To sie akurat najlepiej sprzedaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 45 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Zmieniłem się. Jestem innym człowiekiem i nie schodzę już później pewnego poziomu. Banały dla naiwnych jak Iskra xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał: Jak zwykle bardzo merytorycznie. Haha. W zyciu też się zawsze chowasz za plecami " moderacji"? Męskie. Stary zyeb gustujący w patologii. Haha Jak merytorycznie byś chciała ...a ...o, która wiecznie szuka problemów? No słucham, może merytoryczniej pogadamy o twoich dywanach? hahaha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Wiecie, dlaczego nie warto potrącić Cygana na rowerze? Będę miłosierna i zapytam. Dlaczego, drogi kolego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Będę miłosierna i zapytam. Dlaczego, drogi kolego? Bo ci ukradnie samochód! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Banały dla naiwnych jak Iskra xD Wyjątkowo grzeczna dla mnie jesteś, więc ci wybaczam. Delikatnie tylko podszczypujesz. Tak trzymaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, a910f222607748 napisał: może merytoryczniej pogadamy o twoich dywanach? hahaha Osobiście uważam, że płyn Wezyr był najlepszy do czyszczenia dywanów, niestety już go nie produkują. Mydło marsylskie ładnie pachnie, ale już tak nie dopiera mojego barłogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 440 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: To nie jest odpowiedź. Jest, tylko pośrednia, z odniesieniem do mitomani leżackiej. 4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Dzisiaj w Biedronce promocja na kinder jajka. Ale już mnie to nie interesuje, bo nie jestem skarbnikiem. Stary już chyba jestem, bo bardziej mnie interesują promocje na kurze jaja. Edytowano 4 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Będę miłosierna i zapytam. Dlaczego, drogi kolego? Bo to może być Twój rower. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Bo tu każdy lubi prac brudy publicznie, poza mną. Sprawdź mail z wykopu a potem wyślij mi tutaj na priv resztę xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, RC + napisał: Jest, tylko pośrednia, z odniesieniem do mitomani leżackiej. Stary już chyba jestem, bo bardziej mnie interesują promocje na kurze jaja. A mnie też. Szczególnie gdy ciągle gdzieś słuchasz o diecie keto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 632 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: A mnie też. Szczególnie gdy ciągle gdzieś słuchasz o diecie keto. Szybko się chudnie, ale nie jest to łatwa dieta. Z większości produktów rezygnujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, a910f222607748 napisał: Bo ci ukradnie samochód! O ile to był cygan w kasku! Cyganichy robią zakupy w Biedrze na Połabskiej. Pilnowałam torebki bardziej niż w Kołobrzegu w tłumie beneficjentów bonu turystycznego xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 10 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Szybko się chudnie, ale nie jest to łatwa dieta. Z większości produktów rezygnujesz. Saryca by przytyła https://2.bp.blogspot.com/-2tilahfSbWI/VfUOmrTSHoI/AAAAAAAAAQ0/nkFUM8TY4Xo/s1600/salko_1_600.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Szybko się chudnie, ale nie jest to łatwa dieta. Z większości produktów rezygnujesz. No i to mi się nie podoba. Trudno, będę gruba. W razie wojny to atut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, a910f222607748 napisał: Saryca by przytyła Decha dla mojego starego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu Nie należy pić kawy bez dostępu do toalety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach