Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G. Swenson

Madzia, jak tam w pracy?

Polecane posty

2 minuty temu, G. Swenson napisał:

A ja miałam taktyczną drzemkę, która się przedłużyła. Kuchnia poczeka na jutro, mam ambitny plan wstania o 6. Trzymaj kciuki… 🌹

Nie mam reakcji na tamtym koncie. Zresztą może będę mniej zauważalna i świry nie będą za mną latać. Kończę robotę, nawet się wyrobiłam i spadam do domu 😉

Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał:

Naprzeciw nas Miecz z deską serów. A od spodu puka Widmok z rozbitą głową. Na środku parkietu wije się qwerty uwodząca cudzego męża. Magdalena wszystko fotografuje wypinając zgrabny tyłek. Leżak zamknięty w schowku na szczotki ogląda jak wygląda prawdziwa fortuna z kopert. Pod ścianą opiera się chwilunia mrugając oczkiem żeby wyjść popatrzeć na gwiazdy. Libed z księdzem plebanem politykują przekrzykując orkiestrę. A w orkiestrze na wokalu krejzi.

A za konsoleto makrą. 

• Haha 2

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Naprzeciw nas Miecz z deską serów. A od spodu puka Widmok z rozbitą głową. Na środku parkietu wije się qwerty uwodząca cudzego męża. Magdalena wszystko fotografuje wypinając zgrabny tyłek. Leżak zamknięty w schowku na szczotki ogląda jak wygląda prawdziwa fortuna z kopert. Pod ścianą opiera się chwilunia mrugając oczkiem żeby wyjść popatrzeć na gwiazdy. Libed z księdzem plebanem politykują przekrzykując orkiestrę. A w orkiestrze na wokalu krejzi.

Jeszcze mogę grać na ukulele 😛

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Nie mam reakcji na tamtym koncie. Zresztą może będę mniej zauważalna i świry nie będą za mną latać. Kończę robotę, nawet się wyrobiłam i spadam do domu 😉

Oddech głęboki, nie ma co się przejmować. Ja dziś mam głodówkę, mało jem, chcę być szczuplejsza. Ambitny plan dojścia do 52 kg wdrożony. Choć mam taką ochotę na czekoladę…

A pieprz bawi liczne bejbiki kafeterian i w kąciku do animacji każe im wycierać słoiki pod przeciery 😛 

Edytowano przez draże korsarze

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Oddech głęboki, nie ma co się przejmować. Ja dziś mam głodówkę, mało jem, chcę być szczuplejsza. Ambitny plan dojścia do 52 kg wdrożony. Choć mam taką ochotę na czekoladę…

Nie rób żadnych głodówek, bo zaczną Ci włosy wypadać, nie będziesz miała siły na nic ☺️Jedz częściej, ale w mniejszych porcjach, ruszaj się, nie odmawiaj czekolady itd. Szkoda życia na głodówki 😎No i suplementy typu magnez, Wit C i witamina D (przy tłustych posiłkach) 🤗

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

każe im wycierać słoiki pod przeciery 😛 

Przeponaaa 🤣

Ja chcę tańczyć z żonatymi onanami w ence z dekoltem po pas a nie dzieci bawić!

Kochani tańczę w wielkim kieliszku martini huh. Malowany żałuję ślubu ale jak wiemy slub przed Bogiem jest na zawsze i nie ma dyspensy hahaha

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał:

A gdzie świadkowie? 🤨

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Przeponaaa 🤣

Ja chcę tańczyć z żonatymi onanami w ence z dekoltem po pas a nie dzieci bawić!

To jak qwerty w ...ence z shein jakiegos żonatego zaciągnie na zaplecze to zwolni ci trochę parkietu i zatańczysz z onanami 😛

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

To jak qwerty w ...ence z shein jakiegos żonatego zaciągnie na zaplecze to zwolni ci trochę parkietu i zatańczysz z onanami 😛

Ja będę w ...ence bon prix za 45 zeta.

2 minuty temu, draże korsarze napisał:

Elcia będzie Mefedron sprzedawać pod furtka 😛

Aha, jak wesele to powinien być za darmo razem z poczęstunkiem. A lex?

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Elcia będzie Mefedron sprzedawać pod furtka 😛

Nie masz pojęcia jak bardzo byś się zdziwiła z tym złą sławą owianym mefedronem. SPRAWDZIŁEM NA SOBIE 

Przed chwilą, Patricie Dumbinová napisał:

Nie masz pojęcia jak bardzo byś się zdziwiła z tym złą sławą owianym mefedronem. SPRAWDZIŁEM NA SOBIE 

Imponujesz tylko elzbiecie. Nie jesteś zaproszony. 

Przed chwilą, Patricie Dumbinová napisał:

I jak wrażenia? 😜

1 minutę temu, xDxDxDxD napisał:

Aha, jak wesele to powinien być za darmo razem z poczęstunkiem. A lex?

Lex będzie siostrę zakonna wyrywał i przeczesywał irokeza 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się