xDxDxDxD 406 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: Po pierwsze nie alkoholiczka, a po drugie ja nie mam dzieci ani zwierząt, więc to co robię jest tylko na moją odpowiedzialność. A że meliniara z ciebie to nie nowość. Wszyscy wiedzą. Jak tam małolat? A pies cie jėbał... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: A pies cie jėbał... Zmysłowy przekaz. (żałośne) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 305 Napisano 5 godzin temu lol patologia jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: A ja zauwazylam. Chyba najbardziej obleśny awatar w historii tego forum - rozpieprzonego zakrwawionego odbytu należał do niego. Nie nadążałam z ignorami To mnie wtedy nie było bo tego nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Nadija* napisał: lol patologia jakaś KTOŚ CIĘ PRZEBIŁ W KOŃCU Edytowano 5 godzin temu przez gnomee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Zmysłowy przekaz. (żałośne) Chyba małolat ją dziś zdenerwowal i się wyżywa. A tak w ogóle kim on jest? Jakiś gówniarz sobie znalazł mamusię czy o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 22 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie jestem maleńka, coś ci się pojêbało, jestem wielka baba. Wielka jak brzoza a głupia jak koza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: To mnie wtedy nie było bo tego nie widziałam. A to raczej nie był jakis odosobniony incydent w jego wykonaniu:) te gejowskie zapędy w nickach i awatarach to ja go znałam promil czasu i zauwazylam ech Elcia Elcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Chyba małolat ją dziś zdenerwowal i się wyżywa. A tak w ogóle kim on jest? Jakiś gówniarz sobie znalazł mamusię czy o co chodzi? Nie mam zielonego pojęcia. Pytaj Leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Zmysłowy przekaz. (żałośne) Może i żałośne, life is brutal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gnomee 19 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Chyba małolat ją dziś zdenerwowal i się wyżywa. A tak w ogóle kim on jest? Jakiś gówniarz sobie znalazł mamusię czy o co chodzi? małolat to przegryw rocznik 1997 który zapoznał Ele a ona obiecała że go nauczy seksu i przedziurawiła prezerwatywe żeby kolejne 800+ mieć Edytowano 5 godzin temu przez gnomee 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, gnomee napisał: małolat to przegryw rocznik 1997 który zapoznał Ele a ona obiecała że go nauczy seksu i przedziurawiła prezerwatywe żeby kolejne 800+ mieć Ciekawe czy vive ogladal z wypiekami na uszach 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Może i żałośne, life is brutal. 800+nie przyszło, czy alimenty chłopy nie płacą i stąd nerwy? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, gnomee napisał: małolat to przegryw rocznik 1997 który zapoznał Ele a ona obiecała że go nauczy seksu i przedziurawiła prezerwatywe żeby kolejne 800+ mieć Acha… dobrze wiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Chyba małolat ją dziś zdenerwowal i się wyżywa. A tak w ogóle kim on jest? Jakiś gówniarz sobie znalazł mamusię czy o co chodzi? Pytaj magdaleny, ona prawdę ci powie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: 800+nie przyszło, czy alimenty chłopy nie płacą i stąd nerwy? Hihi… stop it! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Hihi… stop it! Te sven, kladz sie bo ci jutro lashes sie dobrze nie przyjmą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 3 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, tymczasowablokada napisał: Zmysłowy przekaz. (żałośne) Łysa to kiedy idziesz być zmysłowa przed menżem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Wielka jak brzoza a głupia jak koza. No riposta pierwsza klasa, szacun. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 22 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Ciekawe czy vive ogladal z wypiekami na uszach Oglądał Różową landrynkę memłając ręką w majtach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: A to raczej nie był jakis odosobniony incydent w jego wykonaniu:) te gejowskie zapędy w nickach i awatarach to ja go znałam promil czasu i zauwazylam ech Elcia Elcia Tamte niki pamietam np anal+ itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 3 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, tymczasowablokada napisał: 800+nie przyszło, czy alimenty chłopy nie płacą i stąd nerwy? Monż cie znowu nie wyrøchał więc się znowu rzucasz do ludzi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, gnomee napisał: małolat to przegryw rocznik 1997 który zapoznał Ele a ona obiecała że go nauczy seksu i przedziurawiła prezerwatywe żeby kolejne 800+ mieć Już nie zazdrość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: 800+nie przyszło, czy alimenty chłopy nie płacą i stąd nerwy? Gdzie dostrzegłaś u mnie nerwy? Zero smutku, zero złości, wyebane po całości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Gdzie dostrzegłaś u mnie nerwy? Zero smutku, zero złości, wyebane po całości. Widać, żeś uliczna. Lala z ulicy. „Walić” sądy, patrz komu ufasz i tym podobne. Karyna osiedlowa, którą miał każdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 11 Napisano 5 godzin temu 16 minut temu, Nadija* napisał: Co pijecie? Zastanawiam się jak mocno nawalony chce być, żeby zostać twoim pilotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Widać, żeś uliczna. Lala z ulicy. „Walić” sądy, patrz komu ufasz i tym podobne. Karyna osiedlowa, którą miał każdy. Jakie życie taki rap w nim zawarte jest wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 11 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, draże korsarze napisał: Ciekawe czy vive ogladal z wypiekami na uszach My jesteśmy wiadome roczniki, ale tylko pozbądź się tego ...a to hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 406 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Widać, żeś uliczna. Lala z ulicy. „Walić” sądy, patrz komu ufasz i tym podobne. Karyna osiedlowa, którą miał każdy. No nie bardzo bo to nie ja nayebana codziennie wpuszczam innego gacha z flaszka pod pachą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Patricie Dumbinová napisał: My jesteśmy wiadome roczniki, ale tylko pozbądź się tego ...a to hej Ty to już stary pierdziel nie to co ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach