Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Venya

Czy to pytanie było bezczelne, czy przesadzam?

Polecane posty

Nie widziałam mojego ex od roku (rozstanie było wspólna decyzją, ale pomysł wyszedł ode mnie), nagle zaczął się odzywać, wypytywać co u mnie itd. I tak piszemy sobie, a on zadaje pytanie „zmieniłaś się?”, które najpewniej dotyczyło wyglądu. Kiedy byliśmy razem, mówił, że to dobrze, że jestem szczupła, bo jego grubsza ex go nie pociągała. Nie przytyłam, ani nic takiego, ale  po takim pytaniu, aż straciłam ochotę na spotkanie. Najlepsze, że kiedy mu odpisałam „Raczej nie, a Ty się zmieniłeś?”, zapytał dlaczego o to pytam. Palant :D

5 minut temu, tymczasowablokada napisał:

Nigdy nie utrzymuje się kontaktu z eks, z braku laku 🤨

Ja też tak sądzę :classic_cool:

Cześć Madzia co u Ciebie dziś ? 😉 

Edytowano przez Spaghetti ....

2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Ale wy jesteście malostkowi. Ja mojemu ex będę dzieci do chrztu trzymać i mu milion oddam jak wygrywam a wy się sråcie

Tylko nie zakładaj czerwonej koronkowej bielizny pod publikę Boni :classic_cool:

Policjantko ...

5 minut temu, BabkaBożaRektalna napisał:

?

Wrzucilaś tu jakiś czas temu fotkę i Leżak śpioch się ślinił, ale chyba nie pamiętasz :classic_cool:

• Haha 1

1 minutę temu, Spaghetti .... napisał:

Wrzucilaś tu jakiś czas temu fotkę i Leżak śpioch się ślinił, ale chyba nie pamiętasz :classic_cool:

Wez leki

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Dobrze dziękuję. A u Ciebie? ☺️

Ciesze się. U mnie średnio dziś, ale wyporstuje to ☺️ :classic_cool:

1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Wez leki

Chesz zobaczyć po studiach kryminalnej psychologi co zrobiłaś, a mnie oczerniasz ? :classic_cool:

Przed chwilą, Spaghetti .... napisał:

Chesz zobaczyć po studiach kryminalnej psychologi co zrobiłaś, a mnie oczerniasz ? :classic_cool:

Pokaz tego potwora 

• Haha 1

2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Pokaz tego potwora 

Niezła figura pod przykrywką Policjantko  :classic_cool:

Niezła figura pod przykrywką Policjantko  :classic_cool:

Jak zawsze goloslowny. Nic nie pokażesz bo jestes cìpa klapajaca

• Haha 1

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

Jak zawsze goloslowny. Nic nie pokażesz bo jestes cìpa klapajaca

Cóż, masz czym oddychać przyznaje, ale dlaczego ja mam się pokazać Tobie ? :classic_cool:

Cóż, masz czym oddychać przyznaje, ale dlaczego ja mam się pokazać Tobie ? :classic_cool:

No płuca mam pojemne. Polecam anatomii się pouczyć. Bo jestes atencjusz i lubisz się obnażać za klapanie bab

No płuca mam pojemne. Polecam anatomii się pouczyć. Bo jestes atencjusz i lubisz się obnażać za klapanie bab

Racja masz, ale ja nie muszę publicznie obnażać się tym kim jestem :classic_cool:

Jak wspomniałem, wyglądasz super to nie ulega wątpiwości, ale strasznie chamowata jesteś bez urazy.

Racja masz, ale ja nie muszę publicznie obnażać się tym kim jestem :classic_cool:

Jak wspomniałem, wyglądasz super to nie ulega wąpiwości, ale strasznie chamowata jesteś bez urazy.

Jeśli mnie gdzieś widziałeś to udaj się do psychiatry w Choroszczy. 

Jeśli mnie gdzieś widziałeś to udaj się do psychiatry w Choroszczy. 

Ty się udaj policjantko Patrycjo, bo wrzuciałaś pulbice walory i tyle :classic_cool:

Bez odbioru ...

Ty się udaj policjantko Patrycjo, bo wrzuciałaś pulbice walory i tyle :classic_cool:

Bez odbioru ...

Moim jedynym walorem jest umysł który owszem wrzucam tu od lat. Reszta to chore twory mededroniarzy. Bo bez bo nie jestem jeżem

3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Moim jedynym walorem jest umysł który owszem wrzucam tu od lat. Reszta to chore twory mededroniarzy. Bo bez bo nie jestem jeżem

Ok, więc to była tylko fotka z netu nie twoja jak Poki kiedyś rozumiem :classic_cool:

Ok, więc to była tylko fotka z netu nie twoja jak Poki kiedyś rozumiem :classic_cool:

Fajnie ci się zmienia korba. Wystarczy że zobaczysz kawałek cyca i majty i już tanie komplementy. Whateva że dzień przed sråles zarem do mnie. Ważne że się podjarales cielskiem. Haha plyn z nurtem kibla elzbiety

Fajnie ci się zmienia korba. Wystarczy że zobaczysz kawałek cyca i majty i już tanie komplementy. Whateva że dzień przed sråles zarem do mnie. Ważne że się podjarales cielskiem. Haha plyn z nurtem kibla elzbiety

Zdaje się, że dziewczyny wyżej Cię już wyjaśniły, więc pudło Pani Policjantko Patrycjo, szydło wyszło z woreczka i bynajmniej nie są to prochy jak na komendzie :classic_cool:

Zdaje się, że dziewczyny wyżej Cię już wyjaśniły, więc pudło Pani Policjantko Patrycjo, szydło wyszło z woreczka i bynajmniej nie są to prochy :classic_cool:

Widzisz jeszcze jakieś dziewczyny. Fajnie masz. Prochy to twoje towarzystwo wciąga jak odkurzacz z teletubisiow. Myślisz że nie wiem? Wszystko wiem

• Haha 1

3 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Widzisz jeszcze jakieś dziewczyny. Fajnie masz. Prochy to twoje towarzystwo wciąga jak odkurzacz z teletubisiow. Myślisz że nie wiem? Wszystko wiem

Widzę cały czas Krejzi, Elcie jak Cię tyrają itd.. ale Ty próbujesz chować pod płaszczem kłamstwa swoje ja, więc chyba tym razem mi noża w plecy nie wbijesz ze złości Patrycja :classic_cool:

Widzę cały czas Krejzi, Ecie jak Cię tyrają itd.. ale Ty próbujesz chować pod płaszczem kłamstwa swoje ja, więc chyba tym razem mi noża w plecy nie wbijesz ze złości Patrycja :classic_cool:

To som moje przyjaciółki best frends a ty masz jakieś pobożne życzenia i tyraniu mnie. Szynszyle se tyraj milowicz. Ja se nie pozwole

To som moje przyjaciółki best frends a ty masz jakieś pobożne życzenia i tyraniu mnie. Szynszyle se tyraj milowicz. Ja se nie pozwole

Ksywa Milowicz to dla mnie komplement dzięki, ale o Szyszce mi nie wspominaj, bo też sobie nie pozwolę gówniaro mentalna 

Ksywa Milowicz to dla mnie komplement dzięki, ale o Szyszce mi nie wspominaj, bo też sobie nie pozwolę gówniaro mentalna 

I co mi zrobisz? Się zesråc możesz i szyszke w odbyt włożyć. Idz stad

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

I co mi zrobisz? Się zesråc możesz i szyszke w odbyt włożyć. Idz stad

Ty stąd idż ,bo wstyd Pati by była polcjantka inteligentna do bólu stała się tak chamska 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować