G. Swenson 44 Napisano 4 godziny temu Perfekcyjna cera, usta w Colorze coral red niczym paznokietki, Extra lashes…. Włosy… rozwichrane, ale upięty w luźny kuc. Spać: chardonnay. Stylowa spodnie dzwony, czarny golf, kolczyki ważki wiszące…. Ramoneska. Cała czarna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 370 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, G. Swenson napisał: Perfekcyjna cera, usta w Colorze coral red niczym paznokietki, Extra lashes…. Włosy… rozwichrane, ale upięty w luźny kuc. Spać: chardonnay. Stylowa spodnie dzwony, czarny golf, kolczyki ważki wiszące…. Ramoneska. Cała czarna. A perfumy do tego jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A perfumy do tego jakie? Hermes Barénia, Prezent od mamusi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 317 Napisano 4 godziny temu Wrzuć kiedyś fotkę stylowy, możesz bez twarzy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 11 Napisano 4 godziny temu Seksi ale nie ciesz się zbytnio bo zgwalcom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 18 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, Nadija* napisał: Wrzuć kiedyś fotkę stylowy, możesz bez twarzy xD Ty jak będziesz wrzucać na insta to niech ci siostra kupi lepszą kurtkę , stać ją kurde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 18 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 36 minut temu, G. Swenson napisał: Hermes Barénia, Prezent od mamusi. Kojarzę, od tych można się zadusić. To już lepiej się nie perfumujcie tylko umyjcie Edytowano 4 godziny temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 4 godziny temu 20 minut temu, Nadija* napisał: Wrzuć kiedyś fotkę stylowy, możesz bez twarzy xD Może być… nie podjudzajzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 4 godziny temu Uwaliłam się aż wstyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 4 godziny temu Rzeczywistość miesza mi się ze …. Sceną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 11 Napisano 4 godziny temu Kurde muszę być delikatniejsza a nie jak chamski łeb mówią mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Najbardziej boję się trzeźwienia, tych lęków i potów nocnych, trzęsawicy.. Edytowano 4 godziny temu przez G. Swenson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 4 godziny temu Ale dziś …. To nie ważne bo jestem ładna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 11 Napisano 4 godziny temu Ja mam Armani My way Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Najbardziej boję się trzeźwienia, tych lęków i potów nocnych, trzęsawicy.. Czy ktoś będzie przy mnie? Realnie się tego boję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 11 Napisano 4 godziny temu Ale trochę durna jesteś jak Deliria Tremensowna (ładne Krejzi imię ci wymyśliła co ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 3 godziny temu Boję się byc sama… raz przeżyłam to. Nie wiedziałam gdzie jestem i KIM JESTEM z Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 3 godziny temu Jestem kompletnie nawalona i czekaj na randkę…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 11 Napisano 3 godziny temu Jesteś sobom nie pij dziecko pobiegaj huh spokojnie nie odpjerdalaj jusz Bachorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 11 Napisano 3 godziny temu Na co ci te kuutafony do roboty a nie nierząd uprawiac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 3 godziny temu Jestem stabilna ale wtedy rzeczywistość mi się rozmyła … nie chcę tego przeżywać znowu. Nie chce znowu czuć takich leków . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 3 godziny temu niewazne co na siebie zalozysz jak nie zaczniesz sie leczyc to w oczach innych bedziesz tylko menelica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: niewazne co na siebie zalozysz jak nie zaczniesz sie leczyc to w oczach innych bedziesz tylko menelica Nieprawda ludzie są gupi i ciemni i losowo reagują jak w lotto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 4 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Jestem kompletnie nawalona i czekaj na randkę…. Raczej na klienta, bo żadna dziewczyna nie chodzi na randki już pijana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 11 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Mało alkusek znacie Edytowano 3 godziny temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 44 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Monty napisał: Raczej na klienta, bo żadna dziewczyna nie chodzi na randki już pijana. Psiknę sprayem do ust i nie poczuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Psiknę sprayem do ust i nie poczuje. Poczuje tylko co to go obchodzi, życia z tobą nie będzie układał, a na raz to nie przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 11 Napisano 3 godziny temu Ona też życia nie układa tylko nudzi się dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 63 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, bocibot napisał: Mało alkusek znacie ja zadnej dlatego tak lubie kafeterie tu sa ludzie ktorych normalnie bym nie spotkal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 74 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, bocibot napisał: Nieprawda ludzie są gupi i ciemni i losowo reagują jak w lotto Jego prawda. To zwykły atak żeby poniżyć osobę, która coś kiedyś mu nie przypasowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach