Onaaaa 1226 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Malowany napisał: Szloro? Jeśli to miało mnie obrazić, to nawet nie wiem co to znaczy idę spać. Miłego przegrywu na kafe Szlora z niemieckiego to brudna szma..ta. Edytowano 8 godzin temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu pamietam jak kil;ka lat temu mialas w awatarze jej wyjatkowo paskudne zdjecie w czyms czerwonym to bylo wtedy jak miecz cie podrywal w nocy nie wiem czy to pamietasz bo juz wtedy moglo byc pite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 8 godzin temu Papieros w gębie damy jest taki z klasom. I wspaniale wpływa na cerę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: pamietam jak kil;ka lat temu mialas w awatarze jej wyjatkowo paskudne zdjecie w czyms czerwonym to bylo wtedy jak miecz cie podrywal w nocy nie wiem czy to pamietasz bo juz wtedy moglo byc pite Pamietam ale w czymś czerwonym nie pamietam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 8 godzin temu I jeszcze raz obrazisz Lady Rowlands, to nie będę bawiła się w półśrodki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, BabkaBożaBombalina napisał: Wyglada jak stara salowa po 50. dokladnie na niektorym zdjeciu ma nawet podobny helmofon co pewna pani z kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBombalina napisał: Papieros w gębie damy jest taki z klasom. I wspaniale wpływa na cerę. i tez aktorzy z lat 50tych reklamowali palenie jako cos w czym gustuja wyzsze sfery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1226 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: I jeszcze raz obrazisz Lady Rowlands, to nie będę bawiła się w półśrodki. Zastosuj wdech i baba jedzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Pamietam ale w czymś czerwonym nie pamietam. a moze miala jakiegos czerwonego kwiatka w rece nie pamietam juz ale wyjatkowo paskudne wygladala dokladnie jak 50 letnie salowa styrana praca albo pijaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: i tez aktorzy z lat 50tych reklamowali palenie jako cos w czym gustuja wyzsze sfery Kobiety w tamtych czasach wyglądały staro. Dzisiejsze 30 to przy nich nastolatki. A palenie było modne wiem. Ale damy nie pało bo o urode dbają tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBombalina napisał: Kobiety w tamtych czasach wyglądały staro. Dzisiejsze 30 to przy nich nastolatki. A palenie było modne wiem. Ale damy nie pało bo o urode dbają tak czy ja wiem obecnie tez niektore mlode potrafia zrobic z siebie matrone dekade starsza samym makijazem nie wspomne juz o pompowaniu war Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: czy ja wiem obecnie tez niektore mlode potrafia zrobic z siebie matrone dekade starsza samym makijazem nie wspomne juz o pompowaniu war Tak ale to głównie pozna podstawówka i 20 latki a nie stare rury po 30. Im młodsza tym bardziej matronowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: czy ja wiem obecnie tez niektore mlode potrafia zrobic z siebie matrone dekade starsza samym makijazem nie wspomne juz o pompowaniu war Akurat Dżena w Glorii (1980) (mając lat 50) wyglądała na 40 albo i mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu kiedys bylo modne palenie, pozniej solarium teraz wielkie du.py a klasyczny model nadal jest taki sam to wszystko to trendy dla dekli ktorzy sie wzoruja na tym co widza kiedys w gazetach dzisiaj w necie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Akurat Dżena w Glorii (1980) (mając lat 50) wyglądała na 40 albo i mniej. ta baba w twoich awatarach wygladala na 65 lat wg mnie. nie wiem z jakich czasow mialas zdjecie ale byla tam paskudna stara baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu jak dla mnie 60+ play-lh.googleusercontent.com/proxy/C_Q8UGNUk7d1LtXnGRydTHvRU08JZFTKC1pU0_MofFX4ESnZFHc9CB4ACDGs5iSK6VcwghxtACgo6mvSy203kOkZnF2-j_osH8DWiE64SS0ioQ0=s1920-w1920-h1080 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 8 godzin temu Masz w takim razie prostaku bardzo wypaczone spojrzenie na rzeczywistość tamtych lat, Gena trzymała się świetnie zawsze. Jednak jej role bywały niejednokrotnie dramatyczne, stąd charakteryzacja. Wpisz sobie Gena Rowlands 60’s, gdzie była po 30. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 31 Napisano 8 godzin temu wazne ze elegancka i classy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 8 godzin temu No staro i każdy to widzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1226 Napisano 8 godzin temu Przecuez to już bacia jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 31 Napisano 8 godzin temu chociaz w sumie srednio ladna, wole jaką Romy Schneider z matronowatych takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu to bylo to zdjecie to mialas w awatarze i wyglada na nim staro i moim zdaniem brzydko firstforwomen.com/wp-content/uploads/sites/2/2024/06/whitney-15.jpg?w=1200&h=675&crop=1&quality=86&strip=all Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 8 godzin temu Dzimbusi po prostu pamiętnik wjechał za mocno. Chciałaby poznać jakiegoś prostego rajana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu jednak nie czerwona ta ...enka a jakis kwiatek trzyma w rece tylko nie widac tego na tym zdjeciu o ten twoj nick z tym awatarem mi chodzilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 8 godzin temu Widzę, że nieźle mnie stalkujesz skoro pamiętasz każdy mój avatar. Ja już zdazylam zapomnieć. A tu Gena wygladała pięknie. Polecam odcinek Colombo z nią z 1975. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Przecuez to już bacia jest. na tym zdjeciou ona nie jest stara ona ma taka urode ze wyglada jak stara albo pijaczka. czesto ta gina z kowbo ma wlasnie takei baby w awatarach wiec pewnie sama tez ma taka urode plus 20 lat do wieku bo baby czesto kogos podobnego umieszczaja tylko ladniejszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Widzę, że nieźle mnie stalkujesz skoro pamiętasz każdy mój avatar. Ja już zdazylam zapomnieć. A tu Gena wygladała pięknie. Polecam odcinek Colombo z nią z 1975. jak to cie stalkuje ? przeciez ja pisalem z toba i mieczem w tym temacie a pozniej oskarzalas mnie ze ci bana dalem tylko inny moj nick wymienilas akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mango• 6 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, G. Swenson napisał: To, że mi Vivis nie chce dać siana, nie znaczy że jestem biedaczką. Mam rodzinę na którą mogę liczyć. Która opłaca mi kamienice. Mi bieda nie grozi, nie jestem na łasce podręczną jak ty. Jestem jeszcze młoda, mam szanse na rozwój. A swoje osiągnęłam. A Ty co!? Gdy brakuje siana, zadzwoń do Bociana! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: jak to cie stalkuje ? przeciez ja pisalem z toba i mieczem w tym temacie a pozniej oskarzalas mnie ze ci bana dalem tylko inny moj nick wymienilas akurat Takie złudzenia, czy fiksacje pozostaw sobie…. Żegnam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Takie złudzenia, czy fiksacje pozostaw sobie…. Żegnam. twoje zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach