G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Cóż, Gino, chyba wrócimy do dawnych stosunków, skoro nie potrafisz uszanować rozejmu W sumie mi ulżyło, że już nie będę musiała delikatnie obchodzić się z twoim alkoholizmem, analfabetyzmem bezrobociem i tak dalej Wyszło szydło z wora (u Ciebie). Bo o ile ja Cię szanowalam, to teraz ty obelżywe oskarżenia wobec mnie wysnuwasz. To, że się o twoim małżonku wypowiedziałam, nie oznacza, że wypowiadam się o tobie. To z Ciebie prostota wychodzi. A sobie wracaj do stosunków jakich chcesz. Przyjaciółka moja i tak byś nie została nigdy. Madzia jak zwykle dużo racji co do ciebie miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Bezrobotna kolezanka na utrzymaniu ojca już jej nie przeszkadza a skąd xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 423 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Nie sądzę ale to tylko moje przypuszczenie. Nie jestem w temacie o co chodziło z tym motłochem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baník Ostrawa 4 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, Bambi Dumbo napisał: Ja tam mam wywalone i na Madzię i na Elcię. ACHTUNG! KOLEJNE MULTIKONTO TRAMWAJARZA XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Najlepsze, że każda uwaga (a nawet był tu wcześniej temat o jej mitomanii) na ten temat, spływa po niej jak po kaczce Po prostu tematu nie ma Nie ma kompromitacji, której Madzia by nie uniosła No to jest masakra. Zawsze zbywa temat mimo że wszyscy mają rację i jej kłamstwa są na skrinach zapewne. To już wyższy poziom mitomanii jak dla mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 642 Napisano 6 godzin temu I te ciągłe pytania o rozwód ewki. Trzeba było szanować męża i nie puszczać się na ambonie, może wtedy by cię tak to nie bolało 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Na 4 dom. Bo jeden wspólnie wybudowany, drugi męża, trzeci odziedziczony po ojcu, więc 4 też się zmieści. Przecież chodzę do kina i jeżdżę na wczasy i nigdy kasy nie wyliczam. Nienawidzę leni i darmozjadów. Widzę też i już wiem kim jesteś I nie mrugaj do mnie Gapa , bo nie życzę sobie. Przeproś Iskrę i wyjdź stąd. A jak nie masz kasy, to żonę doktorkę wyślij, co kolekcjonuje kałachy masz majatek jak lezak moze razem zamieszkajcie to nie bedzie wam brakowalo i przestaniecie zazdroscic innym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Wyszło szydło z wora (u Ciebie). Bo o ile ja Cię szanowalam, to teraz ty obelżywe oskarżenia wobec mnie wysnuwasz. To, że się o twoim małżonku wypowiedziałam, nie oznacza, że wypowiadam się o tobie. To z Ciebie prostota wychodzi. A sobie wracaj do stosunków jakich chcesz. Przyjaciółka moja i tak byś nie została nigdy. Madzia jak zwykle dużo racji co do ciebie miała. Cóż, nie będziesz mi pluła w kierunku mego małżonka bez reakcji Nie interesują mnie generalnie twoje opinie o mnie, jesteś bardzo biedną, zagubioną kobietą, pogrążoną w nałogu, długach (przypomnij sobie, jak usuwałaś w popłochu tematy, że nawet chwilówek ci już nie chcą dawać), bez perspektyw, w totalnej czarnej du.pie (pytanie, czy się z niej wyrwiesz). Ale to nie tłumaczy twojego sojuszu z hejterą i pisania totalnych bzdur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Jeszcze żeby choć raz się przyznała do błędu ale skąd. W zaparte idzie aż się zėsra ale motłochem gardzi mimo wszystko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 642 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, G. Swenson napisał: Wyszło szydło z wora (u Ciebie). Bo o ile ja Cię szanowalam, to teraz ty obelżywe oskarżenia wobec mnie wysnuwasz. To, że się o twoim małżonku wypowiedziałam, nie oznacza, że wypowiadam się o tobie. To z Ciebie prostota wychodzi. A sobie wracaj do stosunków jakich chcesz. Przyjaciółka moja i tak byś nie została nigdy. Madzia jak zwykle dużo racji co do ciebie miała. Już nie żyjesz miłością do wszystkich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 423 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: masz majatek jak lezak moze razem zamieszkajcie to nie bedzie wam brakowalo i przestaniecie zazdroscic innym Sam z nim zamieszkaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: Wskaż kogoś na tym forum z kogo nie wyłazi cham od czasu do czasu. Są to postacie rzadsze od jednorożca. ze mnie, ja zawsze jestem chamem a nie do czasu do czasu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monty 10 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Na 4 dom. Bo jeden wspólnie wybudowany, drugi męża, trzeci odziedziczony po ojcu, więc 4 też się zmieści. Przecież chodzę do kina i jeżdżę na wczasy i nigdy kasy nie wyliczam. Nienawidzę leni i darmozjadów. Widzę też i już wiem kim jesteś I nie mrugaj do mnie Gapa , bo nie życzę sobie. Przeproś Iskrę i wyjdź stąd. A jak nie masz kasy, to żonę doktorkę wyślij, co kolekcjonuje kałachy Oczywiście nawet teraz jesteś z tym mężem na wczasach. Kasę wyliczasz tylko na łososie i przeżywasz zakupy w Żabce bo droga 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBombalina napisał: No to jest masakra. Zawsze zbywa temat mimo że wszyscy mają rację i jej kłamstwa są na skrinach zapewne. To już wyższy poziom mitomanii jak dla mnie. Ona chyba myśli, że w ten sposób jakby tego nie ma... To coś z jej mózgiem. No i totalne uzależnienie od pisania - nie potrafiła przestać, nawet gdy jej ileś razy już napisano, że jest teraz w Pradze na rance przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baník Ostrawa 4 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Na 4 dom. Bo jeden wspólnie wybudowany, drugi męża, trzeci odziedziczony po ojcu, więc 4 też się zmieści. Przecież chodzę do kina i jeżdżę na wczasy i nigdy kasy nie wyliczam. Nienawidzę leni i darmozjadów. Widzę też i już wiem kim jesteś I nie mrugaj do mnie Gapa , bo nie życzę sobie. Przeproś Iskrę i wyjdź stąd. A jak nie masz kasy, to żonę doktorkę wyślij, co kolekcjonuje kałachy I jeździsz do Pragi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 529 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, G. Swenson napisał: Wyszło szydło z wora (u Ciebie). Bo o ile ja Cię szanowalam, to teraz ty obelżywe oskarżenia wobec mnie wysnuwasz. To, że się o twoim małżonku wypowiedziałam, nie oznacza, że wypowiadam się o tobie. To z Ciebie prostota wychodzi. A sobie wracaj do stosunków jakich chcesz. Przyjaciółka moja i tak byś nie została nigdy. Madzia jak zwykle dużo racji co do ciebie miała. Ale ty jesteś fałszywa krętaczka 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Randka w Pradze na kafe xD haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 78 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Cóż, nie będziesz mi pluła w kierunku mego małżonka bez reakcji Nie interesują mnie generalnie twoje opinie o mnie, jesteś bardzo biedną, zagubioną kobietą, pogrążoną w nałogu, długach (przypomnij sobie, jak usuwałaś w popłochu tematy, że nawet chwilówek ci już nie chcą dawać), bez perspektyw, w totalnej czarnej du.pie (pytanie, czy się z niej wyrwiesz). Ale to nie tłumaczy twojego sojuszu z hejterą i pisania totalnych bzdur. To, że mi Vivis nie chce dać siana, nie znaczy że jestem biedaczką. Mam rodzinę na którą mogę liczyć. Która opłaca mi kamienice. Mi bieda nie grozi, nie jestem na łasce podręczną jak ty. Jestem jeszcze młoda, mam szanse na rozwój. A swoje osiągnęłam. A Ty co!? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 423 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Monty napisał: Oczywiście nawet teraz jesteś z tym mężem na wczasach. Kasę wyliczasz tylko na łososie i przeżywasz zakupy w Żabce bo droga Nigdy nie chodzę po nocach do sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Zobaczcie jak unika tematu Czech xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 461 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tadek batyr napisał: ze mnie, ja zawsze jestem chamem a nie do czasu do czasu Twojego chamstwa się nie zauważa. To taki stały element tego forum. Na dodatek nie jesteś agresywny tylko gadatliwy w uroczy sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 6 godzin temu Hahahahhaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambi Dumbo 1 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale ty jesteś fałszywa krętaczka Stosunki damsko-damskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Sam z nim zamieszkaj ja nie moge bo to bylby dla lezaka mezalians a ty masz masz 3 nieruchomosci i pracujesz na 4 czyli stan posiadania macie podobny no i on lubi sex jak kon owies i ciagle o nim pisze ty masz podobne zainteresowania i oboje jestescie piekni, pasujecie do siebei pod wieloma wzgledami 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 642 Napisano 5 godzin temu Nawet na kafe, mimo wszelkich starań i skanania po privach nikt się nie skusił na jędrną pupcie 50. To musi boleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 423 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: To, że mi Vivis nie chce dać siana, nie znaczy że jestem biedaczką. Mam rodzinę na którą mogę liczyć. Która opłaca mi kamienice. Mi bieda nie grozi, nie jestem na łasce podręczną jak ty. Jestem jeszcze młoda, mam szanse na rozwój. A swoje osiągnęłam. A Ty co!? Dodaj, że jesteś sporo młodsza od niej. A z tego co jej gach pisał, to miał składać w płaczu pozew o rozwód i królik miała wracać do pracy Kiedyś się pokłócili o Charlie Kirka i coś brzydko gapę nazwała, po czym była awantura i poszła spać do innego pokoju. Więc rozwód wkrótce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 48 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, G. Swenson napisał: To, że mi Vivis nie chce dać siana, nie znaczy że jestem biedaczką. Mam rodzinę na którą mogę liczyć. Która opłaca mi kamienice. Mi bieda nie grozi, nie jestem na łasce podręczną jak ty. Jestem jeszcze młoda, mam szanse na rozwój. A swoje osiągnęłam. A Ty co!? a ty zamieszkaj z nimfa tez ograniczycie koszty i przy okazji posprzatasz jej barachlo i ogolnie tez byscie do siebei pasowaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBombalina 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Dodaj, że jesteś sporo młodsza od niej. A z tego co jej gach pisał, to miał składać w płaczu pozew o rozwód i królik miała wracać do pracy Kiedyś się pokłócili o Charlie Kirka i coś brzydko gapę nazwała, po czym była awantura i poszła spać do innego pokoju. Więc rozwód wkrótce Jak randeczka w Czechach? I jak się ustosunkujesz do bezrobocia nowej psiapsi skoro darmozjadami gardzisz? Czekamy. Haha nijak? Niemożliwe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 642 Napisano 5 godzin temu Na szczęście ma alkoholiczkę, która poklepie po plecach. Dwie przegrywki szukające szczęścia w internecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 121 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: To, że mi Vivis nie chce dać siana, nie znaczy że jestem biedaczką. Mam rodzinę na którą mogę liczyć. Która opłaca mi kamienice. Mi bieda nie grozi, nie jestem na łasce podręczną jak ty. Jestem jeszcze młoda, mam szanse na rozwój. A swoje osiągnęłam. A Ty co!? No nie wiem, osiągnęłam normalne rzeczy - dobre wykształcenie, ileś lat pracy, wciąż zresztą "pracuję" choć nie w tradycyjnym zatrudnieniu (prowadzę m.in. szkolenia, ale to ja mam w tym pełną swobodę wyboru), własny majątek osobisty, niezależny od męża. Nie jestem na niczyjej łasce i raczej nie będę. Ja ci nie życzę źle, wybierasz tylko fatalnie sojusze na forum z kimś, kto cię wykorzystuje, a ty udajesz, że nie pamiętasz jej nielojalności, którą ci okazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach