poza kontrolą 9 Napisano 5 godzin temu Trochę się czuję jakby już wikend był, a to dopiero czwartek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, G i n a napisał: O tym mówimy. Ja na twoją w ogóle nie zwróciłam uwagi, a na mój już kilka. Nieważne, że nieprzychylnych uwag. Gena to muza genialnego Cassavatesa i stworzyła wiele pięknych, życiowych kreacji. Była również miss stanu Wisconsin w latach 50s. Bo sie nią podniecasz a jest brzydka stara baba. Wiec może temu ludzie reagują. To tak jak z tym twoim polskim - ludzie na niego zwracają uwagę bo sie określasz ekspertka a zakładasz tematy ze ‚spowrotem’ w tytule tłumacząc sie ze to celowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G i n a 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, falowanie i spadanie napisał: Bo sie nią podniecasz a jest brzydka stara baba. Wiec może temu ludzie reagują. To tak jak z tym twoim polskim - ludzie na niego zwracają uwagę bo sie określasz ekspertka a zakładasz tematy ze ‚spowrotem’ w tytule tłumacząc sie ze to celowo Tu była młoda. Młodsza od ciebie zapewne. Eleganckie, wystylizowane falowane blond włosy, dramatic make up, czemu nie żyłam w tamtych latach… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: Teraz to dostaniesz obce cyce i będzie, że to moje. Mogą być obce byle ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 8 Napisano 5 godzin temu Gesty pozy bez znaczenia bez uśmiechu i bez grzechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, poza kontrolą napisał: Raczej nie, ale wygląda okropnie. To jest chyba trans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 8 Napisano 5 godzin temu Pralka zmywarka oto zycie nasze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 8 Napisano 5 godzin temu A planety szalejom... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
falowanie i spadanie 10 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, G i n a napisał: Tu była młoda. Młodsza od ciebie zapewne. Eleganckie, wystylizowane falowane blond włosy, dramatic make up, czemu nie żyłam w tamtych latach… No to komplement jej powiedziałaś teraz i jeszcze młodsza ode mnie czyli jako młoda wyglada jak stara baba. No to piękna rzeczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 1 Napisano 5 godzin temu O CHUUUI ci chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Mogą być obce byle ładne Ja Ci mogę wysłać, przy okazji udowodnie ze nic mi nie wisi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 8 Napisano 5 godzin temu I kserokopiarki szparki twej sekretarki powszedniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, poza kontrolą napisał: Trochę się czuję jakby już wikend był, a to dopiero czwartek. Ja mam właśnie taki piąteczek dzisiaj. To przez 11 listopada chyba taki tydzień niewydarzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał: A planety szalejom... I śmieją SIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zxcxd 1 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Ja Ci mogę wysłać, przy okazji udowodnie ze nic mi nie wisi. Mi daj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Mogą być obce byle ładne Mają być jędrne i dynamiczne. Tylko takie przyjmuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 8 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: I śmieją SIE Się smiejom z nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Ja Ci mogę wysłać, przy okazji udowodnie ze nic mi nie wisi. Ok!!! Wystawię ci zaświadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: To jest chyba trans. Gina? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Mają być jędrne i dynamiczne. Tylko takie przyjmuj. Dynamiczne to już byłby gif 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 8 Napisano 5 godzin temu Losów ciągła zmiennosc tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Ja Ci mogę wysłać, przy okazji udowodnie ze nic mi nie wisi. A mi wisi i jakoś nie mam z tym problemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 468 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ok!!! Wystawię ci zaświadczenie Na forum wstaw żebyśmy wszyscy mogli ocenić. Chcę zobaczyć cycki bez zwisów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 8 Napisano 5 godzin temu Zyebania umysłowego jednak nie da wyrwać z rdzeniem. Przykro mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Gina? To coś z avatara, gina to prędzej shamale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 75 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Na forum wstaw żebyśmy wszyscy mogli ocenić. Chcę zobaczyć cycki bez zwisów! Wstawię w awatar i powiem, że moje. A co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, poza kontrolą napisał: A mi wisi i jakoś nie mam z tym problemu. Wisi i powiewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 14 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, zxcxd napisał: Mi daj Opanuj się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 5 godzin temu Stare baby będą się rozbierać. Idę stond Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 8 Napisano 5 godzin temu Usuńcie ten temat nim świt nastanie i zniknie moje nayebanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach