Gеt Out 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Paweł a w czym ci kumple mają lepszą klasę Pewnie chciał być groźny bo ma kumpli w puszce i żeby się go bać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Paweł a w czym ci kumple mają lepszą klasę W tym Magda, że nie oszukują Cię jak Widmo, kóremu się podobasz i nic z tym nie robi tylko szczeka na forum Chcesz takiego faceta spoko jedż do niego, bo on nie ma odwagi od dawna i wiesz o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, tadek karol batyr napisał: a facet szczesliwy ze menelowi jakas narkomanke organizujesz na sex za kase ? moze jak mu dasz du.py za tysiaca to tez chlop nie bedzie mial nic przeciw temu a ty od razu empatie ukoisz ze pomoglas w potrzebie. Pliz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 27 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, tworki vibe napisał: Podpowiem, że można pomagać omijając takich kompletnych zyebów Widać, ze to czubek aż nadto, please. No, teraz to dostrzegam też. Masakra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Pewnie chciał być groźny bo ma kumpli w puszce i żeby się go bać. A co Ty możesz ścmeciu po amfie ? pojechałeś do Magdy ? uja walisz w necie taki kozak z Ciebie Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Też lubisz wykorzystywanie dzieci w wannie albo innych miejscach że tak bronisz? Uwielbiam te argumentacje naokoło, nie ‚promyczek Jest ciepłym człowiekiem’ tylko a iksinskiej tez mówiłaś? Czyli świadomość jaki kaliber zyeba to jest - jest;) tylko kwestia jak to teraz obrócić żeby miało ręce i nogi.;) Greta sama mnie poprawiła jak napisałam ironicznie ze widmok to ciepły człowiek do rany przyłóż, ze skąd! I ze W zyciu Ważne ze wie. Edytowano 6 godzin temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu mam duze poklady empatii dlatego zostane alfonsem. nawet logiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: a facet szczesliwy ze menelowi jakas narkomanke organizujesz na sex za kase ? moze jak mu dasz du.py za tysiaca to tez chlop nie bedzie mial nic przeciw temu a ty od razu empatie ukoisz ze pomoglas w potrzebie. zazdro ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu Makaron to jest postać wybitnie zyebana. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek karol batyr 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: zazdro ? oczywiscie ze zazdroszcze glupoty i tobie i elce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Makaron to jest postać wybitnie zyebana. Więc niech Świrmo do Ciebie wleci jak potrafi Wariatko Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Więc niech Świrmo do Ciebie wleci jak potrafi Yyy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 6 godzin temu 51 minut temu, crazyyyy napisał: Nie ma sensu ona doskonale wie ze to promyczek był wczoraj, czego do chója pana W ŻADNEJ MINUCIE ANI DZIŚ ANI WCZORAJ NIE UKRYWAŁ. Pali glupa żeby zachować twarz ze dalej konwersuje z ohydnym prymitywem. szkoda energii ja sobie odpuszczam. jest jeszcze jedna opcja która rozwazam ona chyba nie do końca wszystko chwyta, zdarza sie ze odpowiada dziwnie na posty jakby ich nie rozumiała. Przykład wczorajsze uznanie ze pisanie ze libed kapie sie z matka to chodzi o oszczędność wody i o co nam w ogóle chodzi*. Ale tez kilka innych przykładów nie związanych z obleśnym zwyrolem. To tez może być opcja ze ona po prostu na serio nie laczy kropek a nie ze udaje, no ale to tym bardziej sie nie przetłumaczy. *no chyba ze to taki wybitny trolling Chwyta, wszystko chwyta. To pewnie despera żeby pogadać nawet z kazi psycholem. Podobnie jak ta druga co chce dawać brokuły. Trochę upadek człowieka, bo nikt normalny nie rozmawia.z typem gadającym o wykorzystywaniu dzieci w wannie. Normalny człowiek ma odruch wymiotny. Fanki ksysia tego nie ogarniają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 7 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, crazyyyy napisał: Uwielbiam te argumentacje naokoło, nie ‚promyczek Jest ciepłym człowiekiem’ tylko a iksinskiej tez mówiłaś? Czyli świadomość jaki kaliber zyeba to jest - jest;) tylko kwestia jak to teraz obrócić żeby miało ręce i nogi.;) Greta sama mnie poprawiła jak napisałam ironicznie ze widmok to ciepły człowiek do rany przyłóż, ze skąd! I ze W zyciu Ważne ze wie. Jeżowa kilka dni temu pisała, że Widmok jest "najnormalniejszą osobą na kafe" Co Ty na to? Edytowano 6 godzin temu przez tworki vibe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 27 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, tadek karol batyr napisał: a facet szczesliwy ze menelowi jakas narkomanke organizujesz na sex za kase ? Ogarnij się 4 minuty temu, tadek karol batyr napisał: moze jak mu dasz du.py za tysiaca to tez chlop nie bedzie mial nic przeciw temu a ty od razu empatie ukoisz ze pomoglas w potrzebie. Sorry, nie jestem na sprzedaż. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Przed chwilą, Smerfetek napisał: Yyy? Jesteś wybitnie zyebana jak ja skoro mamy wzajemność Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu Grupiz promyczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Ogarnij się Sorry, nie jestem na sprzedaż. Bo za darmo wszystko rozdajesz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1236 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, tadek karol batyr napisał: mam duze poklady empatii dlatego zostane alfonsem. nawet logiczne Ty masz duże pokłady wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, tadek karol batyr napisał: oczywiscie ze zazdroszcze glupoty i tobie i elce. zazdroscisz ze bede jeebac nimfe a ty od paru lat z krejzi zwiazek tu maci a nawet jej reki nie dotkles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Jesteś wybitnie zyebana jak ja skoromamy wzajemność Nie mamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Nie mamy. To wypad. Widmo Ci pociśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, crazyyyy napisał: Uwielbiam te argumentacje naokoło, nie ‚promyczek Jest ciepłym człowiekiem’ tylko a iksinskiej tez mówiłaś? Czyli świadomość jaki kaliber zyeba to jest - jest;) tylko kwestia jak to teraz obrócić żeby miało ręce i nogi.;) Greta sama mnie poprawiła jak napisałam ironicznie ze widmok to ciepły człowiek do rany przyłóż, ze skąd! I ze W zyciu Ważne ze wie. Ściemniające reakcje tych zdesperowanych dziuń zniesmaczają mnie bardziej niż kazi historie ich kumpla. Obrzydliwe towarzystwo ogólnie. Edytowano 6 godzin temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 27 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Smerfetek napisał: Bo za darmo wszystko rozdajesz xD Dupy nie rozdaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 545 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: zazdroscisz ze bede jeebac nimfe a ty od paru lat z krejzi zwiazek tu maci a nawet jej reki nie dotkles O, następny do obrony że z nim wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: To wypad. Widmo Ci pociśnie Co to znaczy to wypad? Nie jestem twoja sùka że se będziesz rozkazywał. Masz ty rozum jakikolwiek? To nie plan filmowy. Skoncz zgrywac taniego macho bo to idealnie wpisuje się w kontent Choroszczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Chwyta, wszystko chwyta. To pewnie despera żeby pogadać nawet z kazi psycholem. Podobnie jak ta druga co chce dawać brokuły. Trochę upadek człowieka, bo nikt normalny nie rozmawia.z typem gadającym o wykorzystywaniu dzieci w wannie. Normalny człowiek ma odruch wymiotny. Fanki ksysia tego nie ogarniają. Wg mnie to ona szuka gacha bo od gadek to ma makarona i tego wychodzę na chwile i na nich mogłaby sie skupić. Ale makaron wczoraj napisał ze on tu love nie szuka. Dlatego uwazam ze choezi o obsrane portki a nie sama gadkę bo gadka lepiej jej płynie z makaronem i muza a nie nudy o twarogu z Widmokiem i skoro nikogo nie szuka to nic nie stoi na przeszkodzie gadac na luzie z makaronem który tez nie szuka i tyle. A z jakiegos pwoodu kurczowo trzyma sie swira. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 7 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: zazdroscisz ze bede jeebac nimfe a ty od paru lat z krejzi zwiazek tu maci a nawet jej reki nie dotkles O jakich jeszcze kafeteriankach masz urojenia, ze są chętne na sex z tobą? Pisz śmiało, może Leżak w końcu trafi na godnego konkurenta w mitomanii erotomańskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 6 godzin temu bede jeebal nimfe, bede jeebal nimfe, la la la la laa xDDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach