Jules Winnfield 93 15 Napisano 52 minuty temu te posty krelozki o pekalskim to tez byly konskie zaloty, bo chcialaby zeby pekalski ja napadl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: widze konskie zaloty do niego, Widocznie jesteś podobnie poryty ale czego sie spodziewać po gościu ktory zyczyl mi gwałtu przez pekalskiego? Skoro widzisz tu gdzieś konskie zaloty jak i on to macie wiele wspolnego. a teraz naprawdę już wypjerdalaj bo rzygac mi sie chce jak widze twoj nick. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 51 minut temu 6 minut temu, crazyyyy napisał: Skoncz te narrację o zazdrosci bo tak samo zazdrosne są osoby które piszą ci wprost jakim jesteś zyebem. Jezowa sobie chętniej pisze z makaronem i to widać gołym okiem od jakiegos czasu i dobrze bo on jest Ok a ty jesteś kompletnie porypany. Uważam że za dużo energii temu poświęcasz i twoja misja jest skazana na niepowodzenie , bo błędy strategiczne robisz na każdym kroku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Widocznie jesteś podobnie poryty ale czego sie spodziewać po gościu ktory zyczyl mi gwałtu przez pekalskiego? Skoro widzisz tu gdzieś konskie zaloty jak i on to macie wiele wspolnego. a teraz naprawdę już wypjerdalaj bo rzygac mi sie chce jak widze twoj nick. Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: te posty krelozki o pekalskim to tez byly konskie zaloty, bo chcialaby zeby pekalski ja napadl Chory poyebany łeb. zrob sobie high five z promykiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 50 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, Gеt Out napisał: Znowu było pite co a jutro będziesz przepraszał. Ćpaj więcej i kłam po amfie na pewno będziesz zajebisty jak wczoraj Wypad ... i nie kłam kobietom w żywe oczy. Od lat Cię tu znamy. Edytowano 49 minut temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 47 minut temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ćpaj więcej i kłam po amfie na pewno będziesz zajebisty jak wczoraj Wypad ... i nie kłam kobietom w żywe oczy. Już dawno miałeś ochotę mi pocisnąć dlatego nawet już nie grałem w twoich tematach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 15 Napisano 47 minut temu 3 minuty temu, crazyyyy napisał: Widocznie jesteś podobnie poryty ale czego sie spodziewać po gościu ktory zyczyl mi gwałtu przez pekalskiego? Skoro widzisz tu gdzieś konskie zaloty jak i on to macie wiele wspolnego. a teraz naprawdę już wypjerdalaj bo rzygac mi sie chce jak widze twoj nick. nie zyczylem ci tego tylko pisalem ze chciala bys zeby pekalsk cie napadl, duzo kobiet lubi jak facet jest ostry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 47 minut temu 4 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Nie ja juz mam dość pomagania.komukolwiek, potem jeszcze zamiast podziękowania dostaje kopa w dupe. A komu ty znowu pomagasz? Znowu będziesz tłumaczyć robalowi na czym polega erekcja żeby potem sobie jeździł po tobie jak po szm/acie za te pomoc? Wez ty sie tez ogarnij przy okazji jak już Jezowa umoralniamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 4 Napisano 47 minut temu Haha, Makarone analfabeta 5 razy edytuje post Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 15 Napisano 47 minut temu a nie mietka klucha jak libet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 3 Napisano 46 minut temu Choroszcz płonie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 26 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: A komu ty znowu pomagasz? Znowu będziesz tłumaczyć robalowi na czym polega erekcja żeby potem sobie jeździł po tobie jak po szm/acie za te pomoc? Wez ty sie tez ogarnij przy okazji jak już Jezowa umoralniamy Nie o to chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: nie zyczylem ci tego tylko pisalem ze chciala bys zeby pekalsk cie napadl, duzo kobiet lubi jak facet jest ostry Jesteś dla mnie śmieciem za te teksty, niżej w hierarchii niz zarzygany zul pod dworcem. twoja facjata jest tu znana wiec naprawdę dobrze ci radze - odpjerdol sie ode mnie. I nie płacz później ze masz ‚koszmary’ bo ci z Ewka pocisnelam za twoje chooystwa, slaba piczo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 9 Napisano 44 minuty temu 10 minut temu, bocibot napisał: Ela burdelmama organizuje ci laseczke Daria przeginasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 6 Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: nie zyczylem ci tego tylko pisalem ze chciala bys zeby pekalsk cie napadl, duzo kobiet lubi jak facet jest ostry Tołdi często przekręca słowa jak za dużo wychla % Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 3 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Jesteś dla mnie śmieciem za te teksty, niżej w hierarchii niz zarzygany zul pod dworcem. twoja facjata jest tu znana wiec naprawdę dobrze ci radze - odpjerdol sie ode mnie. I nie płacz później ze masz ‚koszmary’ bo ci z Ewka pocisnelam za twoje chooystwa, slaba piczo. Kto to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 44 minuty temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 26 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Jesteś dla mnie śmieciem za te teksty, niżej w hierarchii niz zarzygany zul pod dworcem. twoja facjata jest tu znana wiec naprawdę dobrze ci radze - odpjerdol sie ode mnie. I nie płacz później ze masz ‚koszmary’ bo ci z Ewka pocisnelam za twoje chooystwa, slaba piczo. Tylko ze on lubi jak mu kobiety cisną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 15 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: A komu ty znowu pomagasz? Znowu będziesz tłumaczyć robalowi na czym polega erekcja żeby potem sobie jeździł po tobie jak po szm/acie za te pomoc? Wez ty sie tez ogarnij przy okazji jak już Jezowa umoralniamy Elcia ustawia moje spotkanie z nimfetka, podobno zgodzila sie na seks ze mna za 2 tys zl, bo jest obecnie w trudnej sytuacji finansowej i chciala od Elci 200 zl porzuczyc, bo od starych musiala uciec i teraz sama mieszka i nie ma na chleb 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Kto to Byczy czy ktokolwiek to jest, ten nayebany tirowiec w kazdym razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki vibe 4 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Smerfetek napisał: Kto to Ty serio byczego nie poznajesz czy głupa palisz wciąż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Nie ma spania!!! napisał: Tylko ze on lubi jak mu kobiety cisną. Ciekawe bo raz nas szantażował ze strzeli samobooja bo mu coś zle napisałyśmy na forum i ze miał kilka nocy koszmary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 3 Napisano 42 minuty temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: Elcia ustawia moje spotkanie z nimfetka, podobno zgodzila sie na seks ze mna za 2 tys zl, bo jest obecnie w trudnej sytuacji finansowej i chciala od Elci 200 zl porzuczyc, bo od starych musiala uciec i teraz sama mieszka i nie ma na chleb Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 26 Napisano 42 minuty temu (edytowany) 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: Elcia ustawia moje spotkanie z nimfetka, podobno zgodzila sie na seks ze mna za 2 tys zl, bo jest obecnie w trudnej sytuacji finansowej i chciala od Elci 200 zl porzuczyc, bo od starych musiala uciec i teraz sama mieszka i nie ma na chleb Edytowano 41 minut temu przez Nie ma spania!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 3 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, tworki vibe napisał: Ty serio byczego nie poznajesz czy głupa palisz wciąż? Nie bo nie czytam tych wysrÿwow ale tera mnie zaciekawiło z jakim kolejnym wykolejeńcem elzbieta smieszkuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 342 Napisano 41 minut temu (edytowany) 8 minut temu, Gеt Out napisał: Już dawno miałeś ochotę mi pocisnąć dlatego nawet już nie grałem w twoich tematach. Ciebie cwaniaczku amfa ciśnie codziennie w piwnicy dlatego Magda Ci wierzy frajerze Nawet nie porafisz się przed nią przyznać do błędu. Taki kozak jesteś. Tfu Ci na ryło pajacu. Edytowano 38 minut temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 3 Napisano 40 minut temu 1 minutę temu, Kubuntu napisał: Wątpię. To nie wątp. Byczy wirtualnie jeździł na jej piczy a ja jestem świadek boży tegoż procederu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 39 minut temu Magda też po amfie dlatego wierzy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 3 Napisano 38 minut temu A podobno taka mądra kobieta z klaso którą wszystko w locie łapie i wyjaśnia każdego precyzyjnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 15 Napisano 38 minut temu 3 minuty temu, crazyyyy napisał: Ciekawe bo raz nas szantażował ze strzeli samobooja bo mu coś zle napisałyśmy na forum i ze miał kilka nocy koszmary ostatnio tez mialem ale juz wol o nich nie pisac, cos napisalas o mnie bardzo nieprzyjemnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach