Jules Winnfield 93 18 Napisano 7 godzin temu zaraz spac ide tylko sie odleje, screeny wysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 7 godzin temu lezak jedyne w co uwierzyl z mojego opisu to ze jak mi koszulke zdjela to pod prysznic wygonila, bo spocilem sie bo 2 godziny do niej jechalem specjalnie. hehs xD sama mnie rozbierala siedzac na mnie i calujac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 7 godzin temu Dobra rzygac mi sie zachciało wiec pora spać. Umylam włosy dziwnym szamponem i jego zapach mi nie pasuje dobranoc uposlaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 31 Napisano 7 godzin temu Ja też spać, nie wiem kto potrzyma kredens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: zaraz spac ide tylko sie odleje, screeny wysle Libedowi wyślij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: ona mi gadala ze po calym swiecie jezdzi, to nawet p0lka nie jest, narodowosc zachowam dla siebie To by się nawet spinało logicznie, taka polka to nawet jak daje polusowi to z obrzydzeniem na ustach , a ukrainka prędzej może spojrzeć nieco przychylniejszym okiem i dla niej 2 tys zł to jak 2 tys dolarów dla polki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, crazyyyy napisał: A jak mi pokażesz to mogę pokazac libedowi? nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, crazyyyy napisał: I dowiemy sie o nim z teleexpresu Albo superwizjera czy co tam teraz leci nie wiem mało tv ogladam Edytowano 7 godzin temu przez big buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 7 godzin temu znaczy i tak nr zakryje dla cb ale on moze szukac jej po grafikach bo to swir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 12 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: nie Byczy nie fantazjuj bo ja pamiętam że jedyne na co było cię stać to ta zezowata kur.wa z wykopu https://wykop.pl/cdn/c3201142/b190dca48a010a05497363d9def0dd7ba8866d4606f9ce0ed752963badcf1f51.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Jules Winnfield 93 napisał: nie Pokaże wiec możesz od razu jemu wysłać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, crazyyyy napisał: Dobra rzygac mi sie zachciało wiec pora spać. Umylam włosy dziwnym szamponem i jego zapach mi nie pasuje dobranoc uposlaki myslalem ze przeze mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, big buuu napisał: To by się nawet spinało logicznie, taka polka to nawet jak daje polusowi to z obrzydzeniem na ustach , a ukrainka prędzej może spojrzeć nieco przychylniejszym okiem i dla niej 2 tys zł to jak 2 tys dolarów dla polki ukrainka to tez nie byla ale fakt ze wschodu, powiem tyle zgaduj: litwa, łotwa estonia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, crazyyyy napisał: Pokaże wiec możesz od razu jemu wysłać wysle ci ja ale obiecaj ze nie pokazesz mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 31 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: ukrainka to tez nie byla ale fakt ze wschodu, powiem tyle zgaduj: litwa, łotwa estonia Estonia. Strzelam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Jules Winnfield 93 napisał: wysle ci ja ale obiecaj ze nie pokazesz mu Nie, dzieki, w sumie co to ma udowodnic zreszta ja nie watpie ze masz jakies dzivy tylko libed wiec mi ta fota niepotrzebna w shmie. Jak na forum nie wstawiasz to ja jej nie potrzebuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: Ja to wiem, poza tym leżak piszę głównie o 2 rzeczach których nie ma, o sexie i o kasie. A pamiętasz jak grał na giełdzie kiedy? Te wielostronicowe elaboraty.. ma chłopak wyobraźnię, nie przeczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nie ma spania!!! napisał: Estonia. Strzelam. nie powiem skad byla, ale jest szansa ze i tak o tym wtedy pisalem xDDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 7 godzin temu Ja p… wstaje za 3 h:/ paaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 5 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Jules Winnfield 93 napisał: ukrainka to tez nie byla ale fakt ze wschodu, powiem tyle zgaduj: litwa, łotwa estonia W tych krajach mieszka duzo ruskich więc na jedno wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jules Winnfield 93 18 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, crazyyyy napisał: Nie, dzieki, w sumie co to ma udowodnic zreszta ja nie watpie ze masz jakies dzivy tylko libed wiec mi ta fota niepotrzebna w shmie. Jak na forum nie wstawiasz to ja jej nie potrzebuje zazdrosna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 3 Napisano 7 godzin temu Zepsuliśmy temat załamanej Uli. a teraz już na serio spadam buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 31 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, big buuu napisał: A pamiętasz jak grał na giełdzie kiedy? Te wielostronicowe elaboraty.. ma chłopak wyobraźnię, nie przeczę Pamiętam i też pamiętam że jak byłam pierwszy rok na forum to używał słowa "portfel" po 2 razy w każdym zdaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 31 Napisano 6 godzin temu Też lecę. Bajo jajo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 45 Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Onaaaa napisał: Nie jestem i nie wierzę w nic. Myle Magdy sory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 440 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 440 Napisano 2 godziny temu Świetna lektura po porannej kawy i ciasteczka Widzę, że Elżbieta wzięła się w końcu za pracę, niczym Dagmara Kazimierska Ale wbij sobie do tego pustego łba) jeżeli to prawda) że gdyby to wyszło, to miałabyś jeszcze dziś policję u siebie i zarzuty od prokuratora. Więc polecam pracuj. pl, bo przed Bożym Narodzeniem potrzebują na kasę do Biedronki i chyba dałabyś rade to ogarnąć, a nie bawić się w celebrytkę Jprd to jest nie do uwierzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 2 godziny temu Ledwo oczy otworzy i już o pracy. I to cudzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 31 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Świetna lektura po porannej kawy i ciasteczka Widzę, że Elżbieta wzięła się w końcu za pracę, niczym Dagmara Kazimierska Ale wbij sobie do tego pustego łba) jeżeli to prawda) że gdyby to wyszło, to miałabyś jeszcze dziś policję u siebie i zarzuty od prokuratora. Więc polecam pracuj. pl, bo przed Bożym Narodzeniem potrzebują na kasę do Biedronki i chyba dałabyś rade to ogarnąć, a nie bawić się w celebrytkę Jprd to jest nie do uwierzenia. Samo sobie idź do biedronki na kasę, ja w wieku 19 lat obejmowalam wyższe stanowisko niż ty teraz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smerfetek 4 Napisano 2 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach