Pokraka 1761 Napisano 2 godziny temu Praca na kasie to nic złego, czy takie sprzątanie też, każdy uczciwie pracujący człowiek zasługuje na szacunek. Nie rozumiem tego używania pracy w biedronce jako obelgi jakiejś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Praca na kasie to nic złego, czy takie sprzątanie też, każdy uczciwie pracujący człowiek zasługuje na szacunek. Nie rozumiem tego używania pracy w biedronce jako obelgi jakiejś. To nie chodzi nawet o brak szacunku tylko ja np nie dałabym rady tak pracowac a tym bardziej znosić humory ludzi, czyli ze jest to ciężka praca więc wypadało szanować ludzi tam pracujących, a salowa jak salowa próbowała tym mi dowalic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 440 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, Pokraka napisał: Praca na kasie to nic złego, czy takie sprzątanie też, każdy uczciwie pracujący człowiek zasługuje na szacunek. Nie rozumiem tego używania pracy w biedronce jako obelgi jakiejś. To nie jest obelga, tylko lepsza praca na kasie, niż sutenerstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 440 Napisano 2 godziny temu 36 minut temu, Smerfetek napisał: Ledwo oczy otworzy i już o pracy. I to cudzej... Bo się pracuje i nie leniu...e Patrycjo.. Widzę, że wstałaś lewą nogą. Współczuję. Dzień dobry tak w ogóle, bo widzę, że 3 strony ktoś zjadł, a Srelcia już na warcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 12 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 27 minut temu, Nie ma spania!!! napisał: To nie chodzi nawet o brak szacunku tylko ja np nie dałabym rady tak pracowac a tym bardziej znosić humory ludzi, czyli ze jest to ciężka praca więc wypadało szanować ludzi tam pracujących, a salowa jak salowa próbowała tym mi dowalic. Elu Kochana ty w żadnej pracy byś nie dawała rady. Z całym szacunkiem ale gdyby nie socjal to niestety ciebie też by czekała taka praca bo kwalifikacji nie masz se żadnych zresztą tak samo jak i ja. Edytowano 1 godzinę temu przez Kubuntu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie ma spania!!! 31 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Kubuntu napisał: Elu Kochana ty w żadnej pracy byś nie dawała rady. Z całym szacunkiem ale gdyby nie socjal to niestety ciebie też by czekała taka praca bo kwalifikacji nie masz se żadnych zresztą tak samo jak i ja. Pravol a skąd ty wiesz jakie ja mam kwalifikację jak wiesz tylko tyle ile sama napiszę? Ja mam ponad 10 lat przepracowanych przy dwójce dzieci, plus dwa lata na czarno bez umowy. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubuntu 12 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Nie ma spania!!! napisał: Pravol a skąd ty wiesz jakie ja mam kwalifikację jak wiesz tylko tyle ile sama napiszę? Ja mam ponad 10 lat przepracowanych przy dwójce dzieci, plus dwa lata na czarno bez umowy. Ciekawe kiedy jak zaczęłaś tu pisać w wieku 29 lat to już nie pracowałaś, musiałabyś zacząć pracować po gimnazjum w wieku 16 lat żeby tyle lat mieć przepracowanych. Oczywiście z całym szacunkiem ale tak to wygląda. Edytowano 1 godzinę temu przez Kubuntu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 440 Napisano 1 godzinę temu 50 minut temu, Kubuntu napisał: Sutenerstwo to robił twój Bunia jak cię kolegom za jabole sprzedawał Zgłoszone. Co tam u Kotarby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 7 Napisano 52 minuty temu 8 godzin temu, crazyyyy napisał: Kurczę pokładałam w tobie nadzieje ze może chociaz ty jej przetłumaczysz ale niestety widze ze patologiczna love jest silniejsza niz wszelkie przeciwności. Może jakbys wcześniej wspomniał ze masz kumpli w pace spojrzałaby łaskawszym okiem a tak po ptokach- widmok zdecydowanie bije cie na głowę na patusiarstwiea to właśnie patola przyciąga naszego jezyka jak magnes no coz ja probowalam żeby nie było ze nie ostrzegalam:p bicu i bog mi świadkami niniejszym To już nie miałaś kogo wybrać na tak karkołomną misje, bo serce nie sługa i nic nie zrobisz jak gość się nie podoba kobiecie . W ogóle co się stało z twoim rozumem, bo ociężała się zrobiłaś i to są efekty twojego narzeczonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 7 Napisano 50 minut temu Śliwka wyłaź z krzaczorów znowu opowiesz dowcip. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 20 Napisano 35 minut temu 14 minut temu, Gеt Out napisał: To już nie miałaś kogo wybrać na tak karkołomną misje, bo serce nie sługa i nic nie zrobisz jak gość się nie podoba kobiecie . W ogóle co się stało z twoim rozumem, bo ociężała się zrobiłaś i to są efekty twojego narzeczonego. Przecież to nie była spina tylko komplement ze nie jesteś takim patusem makaron pobudka. Wolałabym żeby Jezowa ku tobie sie zwróciła niestety ja ciagnie do patusow i nic z tym nie zrobimy generalnie laska pisala listy do więzienia wiec widać ze środowisko pato wiec to tłumaczenie moglibyśmy również w pjerdlu kobiecym uskuteczniać gadka do tych co se tam amantow osadzonych znalazły, pisały listy i snuły plany co będzie jak oboje wyjdą na wolność. Takich bab jest cała masa po trzecie primo to nie jest nowa osoba bo tu nie ma nowych wiec to pewnie jakaś kumpelka sprzed 20 lat która udaje nowa - może seven znów sie bawi? nowa na bank nie jest wiec zalozyla nowe piórka i ma bekę z nas a ze widmok to patus to pewnie wie dluzej niz ja i sliwka razem wziete. wiec odpuszczam! tak czy srak ja do ciebie nic nie mam, pisałam ironicznie Sprostowanie jednak mu napisała Jukoński bystrzaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 546 Napisano 21 minut temu 28 minut temu, Gеt Out napisał: Śliwka wyłaź z krzaczorów znowu opowiesz dowcip. Ten twój o martwym noworodku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 7 Napisano 16 minut temu 16 minut temu, Facet z Jajami napisał: Przecież to nie była spina tylko komplement ze nie jesteś takim patusem makaron pobudka. Wolałabym żeby Jezowa ku tobie sie zwróciła niestety ja ciagnie do patusow i nic z tym nie zrobimy generalnie laska pisala listy do więzienia wiec widać ze środowisko pato wiec to tłumaczenie moglibyśmy również w pjerdlu kobiecym uskuteczniać gadka do tych co se tam amantow osadzonych znalazły, pisały listy i snuły plany co będzie jak oboje wyjdą na wolność. Takich bab jest cała masa po trzecie primo to nie jest nowa osoba bo tu nie ma nowych wiec to pewnie jakaś kumpelka sprzed 20 lat która udaje nowa - może seven znów sie bawi? nowa na bank nie jest wiec zalozyla nowe piórka i ma bekę z nas a ze widmok to patus to pewnie wie dluzej niz ja i sliwka razem wziete. wiec odpuszczam! tak czy srak ja do ciebie nic nie mam, pisałam ironicznie Sprostowanie jednak mu napisała Jukoński bystrzaku Nie chodzi o jakiś jednostkowy jej komentarz , a całokształt jak tutka paryska na głowie staje żeby mnie skłócić z Oną. Równie dobrze mogłaby wysłać munka albo lipeda co z góry skazane byłoby na niepowodzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 7 Napisano 15 minut temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ten twój o martwym noworodku? A swojego nic nie masz tylko przy mnie chcesz wegetować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 7 Napisano 14 minut temu 37 minut temu, Gеt Out napisał: To już nie miałaś kogo wybrać na tak karkołomną misje, bo serce nie sługa i nic nie zrobisz jak gość się nie podoba kobiecie . W ogóle co się stało z twoim rozumem, bo ociężała się zrobiłaś i to są efekty twojego narzeczonego. Efekt starego stetryczałego dziada co pieprzy cały czas o polityce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 7 Napisano 13 minut temu Serio to nienawiść robi z was ślepców i ajkiu 50 w porywach jak u psa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 7 Napisano 11 minut temu 23 minuty temu, Facet z Jajami napisał: trzecie primo to nie jest nowa osoba bo tu nie ma nowych wiec to pewnie jakaś kumpelka sprzed 20 lat która udaje nowa - może seven znów sie bawi? Ale by było miodzio gdyby się okazało że jesteś Jennifer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 7 Napisano 10 minut temu 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ten twój o martwym noworodku? Czarny humor to wciąż humor. dla wielu najlepszy rodzaj 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 7 Napisano 10 minut temu 2 minuty temu, big buuu napisał: Efekt starego stetryczałego dziada co pieprzy cały czas o polityce. Jeszcze chociaż Ty ogarniasz to logicznie i to im nie na rękę jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 7 Napisano 8 minut temu 2 minuty temu, big buuu napisał: Ale by było miodzio gdyby się okazało że jesteś Jennifer A to nie munek przypadkiem , bo on ma chrapkę na tutkę paryską temu się jej przymila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buuu 7 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: A to nie munek przypadkiem , bo on ma chrapkę na tutkę paryską temu się jej przymila Myślę, że multikonto krejzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 546 Napisano 4 minuty temu 4 minuty temu, big buuu napisał: Czarny humor to wciąż humor. dla wielu najlepszy rodzaj Ta, jak to lecialo- co jest duże i sprawia, że kobieta krzyczy? Martwy noworodek. Ksysiu i bicu zasmiewają się dumni z posiadania czarnego humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach