murb 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Facetom zależy na wyglądzie kobiety, a ten od wieku zależy co by cuda wianki nie robić. Facet sam emerytem może być, a nie za emerytką się obejrzy, tylko młodszą, a skąd 30+ facet? Dlatego tylko takiej fotę sobie Malowany podaruje. No może z ciekawości spojrzy jak mu sama wciśnie, ale skakać nie bedzie jak pies za sunią żeby mail dobry podała i w końcu dotarła foteczka, co w nocy mogliśmy obserwować. Ale on nie wiem czy ja jestem stara czy młoda. Od niedawna mam 25 lat, tak się składa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Ale on nie wiem czy ja jestem stara czy młoda. Od niedawna mam 25 lat, tak się składa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: wyślij mi (a możesz nawet nie wysyłać), a ja napiszę na publiku, że jesteś ładniejsza od kogo chcesz, deal? Czyli wystarczy, że Ci napiszę, że wysyłam? Proszę bardzo, z wielką nawet ochotą! Tylko proszę Cię, żebyś napisał, że jestem najpiękniejszą istotą jaką dotąd oglądałeś. A co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Ale on nie wiem czy ja jestem stara czy młoda. Od niedawna mam 25 lat, tak się składa. A ja wiem czytałam tu na forum, że trącisz emeryturą, czyli chyba tak wolnością i luksusem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: No, takie to są rzeczy na tym forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 12 minut temu, Malowany napisał: Idę coś zjeść. Później obskocze privy, a na koniec będę przeglądał zdobycze Kontynuuj, ogół na to się łapie. Schematy stare jak świat zawsze działają w śród tych co bawią. Jak już w qpe wdepnąć, to udawać że taki był zamysł i jesteś uszczęśliwiony i się qpa szybko wykruszy. Edytowano 4 godziny temu przez Pył na wietrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: wyślij mi (a możesz nawet nie wysyłać), a ja napiszę na publiku, że jesteś ładniejsza od kogo chcesz, deal? Najpierw musza przejść przez moje oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: A ja wiem czytałam tu na forum, że trącisz emeryturą, czyli chyba tak wolnością i luksusem. Kurde! Czyżby mi się coś pomyliło? To ja od 25 lat jetem emerytką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 478 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pył na wietrze napisał: Facetom zależy na wyglądzie kobiety, a ten od wieku zależy co by cuda wianki nie robić. Facet sam emerytem może być, a nie za emerytką się obejrzy, tylko młodszą, a skąd 30+ facet? Dlatego tylko takiej fotę sobie Malowany podaruje. No może z ciekawości spojrzy jak mu sama wciśnie, ale skakać nie bedzie jak pies za sunią żeby mail dobry podała i w końcu dotarła foteczka, co w nocy mogliśmy obserwować. A ty serio myślisz, że tymi ciągłymi dramami uda Ci się go upilnować, żeby nie skakał jak pies za każdą, która mu tylko pomacha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Ale on nie wiem czy ja jestem stara czy młoda. Od niedawna mam 25 lat, tak się składa. No i? Czy mój post o emerytach coś miał z Tobą wspólnego? Ogólnie piszę jak to jest z facetami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Malowany napisał: Najpierw musza przejść przez moje oczy Przecież pisałam, że możesz od tego oślepnąć? Nie żal Ci wzroku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: A ty serio myślisz, że tymi ciągłymi dramami uda Ci się go upilnować, żeby nie skakał jak pies za każdą, która mu tylko pomacha? A skaczę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: A ty serio myślisz, że tymi ciągłymi dramami uda Ci się go upilnować, żeby nie skakał jak pies za każdą, która mu tylko pomacha? Polecam poczytać moje WSZYSTKIE posty tutaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: No i? Czy mój post o emerytach coś miał z Tobą wspólnego? Ogólnie piszę jak to jest z facetami. Tak dodałam dwa do dwóch i pomyślałam, że to o mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: A ty serio myślisz, że tymi ciągłymi dramami uda Ci się go upilnować, żeby nie skakał jak pies za każdą, która mu tylko pomacha? Zależy czym. Nie bierze wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Przecież pisałam, że możesz od tego oślepnąć? Nie żal Ci wzroku? Zaryzykuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Kurde! Czyżby mi się coś pomyliło? To ja od 25 lat jetem emerytką? Nie wiem czy jesteś ale pachniesz emeryturą, nie wiem jak to pachnie, wiec obstawiam powiew wolności swobody i luksusu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: A skaczę? Nie skaczesz ale tu jest forum i wszystko jest przesadzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nie wiem czy jesteś ale pachniesz emeryturą, nie wiem jak to pachnie, wiec obstawiam powiew wolności swobody i luksusu. Rzeczywiście pławię się w wyjątkowym luksusie. (To taka ulubiona emotka ludzi z ero. Dowiedziałam się o tym na uczuciowym. :D) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Zaryzykuję (Tak po cichu Ci podpowiem - jednak bym w to nie wchodziła. Ale to tak po cichu, bo wyjdzie na jaw, że jednak sobie żartujemy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Tak dodałam dwa do dwóch i pomyślałam, że to o mnie. Nie orientuję się ile lat może mieć większość kafeterian, a z postów Twoich na tyle co czytam to nie brzmisz jak dużo starsza niż teraz twierdzisz że masz. Nikt dla mnie tak z postów nie brzmi, jeśli o styl czy poglądy idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie skaczesz ale tu jest forum i wszystko jest przesadzone. A jest? A ja myślałam, że tu wszystko tak bardzo serio, już ramkę na allegro zamówiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 478 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Malowany napisał: A skaczę? Z niczego się nie wzięło, że z elcia czy z gina macie się ku sobie że tak się wyrażę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 662 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Nie skaczesz ale tu jest forum i wszystko jest przesadzone. Może czuje się pominięta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Nie skaczesz ale tu jest forum i wszystko jest przesadzone. Nie jest. Skacze na hasło "fota". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: A jest? A ja myślałam, że tu wszystko tak bardzo serio, już ramkę na allegro zamówiłam Do Ciebie to przecież wysłałam. Już widzę jak blaskbije tam gdzieś na horyzoncie. To od piękna przecież. Oszczędzisz na oświetleniu jak sobie tę fotkę zawiesisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Czyli wystarczy, że Ci napiszę, że wysyłam? Proszę bardzo, z wielką nawet ochotą! Tylko proszę Cię, żebyś napisał, że jestem najpiękniejszą istotą jaką dotąd oglądałeś. A co! Brum! co za zdjęcie... ale że tak od razu saute? wcześniej mi wysyłałaś foteczki to mam nimi sypialnię wytapetowaną ale to dzisiejsze zdjęcie... biegnę do fotografa wydrukować w dużym formacie ale, że ci się chciało tak farbować na zielono i przystrzyc w serduszko... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Może czuje się pominięta? chciałam zapytać o coś ale wyjdzie, że jestem wścibska więc zamilczę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Rzeczywiście pławię się w wyjątkowym luksusie. (To taka ulubiona emotka ludzi z ero. Dowiedziałam się o tym na uczuciowym. :D) To opowiedz nam (nam klepiącym biedę) o tym, niech trochę choć powchłaniamy przez ekran. To był dział chorych na narkolepsję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 114 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: chciałam zapytać o coś ale wyjdzie, że jestem wścibska więc zamilczę. Jak mnie to wal śmiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach