Miecz 965 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie wiem, ja mam wyczucie, nie wyssam do końca a Ty? Damy mają pierwszeństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: no masz to ja się chyba jakoś słabo wysławiam dzisiaj A że tobie, to sie nie dogadaliśmy no wiesz już śle w całej okazałości Pewnie perfumy cie zamuliły mózg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Damy mają pierwszeństwo. To podzielilismy się pytanie tylko co na to Brum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: To podzielilismy się pytanie tylko co na to Brum Ty z prawej strony a ja z lewej, czy odwrotnie? Brum? Będzie zadowolona! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: mnie ma podesłać! no, że takie rzeczy trzeba tłumaczyć... Aaaa, to tak. To niech śle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Nie wyrywać się z fotami po krótkim kontakcie. Sama widzisz że ogarnięto po tym fejsa. I po dłuższym są obawy, a skąd tak hop siup? Ja już popełniłam błędy w tym zakresie, a tylko miałam szczęście dobrze trafić, że nic się nie stało. I nadal popełniam, ale teraz świadomie ryzykuję bo mi zbytnio nie zależy już na niczym, skoro żyję jak żyję. Tyle samo fot dostałam, co wysłałam. Nic złego się nie wydarzyło, bo ode mnie nic nie wypływa i nie wypłynie. Kasuję z automatu wszystkie. Na moim poprzednim forum kilkanaście osób pokazało siebie w jednym temacie. Tylko tutaj robi się z tego aferę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Miecz napisał: Damy mają pierwszeństwo. W ssaniu? Zawsze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Tyle samo fot dostałam, co wysłałam. Nic złego się nie wydarzyło, bo ode mnie nic nie wypływa i nie wypłynie. Kasuję z automatu wszystkie. Na moim poprzednim forum kilkanaście osób pokazało siebie w jednym temacie. Tylko tutaj robi się z tego aferę. Może tam było więcej naiwnych, bardziej łasych atencji, albo mniej mieli do stracenia.. To czemu tu nie wrzucisz teraz całe w awatar, tylko wybranym bad boyom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Pokraka napisał: To podzielilismy się pytanie tylko co na to Brum Nie wiem o co chodzi ale jestem za. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Aaaa, to tak. To niech śle. Jak to a gdzie zazrodość? A gdzie awantura? A gdzie termin walki w kisielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pył na wietrze napisał: Może tam było więcej naiwnych, bardziej łasych atencji, albo mniej mieli do stracenia.. To czemu tu nie wrzucisz teraz całe w awatar, tylko wybranym bad boyom? Tam, byli (są) między innymi osoby znane choćby z telewizji. Jedna z tych osób ma moje dane. Koleżanka z forum potrzebowała wsparcia finansowego, nie zastanawiałam się nad formą i poszło zwyczajnym przelewem bankowym. Więcej wiary w ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Miecz napisał: Ty z prawej strony a ja z lewej, czy odwrotnie? Brum? Będzie zadowolona! Z prawej, prawa strona jest moja, łóżka też! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pył na wietrze 120 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Tam, byli (są) między innymi osoby znane choćby z telewizji. Jedna z tych osób ma moje dane. Koleżanka z forum potrzebowała wsparcia finansowego, nie zastanawiałam się nad formą i poszło zwyczajnym przelewem bankowym. Więcej wiary w ludzi Po tym forum straciłam wiarę w ludzi do reszty, a niewiele jej było po latach w realu. Choć zdaję sobie sprawę, że są ludzie w których warto wierzyć, ale to specyficzne środowiska, a mówimy o ogóle, tzw świecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: Czy ty nie miałeś się kiedyś ogolić tak mi się przypomniało czytając ten rozwlekły temat fotograficzny. ale trafiłaś ostatnio poczułem nostalgię i golę się maszynką na żyletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Nie wiem o co chodzi ale jestem za. Nie zaprzątaj swojej śliczniej głowy bzdurami, my sie wszystkim zajmiemy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Jak to a gdzie zazrodość? A gdzie awantura? A gdzie termin walki w kisielu Ja jestem bardzo tolerancyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: A że tobie, to sie nie dogadaliśmy no wiesz już śle w całej okazałości Pewnie perfumy cie zamuliły mózg. no no zdążyłem obejrzeć zanim mi znowu skrzynkę zablokowali one nie zamulaja - one zamieniają w wilkołaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: ale trafiłaś ostatnio poczułem nostalgię i golę się maszynką na żyletki A pędzelek masz z sierści bobra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: no no zdążyłem obejrzeć zanim mi znowu skrzynkę zablokowali one nie zamulaja - one zamieniają w wilkołaka Wyjesz do księżyca? 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Jak to a gdzie zazdrość? A gdzie awantura? A gdzie termin walki w kisielu spokojnie, połowa forum już mi zazdrości słyszysz te grzmoty w oddali? to nie burza idzie... to trzask pękających dup 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Nie zaprzątaj swojej śliczniej głowy bzdurami, my sie wszystkim zajmiemy Wierzę, że nie wyjdę na tym źle. Oby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 481 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: spokojnie, połowa forum już mi zazdrości słyszysz te grzmoty w oddali? to nie burza idzie... to trzask pękających dup A ja bym chciała żeby mi też zazdrościli. Jak to zrobić, jak to zrobić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: A pędzelek masz z sierści bobra? mam pędzel z sierści Rossmanna i krem do golenia Ziaja Yego a po goleniu balsam Ziaja Yego kod zapachu Wetiwer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Wyjesz do księżyca? 🥰 to jakbym się obficiej spryskał mam jedno psiknięcie na jeden nadgarstek i mi wystarczy pachnę jak zwierzak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1765 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Wierzę, że nie wyjdę na tym źle. Oby. Możesz nam zaufać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 313 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pył na wietrze napisał: Po tym forum straciłam wiarę w ludzi do reszty, a niewiele jej było po latach w realu. Choć zdaję sobie sprawę, że są ludzie w których warto wierzyć, ale to specyficzne środowiska, a mówimy o ogóle, tzw świecie. Wbrew pozorom, ja zawsze trzymam rękę na pulsie i nie pozwalam na przekraczanie moich granic. Mówię o całej aktywności w sieci. A z racji wieku uzbierał się pokaźny staż Nie przejmuję się, że za plecami ktoś źle o mnie mówi. Każdy ma prawo się przekonać czy to prawda, czy fałsz. Póki co, sen mam dobry i spokojny. Nie skrzywdziłam nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1253 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: spokojnie, połowa forum już mi zazdrości słyszysz te grzmoty w oddali? to nie burza idzie... to trzask pękających dup W sumie to ja też ci zazdroszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1004 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: A ja bym chciała żeby mi też zazdrościli. Jak to zrobić, jak to zrobić... pochwal się moimi nudeskami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 85 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: mam pędzel z sierści Rossmanna i krem do golenia Ziaja Yego a po goleniu balsam Ziaja Yego kod zapachu Wetiwer Marka Yego powinna być ongiś sponsorem programu Studio YaYo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 23 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, Baba napisał: Tyle samo fot dostałam, co wysłałam. Nic złego się nie wydarzyło, bo ode mnie nic nie wypływa i nie wypłynie. Kasuję z automatu wszystkie. Na moim poprzednim forum kilkanaście osób pokazało siebie w jednym temacie. Tylko tutaj robi się z tego aferę. Tylko w tym miejscu się robi nie wiadomo co z posiadania czyichś fotek, a już posiadanie partnera/ki to robią z tego jak kumulację w Lotto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach