Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Darmowy wafelka tak

Piszemy produkty ekskluzywne ja zaczynam

Polecane posty

1 minutę temu, bocibot napisał:

nic, osoby nie będące onanami pewnie nie gadają o tym tylko to robią 

Chyba coś mnie ominęło, bo wchodzę dzisiaj rano na kafe i widzę wpis iskry, gdzie napisała, że jesteś do niej bardzo podobna wtf 😃

Ciekawe czy Malowany i Iskra pójdą na randkę czy wola atencje na forum 

6 minut temu, bocibot napisał:

Ale mu wyobraźnia pracuje. Ciekawe czy zrobiłby mi rimming?

3 minuty temu, Dirty Sаnchez napisał:

Ale mu wyobraźnia pracuje. Ciekawe czy zrobiłby mi rimming?

Musiałby się tobą fascynować, podejrzewam że jakbys zgolił wąsa to może by się udało bo wiele mu nie trzeba

2 minuty temu, bocibot napisał:

Musiałby się tobą fascynować, podejrzewam że jakbys zgolił wąsa to może by się udało bo wiele mu nie trzeba

To nie wąs, to jest nasmarowane ցówno.

Dirty Sánchez to praktyka seksualna polegająca na wysmarowaniu kałem okolicy nad górną wargą aktywnemu partnerowi podczas stosunku oralnego, na kształt wąsów. Wykonuje się to, wprowadzając sobie palec do odbytu i wycierając nim wydzieliny zgromadzone na górnej wardze partnera po stosunku oralnym.

To Elcia  rozpopularyzowała na Kafe.

Edytowano przez Dirty Sаnchez
  • Sad 2

30 minut temu, 2f09b14636 napisał:

Chyba coś mnie ominęło, bo wchodzę dzisiaj rano na kafe i widzę wpis iskry, gdzie napisała, że jesteś do niej bardzo podobna wtf 😃

Staram się nie mieć dziwnych teorii na temat ludzi których nie znam bo w każdym człowieku wzbudza to chęć żeby pokazać się z jak najgorszej strony i jestem lekko autystyczna, ona chyba bardzo towarzyska jest, widzę jakieś różnice...xd 

• Haha 1

1 godzinę temu, bocibot napisał:

Ciekawe czy Malowany i Iskra pójdą na randkę czy wola atencje na forum 

Nie pojdom malowany się boi wyjść z piwnicy 

1 godzinę temu, bocibot napisał:

Wczoraj do tego walilem niepotrzebnie gnijesz sama 

1 godzinę temu, Dirty Sаnchez napisał:

To nie wąs, to jest nasmarowane ցówno.

Dirty Sánchez to praktyka seksualna polegająca na wysmarowaniu kałem okolicy nad górną wargą aktywnemu partnerowi podczas stosunku oralnego, na kształt wąsów. Wykonuje się to, wprowadzając sobie palec do odbytu i wycierając nim wydzieliny zgromadzone na górnej wardze partnera po stosunku oralnym.

To Elcia  rozpopularyzowała na Kafe.

Ale że jesteś koprofilem to nie wiedziałem. Munie. A własciwie 'srunie' powinienem ci mówić. 

24 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał:

Wczoraj do tego walilem

Ja przestałem walić. Kompletna strata czasu i energii.

Plus jak zobaczyłem jak niektóre panienki z tej branży, naprawdę naturalne, ładne na początku „kariery”... się zmieniają z czasem (a raczej oszpecają... Co innego zmiana z wiekiem naturalnie - to rozumiem. Ale te plastyczne operacje, niepotrzebne powiększanie ust, przesadzanie z implantami piersi czy tatuaże na całym ciele, gdy miały czystą skórę na początku... no same się niszczą) to przestałem to w ogóle oglądać.

Edytowano przez kris888

1 minutę temu, kris888 napisał:

Plus jak zobaczyłem jak niektóre panienki z tej branży, naprawdę naturalne, ładne na początku „kariery”... się zmieniają z czasem (a raczej oszpecają... Co innego zmiana z wiekiem naturalnie - to rozumiem. Ale te plastyczne operacje, niepotrzebne powiększanie ust, przesadzanie z implantami piersi czy tatuaże na całym ciele, gdy miały czystą skórę na początku... no same się niszczą) to przestałem to w ogóle oglądać.

Nie przekonasz degenerata 

6 minut temu, kris888 napisał:

Spoko ja to napisałem żeby dumbo wiedziała co jom czeka jeśli się zdecyduje 

2 godziny temu, Pokraka napisał:

Nikt nie ma tyle czasu one musza na już wyglądać jak znoszone, internet mówi, że włoska firma i ręcznie szyte.😏

Ludzie to nawet gòwno kupią to chore . A te ciżmy podejrzewam ci  rzemieślnicy w nich chodzą żeby wyglądały na zajechane . 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się