Minnie Moskowitz 79 Napisano 3 godziny temu Whats up? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 500 Napisano 2 godziny temu Nic, Maduro wkurzył Amerykanów i ma teraz na głowie największy lotniskowiec świata czekający przy wybrzeżu. Po chłopie - jednego komucha mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 2 godziny temu Polska reprezentacja wygrała z Maltą. Wymęczyła wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 468 Napisano 2 godziny temu Dzisiaj jest Narodowy Dzień Księżniczki i Międzynarodowy Dzień Wiedzy o Antybiotykach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1767 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, murb napisał: Polska reprezentacja wygrała z Maltą. Wymęczyła wynik. To był w ogóle jakiś mecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1767 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dzisiaj jest Narodowy Dzień Księżniczki i Międzynarodowy Dzień Wiedzy o Antybiotykach To ja będę obchodzić dziś dzień księżniczki, przybiorę zblazowaną minę i będzie jak ulał. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: To był w ogóle jakiś mecz Oczywiście. Haratali w gałę o awans na mistrzostwa świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 79 Napisano 2 godziny temu Słyszeliście o romansie Katarzyny Zillman i Janji Lesar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 500 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: To był w ogóle jakiś mecz Są eliminacyjne... jak na polskich orłów to jako tako sobie radzą... zremisowali z Holandią przecież. Dziś rano musiałem szyby skrobać... zima idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 500 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Słyszeliście o romansie Katarzyny Zillman i Janji Lesar? Słyszałem o romansie Dominika Tarczyńskiego z Dżołaną Krupą, polisz gerl z ju-es-ej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: To ja będę obchodzić dziś dzień księżniczki, przybiorę zblazowaną minę i będzie jak ulał. Też sobie poobchodzę Dzień Księżniczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Słyszeliście o romansie Katarzyny Zillman i Janji Lesar? Nie wiem kto to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Słyszałem o romansie Dominika Tarczyńskiego z Dżołaną Krupą, polisz gerl z ju-es-ej. Krupa z Tarczyńskim? Nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1767 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Oczywiście. Haratali w gałę o awans na mistrzostwa świata. 2 minuty temu, RC + napisał: Są eliminacyjne... jak na polskich orłów to jako tako sobie radzą... zremisowali z Holandią przecież. Dziś rano musiałem szyby skrobać... zima idzie. Gdyby nie Wy to bym nawet nie wiedziała, jednak kafeteria poszerza horyzonty. U nas to dziś nawet ciepło i na plusie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 79 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, RC + napisał: Słyszałem o romansie Dominika Tarczyńskiego z Dżołaną Krupą, polisz gerl z ju-es-ej. Nigdy za nią nie przepadałam, ani tym bardziej za tą całą Rozmajdaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, RC + napisał: Są eliminacyjne... jak na polskich orłów to jako tako sobie radzą... zremisowali z Holandią przecież. Dziś rano musiałem szyby skrobać... zima idzie. W zasadzie to styl nie jest ważny. Liczy się wynik. O ile przejdą baraże. Chociaż w sumie to po co. Żeby rozegrać trzy mecze jak zwykle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1767 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Też sobie poobchodzę Dzień Księżniczki. Już zaczęłam, wydęłam usta i tak siedzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 500 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Krupa z Tarczyńskim? Nieźle. Moim zdaniem tylko problemy sobie ściągnie, ale jego sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Gdyby nie Wy to bym nawet nie wiedziała, jednak kafeteria poszerza horyzonty. U nas to dziś nawet ciepło i na plusie było. U mnie też było na plusie - 0,7 stopnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: Moim zdaniem tylko problemy sobie ściągnie, ale jego sprawa. To już chyba źle jest w tym USA, że Krupa się za Tarczyńskiego wzięła. Nic mu nie umniejszając, chociaż nie bardzo za nim przepadam. Chyba, że się podciągnął wizualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 468 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Nigdy za nią nie przepadałam, ani tym bardziej za tą całą Rozmajdaną. A ja ją lubię i Madzie Gessler Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Już zaczęłam, wydęłam usta i tak siedzę. Ja ćwiczę z tym, że nie mam lustra więc nie wiem czy nie wyglądam śmiesznie. Ma być totalne zblazowanie. Zdjęcia sobie porobię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A ja ją lubię i Madzie Gessler Przyjęłam, że je lubisz ale nie rozumiem tego. W jednej drażni mnie głos, w drugiej - włosy. Na dodatek Majdanowa nie przypomina już siebie. Bez podpisu pod zdjęciem to nie wiadomo kto to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1767 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, murb napisał: U mnie też było na plusie - 0,7 stopnia. Jak wychodziłam z rana to fajnie było ciepło i tak jesiennie, ale ponoć to koniec i idzie zima. Nie nawidzę zimy i odśnieżania. Wcale mi przyjemności nie sprawia krzyczenie i wyganianie wszystkich do łopat. Edytowano 2 godziny temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 500 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, murb napisał: To już chyba źle jest w tym USA, że Krupa się za Tarczyńskiego wzięła. Nic mu nie umniejszając, chociaż nie bardzo za nim przepadam. Chyba, że się podciągnął wizualnie. Tarczyński jest bogatym facetem, to raz, a dwa ma fejm za granicą, co chwila go jakieś media zapraszają na wywiady, zwłaszcza konserwatywne stacje informacyjne, Republikanie zaprosili go na swój narodowy kongres na Florydzie... a Kurpa to celebrytka, uwielbia fejm, atencję, blichtr, więc na pewno jego kasa i popularność jej się podobają. Edytowano 2 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Jak wychodziłam z rana to fajnie było ciepło i tak jesiennie, ale ponoć to koniec i idzie zima. Nie nawidzę, zimy i odśnieżania. Wcale mi przyjemności nie sprawia krzyczenie i wyganianie wszystkich do łopat. W mojej części świata śnieg jest rzadkością. Nie pamiętam czy padał w ubiegłą zimę. Nawet jeśli - to z całą pewnością nie było go tyle żeby trzeba było odśnieżać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 468 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Przyjęłam, że je lubisz ale nie rozumiem tego. W jednej drażni mnie głos, w drugiej - włosy. Na dodatek Majdanowa nie przypomina już siebie. Bez podpisu pod zdjęciem to nie wiadomo kto to jest. Mnie chodzi o Joanne Krupę, że ją lubię i Magde, która klnie i rzuca garnkami na wizji Na temat Małgorzaty Rozenek nie wypowiadam się - Bo nawet Wikipedia za nią nie nadąża. Nie ma kobiet brzydkich, tylko niektóre mają za mało kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 500 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, murb napisał: W zasadzie to styl nie jest ważny. Liczy się wynik. O ile przejdą baraże. Chociaż w sumie to po co. Żeby rozegrać trzy mecze jak zwykle. Jak trafią do koszyka z Włochami, to może być po barażach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 482 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Tarczyński jest bogatym facetem, to raz, a dwa ma fejm za granicą, co chwila go jakieś media zapraszają na wywiady, zwłaszcza konserwatywne stacje informacyjne, Republikanie zaprosili go na swój narodowy kongres na Florydzie... a Kurpa to celebrytka, uwielbia fejm, atencję, blichtr, więc na pewno jego kasa i popularność jej się podobają. Czyli nie doceniałam gościa. Coś mi się kojarzy, że on jakieś egzorcyzmy robił. Był Księdzem czy miał być. Może mylę osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1767 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: W mojej części świata śnieg jest rzadkością. Nie pamiętam czy padał w ubiegłą zimę. Nawet jeśli - to z całą pewnością nie było go tyle żeby trzeba było odśnieżać. Ostatnie lata to i u nas mało śniegu było, na szczęście, ale straszą już, że tym razem będzie źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach