WychodzeNaChwile 1017 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: U mnie sarny przychodzą na podwórko i taras mam nadzieję, że nie ćwierkają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Stringi są niewygodnie to już lepiej bez Najlepsze są barchanowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Stringi są niewygodnie to już lepiej bez bez pięknie pachnie i ma cudny kolor ale żeby się nim zasłaniać na plaży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: zlituj się najczęściej w stringach w panterkę to paradują takie babki, że jednak wolałbym żeby zakrywały To znaczy jakie? Tłuste? ;] Nie rozśmieszaj mnie Wychodzę! Zawsze sobie wyobrażam sytuację gdy o niej rozmawiam. Widzę gołe pośladki i trzęsące się w rytm stapnięć. A ty oszołomiony i czerwony ze wstydu. ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: mam nadzieję, że nie ćwierkają? Też słyszysz o 4 nad ranem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: i ru... su... Spoko wiem co masz na myśli same świństwa wstydź się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Oswojone lekko? U mnie jedynie lisy spacerują bez strachu. Przeganiam bo zjadają jagody, porzeczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: bez pięknie pachnie i ma cudny kolor ale żeby się nim zasłaniać na plaży? Biały najlepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przeganiam bo zjadają jagody, porzeczki. Karmnik zrób na zimę i podsypuj to co jedzą sarenki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Karmnik zrób na zimę i podsypuj to co jedzą sarenki. Mam karmnik dla ptaków to zjadły mi wszystkie słoneczniki zamiast to co w karmniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 96 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Mam karmnik dla ptaków to zjadły mi wszystkie słoneczniki zamiast to co w karmniku. Lubią do ciebie przychodzić. Nie widzę innego powodu. Zmykam. Dobrego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1256 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Lubią do ciebie przychodzić. Nie widzę innego powodu. Zmykam. Dobrego! Miłego Seven. Do potem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, murb napisał: Mam taką realną koleżankę, lekką marudę, która w słoneczny dzień mówi - za gorąco, w zimowy - śnieg jest za biały, w kawiarni - za dużo ludzi w autobusie, no i po co się zatrzymuje na tym przystanku, przecież nikt nie wysiada. Bardzo mi ją przypominasz. Może to Ty???? Naprawdę sprawiam wrazenie takiej marudy? Fakt jestem trochę marudna, przyznaję, ale nie aż tak strasznie, jak opisujesz na śnieg o ile nie muszę jechać samochodem nigdy nie marudzę. 1 godzinę temu, Szon patrol napisał: no na tym forum to widać jak na dłoni - BMI powyżej 20 - niekobieca, wzrost powyżej 170 - niekobieca, płaska z którejkolwiek strony - niekobieca, krótkie włosy - niekobieca, doktorat z nauk humanistycznych - głupia, i to wszystko kobieta kobiecie Tu na forum to już w ogóle wszystko wygląda na jakąś arbitralną listę nakazów i zakazów, gdzie jeśli ktoś się w to nie wpisuje, zostaje uznany za babochłopa etc. Co w sumie jest dość absurdalne, zwłaszcza że to forum przecież z założenia kobiece, jeszcze wzmacnia stereotypy zamiast je podważać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 482 Napisano 7 godzin temu 39 minut temu, Onaaaa napisał: Kukułki fajnie śpiewają. Chyba dawno nie słyszałaś innych ptaków skoro podoba ci sie spiew kukułki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 7 godzin temu 31 minut temu, Seven napisał: Też słyszysz o 4 nad ranem? u mnie ostatnio nocą było słychać gęsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 7 godzin temu 27 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: u mnie ostatnio nocą było słychać gęsi One gęgają przed 4 rano, trzeba wypuszczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1017 Napisano 6 godzin temu 51 minut temu, Margherite napisał: One gęgają przed 4 rano, trzeba wypuszczać to raczej dzikie co prawda ktoś tam w okolicy chyba kury trzyma bo słyszałem jak sąsiadka mówiła, że jej mąż do kur wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: to raczej dzikie Gdzie tam dzikie. Teściowa z piwnicy musiała wypuszczać takie larmo robiły na podwórku I po spaniu było, zwłaszcza dziecka. Przeganiała je na inną stronę, no ale cóż, już wybudzone. Kiedy to było.... Dzisiaj chyba już gęsi nie chowają. Kury chowie sąsiad od niedawna, różne odmiany, dla zwiedzających. Też je słychać kilka domów dalej ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach