Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu (edytowany) .. Edytowano 3 godziny temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu albo.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu a może.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu inba pls... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu Inba była wczoraj i dziś do popołudnia oraz w nocy. Widocznie teraz odpoczywają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Kleks przejął dyżur naczelnego za konsoleto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Kleks przejął dyżur naczelnego za konsoleto... Balcerkowa my love 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 562 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Inba była wczoraj i dziś do popołudnia oraz w nocy. Widocznie teraz odpoczywają. Cześć Ela. A co się działo, bo ja nie w temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 477 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: Balcerkowa my love Bujała? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał: Kleks przejął dyżur naczelnego za konsoleto... A co makarona dziś nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: Balcerkowa my love To już nie Iskra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Inba była wczoraj i dziś do popołudnia oraz w nocy. Widocznie teraz odpoczywają. zaraz sie pobudzo... bez inby nuda tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: To już nie Iskra? lexowe serduszko przyjmie każdą miło i sympatyczno.... popracuj nad tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kris888 napisał: Cześć Ela. A co się działo, bo ja nie w temacie? Nie wiem akurat czy jestem odpowiednią osobą żeby to streszczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: lexowe serduszko przyjmie każdą miło i sympatyczno.... popracuj nad tym No nie mam zamiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 3 godziny temu Nie było żadnej imby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: No nie mam zamiaru. to cie nie wylecze... i juz zawsze bedziesz antypen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: to cie nie wylecze... i juz zawsze bedziesz antypen Nie baw się w znachora bo do rasputina ci daleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie było żadnej imby O jest i główny naczelny tej inby. Może niech się wypowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Nie baw się w znachora bo do rasputina ci daleko. dzisiejszy wieczor odpusc sobie te złosliwosci, jeszcze byś sie zdziwiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: dzisiejszy wieczor odpusc sobie te złosliwosci, jeszcze byś sie zdziwiła. Czy tobie rura mięknie? Jestem sobą. Nie parujemy się przecież jak z tematu obok abyśmy musieli być podobni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Еlciаа napisał: O jest i główny naczelny tej inby. Może niech się wypowie. Bez komentarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Czy tobie rura mięknie? Jestem sobą. Nie parujemy się przecież jak z tematu obok abyśmy musieli być podobni. *Tobie. Jak jesteś sobo to trzeba by ci przywiązac za nogi i rece do łóżka i zakneblować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 56 Napisano 2 godziny temu Iskra powinna być sick i biedna z lezkami w oczach sarenka to zaraz by miała branie u ratowników, lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Bez komentarza Ale my nalegamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 56 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jprdl ten już się napala współczuję Edytowano 2 godziny temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: O jest i główny naczelny tej inby. Może niech się wypowie. kto to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: *Tobie. Jak jesteś sobo to trzeba by ci przywiązac za nogi i rece do łóżka i zakneblować... Dlaczego niby z dużej litery? To nie list poza tym ja cie nie szanuje więc jest prawidłowo. Nie czujesz krindzu pisząc takie pierdy do obcej baby mając zone i 3 ogony? Bo ja czuję go za ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: kto to? Zero cukru? Malowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, bocibot napisał: Jprdl ten już się napala współczuję ty do drugiego na same spręzyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach