Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Dlaczego niby z dużej litery? To nie list poza tym ja cie nie szanuje więc jest prawidłowo. Nie czujesz krindzu pisząc takie pierdy do obcej baby mając zone i 3 ogony? Bo ja czuję go za ciebie krindzem jestes ty, bo latasz za takim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 56 Napisano 3 godziny temu Uojessu weźcie z Pjoterem się pomacajcie na ojdzow nie ma siły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: *Tobie. Jak jesteś sobo to trzeba by ci przywiązac za nogi i rece do łóżka i zakneblować... Boni chcesz okiełznać? A wiesz że ma 1,90 wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ale my nalegamy. Dużo tego było. Pora na wyciszenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Boni chcesz okiełznać? A wiesz że ma 1,90 wzrostu? hehe i fioota ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVVELUCH 0 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał: Dlaczego niby z dużej litery? To nie list poza tym ja cie nie szanuje więc jest prawidłowo. Nie czujesz krindzu pisząc takie pierdy do obcej baby mając zone i 3 ogony? Bo ja czuję go za ciebie Nie trzy ogony, tylko trzy wypierdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: krindzem jestes ty, bo latasz za takim Ciekawa masz interpretacje faktów. Niczym lezak którego pożądają ekspedientki wszystkich żabek w okolicy tylko dlatego że tam się znalazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Zero cukru? Malowany. Aha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Dużo tego było. Pora na wyciszenie. Może być w skrócie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: Ciekawa masz interpretacje faktów. Niczym lezak którego pożądają ekspedientki wszystkich żabek w okolicy tylko dlatego że tam się znalazł. moze zrobimy quiz i zapytamy gawiedzi czy latasz za Sir Lex? nie powinni sie długo zastanawiać.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 56 Napisano 3 godziny temu Rozwaliło mnie co Boni pisała czy Grażyna wypełniła obowiązek seksualistyczny xd tak to ujęła bekowo xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: hehe i fioota ? Nic mi o tym nie wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, bocibot napisał: Rozwaliło mnie co Boni pisała czy Grażyna wypełniła obowiązek seksualistyczny xd tak to ujęła bekowo xd naprawa spaczenia to akt łaski... kazdy chrzescijanin powinien udzielić komunii kiełbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nic mi o tym nie wiadomo. pisała cos wiecej niz 1.90m? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 56 Napisano 3 godziny temu Żonaty patus, nic nowego, zdziwiłabym się jakby interesujący segzualistyczny wolny dedi tu siedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: pisała cos wiecej niz 1.90m? Większość to robiła bekę więc nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: moze zrobimy quiz i zapytamy gawiedzi czy latasz za Sir Lex? nie powinni sie długo zastanawiać.. Gawiedz tutaj ma ewidentny problem z prawidłowa interpretacja rzeczywistości obiektywnej. Zatem jej zdanie jest tak wiarygodne jak polskość firera z trojmiasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Większość to robiła bekę więc nie wiem. nie dziwie sie... zapewne ma zyly na rękach i niski głos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Czy ja się interesuje co twoja stara ma między nogami i czemu nadal z nią jestes skoro masz ja za guwno? No nie więc odyeb się od moich żył czy tam postury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 20 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: nie dziwie sie... zapewne ma zyly na rękach i niski głos Ja od libeda słyszę co chwilę ze jestem wielka baba i też jakoś z tym żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 557 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał: Gawiedz tutaj ma ewidentny problem z prawidłowa interpretacja rzeczywistości obiektywnej. Zatem jej zdanie jest tak wiarygodne jak polskość firera z trojmiasta Zabawna ocena gdy w zdaniu obok samej ci peron odjeżdża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, bocibot napisał: Żonaty patus, nic nowego, zdziwiłabym się jakby interesujący segzualistyczny wolny dedi tu siedział do opieki na bomblami wziąłby kogoś kto sie zna, przeciez ty sie nie znasz na tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Zabawna ocena gdy w zdaniu obok samej ci peron odjeżdża. Co to znaczy? Jeśli to znowu jakiś synonim starej niedorùchanej panny to możesz zaprzestać bo mnie ni to grzeje ni ziebi. Słaby pocisk. Zwłaszcza dla kobiety która ma wyebane na konwenase zyebow ludzkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Czy ja się interesuje co twoja stara ma między nogami i czemu nadal z nią jestes skoro masz ja za guwno? No nie więc odyeb się od moich żył czy tam postury same sie prosicie by sie mieszać z kałem... ty powinnaś to wiedziec najlepiej frustratko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: do opieki na bomblami wziąłby kogoś kto sie zna, przeciez ty sie nie znasz na tym A kto by te purchawy chciał zabawiać i to w liczbie 3 za marne grosze? Niech się twoja małżonka zajmuje skoroś jej naplodzil tyle tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja od libeda słyszę co chwilę ze jestem wielka baba i też jakoś z tym żyje. moze to komplement w jego wykonaniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: same sie prosicie by sie mieszać z kałem... ty powinnaś to wiedziec najlepiej frustratko Fajna laurka dla żonki. Dziwne masz rozchwianie. Z jednej strony szydzisz bezbożnie ze starych panien a z drugiej zone z kałem mieszasz. Czy tak wygląda promocja małżeństwa? Ty wrecz te stare panny utwierdzasz w przekonaniu że dla peta kiełby raz w czas nie warto. Takich jak ty psów to miliardy na świecie wiec tylko twoja ritardzica musi cie znosić. Cziasz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 24 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja od libeda słyszę co chwilę ze jestem wielka baba i też jakoś z tym żyje. A on wie, że chciałbyś być jeszcze większa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: A kto by te purchawy chciał zabawiać i to w liczbie 3 za marne grosze? Niech się twoja małżonka zajmuje skoroś jej naplodzil tyle tego femcelka chciała " interesujący segzualistyczny wolny dedi"... to raczej nie o Lex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 462 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Fajna laurka dla żonki. Dziwne masz rozchwianie. Z jednej strony szydzisz bezbożnie ze starych panien a z drugiej zone z kałem mieszasz. Czy tak wygląda promocja małżeństwa? Ty wrecz te stare panny utwierdzasz w przekonaniu że dla peta kiełby raz w czas nie warto. Takich jak ty psów to miliardy na świecie wiec tylko twoja ritardzica musi cie znosić. Cziasz? za dużo błędów... wex to jeszcze raz napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach