Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Madzia jest jak czak noris. Potrafi jednocześnie pracować w 4 miejscach mieszkać w 3 domach mieć 4 różne wizje jednocześnie i jeszcze skakać w ekstazie po buniu

1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał:

A tu na plusie jeszcze. Swoją drogą o co chodzi, że tłumoki raz o Tobie piszą salowa, a raz szlabaniara? Skąd ta skrajna fantazja, przecież to 2 zupełnie inne profesje. 🚑

a ta dalej pisze do siebie i nikt jej nie odpowiada.... dom wariatów

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

dumbo próbuje zaimponowac plaskiej a ta ją ledwo zauważa w tłumie. dzwoń zaraz zacznie bluzgatz

Czym może zaimponować bełkocząca Dumbo? 🤦

2 minuty temu, bocibot napisał:

Jakby myslala przy tej chuci to by sobie ogarnęła jakiegoś czarnego kochanka z dużym członkiem bo podobno bogata a nie, Gina mogłaby ja nauczyć 🤔

No w sumie tak. Czarni lubią karyny byleby była biala i chętna.

To wy probujecie imponować ja se pisze co mi ślina na język przyniesie

Edytowano przez bocibot
  • Like 1

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Nigdy nie rozbiłam małżeństwa. A twoja żona wie o Iskrze i Carycy, że chciales cycki? 

widze, że chcesz zadzwonić i usłużnie zameldować. napierw zapytaj Janusza czy mozesz..

Przed chwilą, bocibot napisał:

To wy probujecie imponować ja se pisze co mi ślina na język przyniesie

jak z tobo nikt nie gada 😂

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Czym może zaimponować bełkocząca Dumbo? 🤦

wyrobiła sie na kafe jak majtki w kroku, szlifuje bajer przed pasterko

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

a ta dalej pisze do siebie i nikt jej nie odpowiada.... dom wariatów

Pisze z Madzią skrretyniała poczwaro, więc się nie wpierdzielaj między młot a kowadło, bo możesz srogo oberwać, przychlaście.

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Nie mam pojęcia. Nigdy nie byłam salową ani nie podnosiłam szlabanu ☺️Litości, niech Ci ludzie zmienią lekarzy 💃🚑

Albo niech zaczną do nich chodzić na dobry początek. 

Pisze z Madzią skrretyniała poczwaro, więc się nie wpierdzielaj między młot a kowadło, bo możesz srogo oberwać, przychlaście.

ssij

• Haha 1

Pampers ty podobno w terapii badz po a pomogło jak grabie w dupje. Co widać wszem

Edytowano przez BlaskBabkiBożej

Czemu tylko tutaj się czepiają ano bo w realu by nie chcieli mieć kociary na ogonie żeby im wszystko z lodówki wyjadala spala i zasrrywala klopa tak 🤔zycie

2 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał:

Pampers ty podobno w terapii badz po a pomogło jak grabie w dupje. Co widać wszem

Udzielać bądź uczestniczyć jako wsparcie terapeutyczne to nie być pacjentem. A zresztą idź i zabieraj tą niemytą parszywicę Nemezis, trochę smrodu odejdzie. 

Udzielać bądź uczestniczyć jako wsparcie terapeutyczne to nie być pacjentem. A zresztą idź i zabieraj tą niemytą parszywicę Nemezis, trochę smrodu odejdzie. 

Skoncz pjerdolic potłuczony dzbanie. Chùja dajesz to chùja ssiesz. Terapia ci nie pomogła. Przykro mi baba jendza i paszla na miotle

Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał:

Skoncz pjerdolic potłuczony dzbanie. Chùja dajesz to chùja ssiesz. Terapia ci nie pomogła. Przykro mi baba jendza i paszla na miotle

Z każdej twojej wypowiedzi bije frustracja i nienawiść do otaczającego świata 🌎 to można leczyć, ale wymaga dużo czasu i samozaparcia. 

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Z każdej twojej wypowiedzi bije frustracja i nienawiść do otaczającego świata 🌎 to można leczyć, ale wymaga dużo czasu i samozaparcia. 

Zesrålas się już od produkowania tych natchnionych mądrości? W zestawieniu z twoimi postami brzmi to również wiarygodnie jak podróż do praha salowej na dziku.

12 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

jak z tobo nikt nie gada 😂

Żebyś ty chociaż w połowie gadał tak jak ona byłbyś całkiem sensownym typem, a nie ofiarą losu i posmiewiskiem na kobiecym forum.

3 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał:

oraz

wypad z mojego tematu famceliska, naniosły gówna i sie tarzają. 

1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał:

Zesrålas się już od produkowania tych natchnionych mądrości? W zestawieniu z twoimi postami brzmi to również wiarygodnie jak podróż do praha salowej na dziku.

Dobrze, że swoich postów jesteś świadoma - no właśnie. Prostota i buractwo niemal na każdym kroku. Na każdym w zasadzie. 🚑

Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał:

Dobrze, że swoich postów jesteś świadoma - no właśnie. Prostota i buractwo niemal na każdym kroku. Na każdym w zasadzie. 🚑

Większego sjeba tu nje ma szloro. 

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

oraz

wypad z mojego tematu famceliska, naniosły gówna i sie tarzają. 

Śmierdzielu, rozkazywać to sobie możesz swoim kaszojadom. 

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Żebyś ty chociaż w połowie gadał tak jak ona byłbyś całkiem sensownym typem, a nie ofiarą losu i posmiewiskiem na kobiecym forum.

szukasz ojca dla dziecka to nie tutaj...wez se na roksa kanal otwórz i pros o atencje

1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał:

😅Na koniu karetą. Stać mnie i nie każdy jest takim biedakiem jak ty, bez dachu nad głową, z zaburzeniami psychicznymi, hormonalnymi, nienawiścią do całego świata.. 

Kiedy byłaś ostatnio na randce? Nigdy. Słusznie, bo nikt cię nie chce ale nie wyżywaj się przez to na całym forum, że ktoś ma się lepiej od ciebie i ma mieszkanie. Poza tym przestań pić 💃

Koszmar, co za baba 😏

• Thanks 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

😅Na koniu karetą. Stać mnie i nie każdy jest takim biedakiem jak ty, bez dachu nad głową, z zaburzeniami psychicznymi, hormonalnymi, nienawiścią do całego świata.. 

Kiedy byłaś ostatnio na randce? Nigdy. Słusznie, bo nikt cię nie chce ale nie wyżywaj się przez to na całym forum, że ktoś ma się lepiej od ciebie i ma mieszkanie. Poza tym przestań pić 💃

Koszmar, co za baba 😏

I z dywanem!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się