Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
WychodzeNaChwile

Życie towarzyskie i uczuciowe młodych Polaków

Polecane posty

10 minut temu, sebix libedowski napisał:

ja tez nie rozumiem po co ludzie sobei sami dodatkowego garba biora 😄 skoro wygodniej sie zyje bez dzieic to po co je miec 😄 ja jestem np. zbyt leniwy. wole wakacje i rower i wiele innych rzeczy niz bawic sie z dzieckiem lalkami. ludzi ciesza rozne rzeczy. 

A może jesteś bezpłodny i tylko racjonalizujesz to na Kafe..?

12 minut temu, sebix libedowski napisał:

oczywiscie ze przeszkadza nie pojedizesz z dzieckiem do jakiegos dzikiego kraju 

Bez dziecka też bym nie pojechała. 

Przed chwilą, salix napisał:

Zgadzam się z tobą mieczu co do joty.😄

*uwaga to zart.

Wiesz, Nie taki zły króliczku, miałam właśnie napisać tak jak Ty. 

* żart inspirowany. 😁

2 minuty temu, Baba napisał:

Bez dziecka też bym nie pojechała. 

I dlatego upadają biura turystyczne. 

• Haha 2

21 minut temu, bocibot napisał:

Z taka El Dursi tylko ciemniejsza

libedowi sie nie podobaja czarni ludzie bo jest esteta  😄 

21 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Nikt nie zdecyduje się na dziecko z powodu marnych 800 złotych. Nawet patoli nie przyświeca ten cel gdy się plodzo na potęgę. Zejdź na ziemię. Pjerdolisz już farmazony w tym momencie i nie chce mi się dalej reagować. Bo to już krindz i gadki oszołoma z buraka

uwazam ze sa tacy ktorzy w wyniku tego sie jednak decyduja

21 minut temu, Еlciаа napisał:

On to by chciał ale z tą El dursi 😄

co za bzdury ile razy wam trzeba pisac ze ktos nie chce miec dzieci ? typowe myslenei starej baby ze wsi ze kazdy chlop chce miec dzieci tylko z okreslona baba

22 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

no i ma dzieci z 2 fagasami czyli patolka

no

22 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Ja się czuję mniej więcej jak ty czyli nazistowsko - czytając ciebie mam ochotę likwidować takie tępe osobniki. Nie daj Boże ktoś ci coś opowie ze swojego życia to ty zaraz wyjeżdżasz z teczką ustaw i swoich zmyśleń żeby udowodnić, że tak być nie mogło a co najmniej nie powinno. Ale świata i przeszłość, która po prostu się wydarzyła gufno obchodzi twoje zdanie.

Jak dla mnie możesz mieć nawet klepisko w swojej chałupie i bić pokłony przed durszlakiem.

co to ma do rzeczy co napisalas z moim rzekomym nazizmem ? gdzie ty widzisz nazizm w wypowiedzi ze powinno sie moc badac zarodki na rozne choroby i to chyba oczywiste ze wiekszosc wybierze ze dzieci byly zdrowe a nie loterie. 

11 minut temu, Baba napisał:

Szpitalna. Ten artykuł czytałam kilka dni temu na wp.pl. On gdzieś tam nadal jest, tylko nie mam czasu na szukanie.

I nie chodziło w nim tylko o wzrost narodzin w tym okresie. W sumie idealnie by pasował do tego tematu: jak zachowują  się ludzie po narodzinach dziecka.

Celowo napisałam ludzie, bo o zachowaniu facetów/ojców też była mowa.

To jestem ciekawa jak ona tę patologię zdiagnozowała widząc kogoś sumarycznie kilkanaście minut.

14 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał:

A to burżuje jak ich na masło stać.

Czyli jestem burżuj bo kupuje masło? 😄

21 minut temu, Еlciаа napisał:

Libed myśli ze za te 8 stów utrzymasz dziecko i ci jeszcze zostanie. 😄

nie ja tak nie mysle ale para meneli tak czesto mysli

ja mysle ze to nieuczciwe zebym ja pracowal i placil na dzieci ludzi ktorzy nie pracuja bo im sie nie chce. 

20 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Na wódeczkę oczywiście. 

tak bo zyjemy w kraju meneli zerknalem w poludnie na kafeterie i byl temat o menelicy kozidrak i ludzie ja bronili ze po co to wklejac itd. jakby dla nich to bylo normalne ze pijaczka wiec w tym kraju sa osoby ktore te plusy wydaja na wódeczkę. 

Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał:

To jestem ciekawa jak ona tę patologię zdiagnozowała widząc kogoś sumarycznie kilkanaście minut.

Czasami widać od razu. Przecież sama wiesz.

11 minut temu, Onaaaa napisał:

Rodzice dają. Zresztą kieszonkowe to 500 zl minimum mają teraz i dużo ma iphony i applewatch. 

Telefony mają kupione na raty.  Dzisiaj widziałam akurat mapę zarobków w Polsce. W woj. mazowieckim przeciętny zarobek to 9 tyś z hakiem. Najwyższy. Ja tyle będę miała w styczniu, może parę złotych  więcej, a uważam siebie za bidoka.

1 minutę temu, sebix libedowski napisał:

co za bzdury ile razy wam trzeba pisac ze ktos nie chce miec dzieci ? typowe myslenei starej baby ze wsi ze kazdy chlop chce miec dzieci tylko z okreslona baba

Ok sory może jednak nie chcesz być dzieciorobem tylko dużo bólu doopy to wywołuje wielu ludzi chyba nie chce niestety są wiatropylni i się chyba dostosowują bo nie mają wyjścia... Też nie wiem jak można o tym marzyć jak taka iskra what the fuck...

12 minut temu, salix napisał:

A myślisz że to 'macanie' jest takie fajne dla dziecka szczególnie? Ja akurat nie uważam że dziecko jakoś strasznie ogranicza, ale jak ktoś ma parcie na zwiedzanie slumsów to jednak tak.

A gdzie napisałam, że to było fajne? Musieli rodzice ostro reagować. Dla mnie taki wyjazd to patola.

Przed chwilą, Baba napisał:

Telefony mają kupione na raty.  Dzisiaj widziałam akurat mapę zarobków w Polsce. W woj. mazowieckim przeciętny zarobek to 9 tyś z hakiem. Najwyższy. Ja tyle będę miała w styczniu, może parę złotych  więcej, a uważam siebie za bidoka.

No im więcej masz ty się twoje standardy zmieniają więc i 9 na jedną gebe będzie za mało.

5 minut temu, murb napisał:

I dlatego upadają biura turystyczne. 

Nie wszyscy są takimi bździuchami jak ja 😛

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Czyli jestem burżuj bo kupuje masło? 😄

Jeśli masło prawdziwe to tak. 

9 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Zawsze pokazują i te dzieci takie brzydkie są okropnie. Może 2 na 10 ujda

Dzisiaj oglądałam taką glizdę. W tej chwili ma ok.16 godzin.

Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał:

Dzisiaj oglądałam taką glizdę. W tej chwili ma ok.16 godzin.

To są poczwary. 

8 minut temu, sebix libedowski napisał:

Tylko że ja żartowałam.

4 minuty temu, Baba napisał:

Znam takich co mają w Wawie najniższą krajową i to jest dopiero śmieszne.

21 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Ty chyba jestes z biednej rodziny i się jakoś wykaraskales bo zauważyłam już dawno że jak coś ciebie dotyczy osobiście to jesteś zdecydowanie bardziej wyrozumiały. Biedni też w pewnym sensie są patologia jeśli pomimo biedy decydują się na dziecko. To nieodpowiedzialne i nie fer wobec dziecka. To jest czysty egozim że bieda się rozmnaża.

nie nie jestem jestem z normalnej ani biedniej ani bogatej. 

nigdy biedy nie doswiadczylem osobiscie ale mam oczy i widze ze niektorzy maja ciezko i wiele w zyciu od szczescia albo nieszczescia zalezy. znam tez bogatych totalnych jełopów bo np. produkuja jakies jezuski z drewna i zarobili miliony i zadna to w tym ich zasluga bo jezuski produkowal i dziadek i ojciec po prostu trafili dobry punkt i dobrze zarabiaja 😄 poza tym duzo osob na handlu dobrze zarabia a to prosta rzecz sam handlowalem to wiem jakie tluki na tym miliony zarobily a juz te wszystkei jakeis ubojnie i przetworstwo i wszystko co wokol rolnictwa albo budowlanka jest to dopiero kase trzepia. czesto widzialem jak jakies jelopy od hodowli swin przyjezdzaly po jakis sprzet ktorego nawet obslugiwac nie bardzo potrafili samochodami za pol banki czy wiecej a wiadomo ze samochod to wywalanie kasy w bloto wiec zwykle sie kupuje jak juz sie nie ma na co wydac 😄 moim zdnaiem cala branza budowlana i ta wlasnie posrednictwa przy rolnikach to wiekszosc totalne jelopy jak ogor. 

no to wreszcie sie zrozumielismy 😄 biedny ktory ma dzieci to patologia ale biedny bez dzieci nie musi byc patologia ja pisalem ze bieda to nie to samo co patologia. 

3 minuty temu, murb napisał:

Jeśli masło prawdziwe to tak. 

Tylko prawdziwe inne są niesmaczne.

3 minuty temu, Baba napisał:

Nie wszyscy są takimi bździuchami jak ja 😛

Dobrej nocy. 👋

4 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Nie kilkanaście minut, tylko kilka dni. Po czym poznała? Po tym jakie ubranka matka ze sobą zabrała i czy w ogóle,  środki higieniczne i jak reagowała na płacz wlasnego dziecka. Mówię, trafisz na ten artykuł na stronie głównej to przeczytaj.

11 minut temu, sebix libedowski napisał:

azizmem ? gdzie ty widzisz nazizm w wypowiedzi ze powinno sie moc badac zarodki na rozne choroby i to chyba oczywiste ze wiekszosc wybierze ze dzieci byly zdrowe a nie loterie. 

Oni też się fascynowali czystością rasy i eliminowali osobniki wadliwe.

4 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

To są poczwary. 

Moje były piękne, co ciekawe pierwszy syn urodził się z długimi gdzieś 2-3 cm kruczo czarnymi włosami i położne mu zrobiły irokeza.

27 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Moi znajomi ze studiów pojechali do dzikusów z dzieciakiem w chuście. Łazili gdzieś po górach i slamsach a wszyscy chcieli macać to białe dziecko na szczęście. 

no ok ale to ryzyko i nie kazdy podejmie ja tez bym pojechal bo inaczej to by zostalo skok z mostu jakbym mial przez 10 lat na wakacje nie jechac przez dziecko to bym zwariowal 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się