Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
WychodzeNaChwile

Życie towarzyskie i uczuciowe młodych Polaków

Polecane posty

2 minuty temu, sebix libedowski napisał:

moim zdaniem wiekszosc ludzi jest tepych co jest normo bo norma to wiekszosc

To się nie zgadza z rozkładem normalnym.

Jest nawet na YT kanał i znalazłem polecam gorąco obejrzeć zobaczycie ile wspólnych zachowań.

Matki porywają dzieci 

1 minutę temu, sebix libedowski napisał:

ogor to swietny przyklad na to jakby madrzy i odpowiedzialni sie mnozyli albo zmieniali w odpowiedzialnych po narodzinach 😄

moim zdaniem wiekszosc ludzi jest tepych co jest normo bo norma to wiekszosc

Ogór to dėbil to chyba oczywiste i nie wiem dlaczego twoja opinia się opiera na skrajnej patoli. On był dėbilem spłodził i jest nim nadal. Nie rozumiem. No nie jest tepych wiekszosc choc nie rozumiem ich myślenia najczęściej. Dekle i geniusze to dwa krańce. Rozumiem że masz wie za jednego z geniuszy xD niestety fakty pokazują coś innego 

2 minuty temu, salix napisał:

Ja jednak jestem sceptyczna i powątpiewam, że wariat zmieni się  po ślubie czy dziecku. Weź na przykład piłkarza rzeźniczaka mającego na koncie liczne skandale, 'kontrowersyjne' wypowiedzi dotyczące byłych partnerek i własnych dzieci i cóż jak widać wariat pomimo 3 dzieci wciąż w formie.

Ok, przyjmuje to co napisałaś. Ale powiedz mi, uważasz że dziecko na świecie nie może spowodować zmiany priorytetów? 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Młodzież coraz bogatsza ale dużo mówi wprost ja się nie ożenię i żadnych dzieci. Niektórzy z nich potrafią kochać swoje iPhony. 

A skąd to bogactwo u młodzieży?  

• Thanks 1

11 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Muszę cie zmartwic. Z pomocą czy bez patola i tak się będzie rozmnażać zawsze. Skrajnej patoli odbierają cała watahę a pieniądze i tak wracają do państwa tak jakby.

mylisz sie czesc patolii jednak wie co to antykoncepcja wiec jednak bylo jej nieco mniej to w calej populacji nieistotny odsetek i nie wyplywa na spadek urodzen ale szkoda tych dzieci ktore rodza dla kasy 

nie odbeiraja przeciez po wprowadzeniu tych plusó masowo patola sobie przypominala o dzieciach w domach dziecka i znacznie wzrosl odsetek dzieci ktore wracaja do patologicznych rodzin bo im sie to zaczelo oplacac, gorzej dla tych dzieci jednak. 

poza tym to jakis absurdalny program dotujacy rozmnazanie to kompletny absurd jeszcze wmawianie ludziom ze dobrobyt bierze sie z rozmnazania a nie z pracy a ci ludzi to powielaja na kafeterii zamiast ruszyc glowa i zobaczyc jaki dobrobyt jest w tych krajach typu indiie czy polowa afryki gdzie ludzie maja po 7 dzieci

to zwykła łapówka wyborcza i rozbienie ze swoich wyborcow wiekszych dekli niz sa

Edytowano przez sebix libedowski

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Libed zawsze się odpala na rozmowy o dzieciach, ciekawe dlaczego...

Pewnie jeszcze jakaś zapłodni przypadkiem. Jak siur ale to dwie różne klasy 

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

Libed zawsze się odpala na rozmowy o dzieciach, ciekawe dlaczego...

Chyba chciałby swoje mieć jakby z murzynka miał mini murzynka z ADHD to chyba by umarł ze szczęścia 

Przed chwilą, sebix libedowski napisał:

mylisz sie czesc patolii jednak wie co to antykoncepcja wiec jednak bylo jej nieco mniej to w calej populacji nieistotny odsetek i nie wyplywa na spadek urodzen ale szkoda tych dzieci ktore rodza dla kasy 

nie odbeiraja przeciez po wprowadzeniu tych plusó masowo patola sobie przypominala o dzieciach w domach dziecka i znacznie wzrosl odsetek dzieci ktore wracaja do patologicznych rodzin bo im sie to zaczelo oplacac, gorzej dla tych dzieci jednak. 

Nikt nie zdecyduje się na dziecko z powodu marnych 800 złotych. Nawet patoli nie przyświeca ten cel gdy się plodzo na potęgę. Zejdź na ziemię. Pjerdolisz już farmazony w tym momencie i nie chce mi się dalej reagować. Bo to już krindz i gadki oszołoma z buraka

1 minutę temu, bocibot napisał:

Chyba chciałby swoje mieć jakby z murzynka miał mini murzynka z ADHD to chyba by umarł ze szczęścia 

On to by chciał ale z tą El dursi 😄

3 minuty temu, Baba napisał:

Sugerujesz, że powinnam czytać, oglądać i słuchać wszystkiego co mi życie dostarcza a nawet więcej? 

Możesz dokonywać selekcji ale im więcej informacji z różnych źródeł tym lepiej. Nie musisz się zgadzać z tym co czytasz, słyszysz, widzisz ale wiedzieć możesz. 

1 minutę temu, bocibot napisał:

Z taka El Dursi tylko ciemniejsza

To kobyla. Zreszto przytyłam no i ma dzieci z 2 fagasami czyli patolka

13 minut temu, sebix libedowski napisał:

nie rozumiesz chyba co ja pisze a mnie sie nie chce tlumaczyc tlumaczenia

co ma do rzeczy ze sie z dzieckiem ktos bawi lalkami to dowod na co ? ze sie zmienil bo w dziecinstrwie sie lalkami ine bawil ? no czuje sie jakbym gadal z ogorem 

Oj tam zmienia sie człowiek cały czas. Powiedźmy jest koleś co był odważny i towarzystki ale po śmierci kogoś bliskiego staje sie wycofany.

2 minuty temu, sebix libedowski napisał:

nie wiem jak sie czujecie wiec moze powiedz jak ty sie czujesz

co ma joga do rzeczy nie rozumiem tych twoich ripost ? 

ale tak wolalbym zeby joge odstawiala na dywanie niz kleczala i klepala zdrowaski przed snem pomijajac ze ja nie mam dywanow i uwazam to za domene starych bab te dywany 😄

Ja się czuję mniej więcej jak ty czyli nazistowsko - czytając ciebie mam ochotę likwidować takie tępe osobniki. Nie daj Boże ktoś ci coś opowie ze swojego życia to ty zaraz wyjeżdżasz z teczką ustaw i swoich zmyśleń żeby udowodnić, że tak być nie mogło a co najmniej nie powinno. Ale świata i przeszłość, która po prostu się wydarzyła gufno obchodzi twoje zdanie.

Jak dla mnie możesz mieć nawet klepisko w swojej chałupie i bić pokłony przed durszlakiem.

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

To kobyla. Zreszto przytyłam no i ma dzieci z 2 fagasami czyli patolka

Ej.

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Z łusek? 😄

Jak jest wyżej w hierarchi to  z futra pchły wyjadają. Rodzina królewska czyli na samej górze,.nie musi iskać  jest iskana i ma przywileje.

2 minuty temu, BabkaBożaBeware napisał:

Nikt nie zdecyduje się na dziecko z powodu marnych 800 złotych. Nawet patoli nie przyświeca ten cel gdy się plodzo na potęgę. Zejdź na ziemię. Pjerdolisz już farmazony w tym momencie i nie chce mi się dalej reagować. Bo to już krindz i gadki oszołoma z buraka

Libed myśli ze za te 8 stów utrzymasz dziecko i ci jeszcze zostanie. 😄

13 minut temu, Fifofa napisał:

Celem życia jest potomstwo. Na kafeterii nie mają,  znaczy cel życia nie istnieje 

jakei zycie takie cele ludzie maja 😄

12 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

A co cię tak zastanawia mocno? Patologia to zazwyczaj ludzie przynajmniej z lekkim uposledzenien i zerwowej świadomości życia. Nad czym ty się głowisz?

ale biedny nie znaczy patologia ja pisalem ze nie rozumiem dlaczego biedny ma dzieci. ja nie utożsamiam biedy z patologia on czesto jakby nie mial tyle dzieci to nie bylby taki biedny. patola czesto nie jest biedna zwykle jest oblatana w zasilkach roszczeniowa etc. albo jacys kryminalisci albo myslenie jak ogor to patologia. biedny nie zawsze jest patologiczny czy uposledzony po prostu wiele determinuje pierwsza praca mial kiepska cos mu nie wyszlo i jest biedny 

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

Nikt nie zdecyduje się na dziecko z powodu marnych 800 złotych. Nawet patoli nie przyświeca ten cel 

I tu się mylisz. W tym temacie wspomniałam o niedawno przeczytanym wywiadzie z położną.  Wspomniała między innymi o wzroście narodzin z chwilą wypłacenia 500+  

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Jak jest wyżej w hierarchi to  z futra pchły wyjadają. Rodzina królewska czyli na samej górze,.nie musi iskać  jest iskana i ma przywileje.

No iskać tak a nie łuskać. 😉

Przed chwilą, sebix libedowski napisał:

jakei zycie takie cele ludzie maja 😄

ale biedny nie znaczy patologia ja pisalem ze nie rozumiem dlaczego biedny ma dzieci. ja nie utożsamiam biedy z patologia on czesto jakby nie mial tyle dzieci to nie bylby taki biedny. patola czesto nie jest biedna zwykle jest oblatana w zasilkach roszczeniowa etc. albo jacys kryminalisci albo myslenie jak ogor to patologia. biedny nie zawsze jest patologiczny czy uposledzony po prostu wiele determinuje pierwsza praca mial kiepska cos mu nie wyszlo i jest biedny 

Ty chyba jestes z biednej rodziny i się jakoś wykaraskales bo zauważyłam już dawno że jak coś ciebie dotyczy osobiście to jesteś zdecydowanie bardziej wyrozumiały. Biedni też w pewnym sensie są patologia jeśli pomimo biedy decydują się na dziecko. To nieodpowiedzialne i nie fer wobec dziecka. To jest czysty egozim że bieda się rozmnaża.

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

On to by chciał ale z tą El dursi 😄

Jak ktoś nie chce być tatusiem to nie wiem w jakim innym celu ta dzietność by tak zajmowała ja nie chcę i nie lubię o tym gadać oesu😪

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się