Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
WychodzeNaChwile

Życie towarzyskie i uczuciowe młodych Polaków

Polecane posty

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Zanim wybierzesz jakiegoś osobnika patrzysz instynktownie czy jest zdrowy, tak było i będzie.

Jak ma pryszcze to odpada 😆

• Haha 1

7 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

najwięcej dzieci mają bogaci - bo ich na wszystko stać i to nie wymaga kompromisów

i biedni - bo są pogodzeni z biedą i nie mają żadnych aspiracji i po prostu jest jak jest

to pokazuje jak bledne moga byc wnioski

a moze biedni maja dzieci bo zasilki albo moze wiecej dzieci maja tepi bo nie wiedza jak sie zabezpieczac i ine ma znaczenia zasobnosc ich portfeli ? mozna mase roznych wnioskow wyciagnac z takich danych np. wiele osob by chcialo wiecej dzieci ael nie maja kasy wiec maja mniej wiec jakby byli bogarsi to by mieli wiecej. tu nie trzeba zadnych badan robic jedyn co zastanaiwa to ze biedni maja duzo dzieci bo to nielogiczne to ze bogaty ma wiecej to oczywiste bo ma tyle ile chce bo go stac i na invitro i na utrzymanie i na 3 zony i na alimenty ale dlaczego biedny ma dzieci to mozna zgadywac jedynie

Celem życia jest potomstwo. Na kafeterii nie mają,  znaczy cel życia nie istnieje 

12 minut temu, murb napisał:

Ja znam tylko ze słyszenia i Leżak o nim często wspomina. 

Nie chcę wyjść na Libedową, która niczego nie ogląda i nie czyta bo wszystko wie 😛

Chodzi o to, że nie lubię marnować czasu na nieprzydatne w moim życiu duperele.

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Pryszcze to stan dojrzewania, pisze już osobach dojrzałych.

3 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Pomyśl jak my się czujemy gadając z tobą. Baba pewnie będzie musiała jakąś jogę przed snem odstawić na dywanie.

🍺

Nie mam już reakcji a nie chce mi się grzebać w poszukiwaniu czegoś bardziej odpowiedniego. 

Libed się czasem tak fantastycznie odpala. 😁

Często się odpala ale nie zawsze jest taki uroczy. 😁

Edytowano przez murb

10 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

a najmniej ma klasa średnia bo oni mają aspiracje i walczą żeby było ich na nie stać

a moze oni mysla logicznie a bogaty to czesto moze byc tepy ale odziedziczyl hektary etc. to samo biedny mnozy sie bo wsrod biednych jest wiecej wierzacych itd. a klasa srednai to zwykle ludzi ktorzy bazuja na wlasnym rozumie. 

tak to jest wlasnie z badaniami ze ludzi cytuja jakis wniosek ktory wymyslil autor badan i sie podpieraja badaniami.

1 minutę temu, Baba napisał:

Nie chcę wyjść na Libedową, która niczego nie ogląda i nie czyta bo wszystko wie 😛

Chodzi o to, że nie lubię marnować czasu na nieprzydatne w moim życiu duperele.

Nie przewidzisz co Ci się w życiu przyda. 

1 minutę temu, sebix libedowski napisał:

to pokazuje jak bledne moga byc wnioski

a moze biedni maja dzieci bo zasilki albo moze wiecej dzieci maja tepi bo nie wiedza jak sie zabezpieczac i ine ma znaczenia zasobnosc ich portfeli ? mozna mase roznych wnioskow wyciagnac z takich danych np. wiele osob by chcialo wiecej dzieci ael nie maja kasy wiec maja mniej wiec jakby byli bogarsi to by mieli wiecej. tu nie trzeba zadnych badan robic jedyn co zastanaiwa to ze biedni maja duzo dzieci bo to nielogiczne to ze bogaty ma wiecej to oczywiste bo ma tyle ile chce bo go stac i na invitro i na utrzymanie i na 3 zony i na alimenty ale dlaczego biedny ma dzieci to mozna zgadywac jedynie

A co cię tak zastanawia mocno? Patologia to zazwyczaj ludzie przynajmniej z lekkim uposledzenien i zerwowej świadomości życia. Nad czym ty się głowisz?

10 minut temu, murb napisał:

Wyjątek potwierdza regułę. Często się zdarza, że żony podążają za mężami. To taki naturalny porządek świata. 😁😁😁

Ja jednak jestem sceptyczna i powątpiewam, że wariat zmieni się  po ślubie czy dziecku. Weź na przykład piłkarza rzeźniczaka mającego na koncie liczne skandale, 'kontrowersyjne' wypowiedzi dotyczące byłych partnerek i własnych dzieci i cóż jak widać wariat pomimo 3 dzieci wciąż w formie.

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Każdy dzień jest dobry by okazywać swój nazizm.

nie rozumiesz slow ktorymi sie poslugujesz. moze ty wolisz chore dzieci i loterie ale ludzie rozsadnie myslacy raczej by badali niz zdawali sie na los. 

a moze oni mysla logicznie a bogaty to czesto moze byc tepy ale odziedziczyl hektary etc. to samo biedny mnozy sie bo wsrod biednych jest wiecej wierzacych itd. a klasa srednai to zwykle ludzi ktorzy bazuja na wlasnym rozumie. 

tak to jest wlasnie z badaniami ze ludzi cytuja jakis wniosek ktory wymyslil autor badan i sie podpieraja badaniami.

Ty byś mógł pisać wnioski z badań bez badań. Masz do tego dość znajomych, doświadczenia i mądrości. 

• Haha 1

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Może i przy 500 plus coś tam wzrosło ale ogólnie mało dzieci sie rodzi a młodzi ich nie chcą. Wolę pojechać na wakacje niż dzieckiem sie zajmować.

Dziecko w wakacjach nie przeszkadza. Ja obstawiam, że kwestie mieszkaniowe i  finansowe mają ogromny wpływ na niż demograficzny.

I obecna młodzież jakby inaczej potrafi kochać. Rozumie miłość. 

4 minuty temu, Fifofa napisał:

Celem życia jest potomstwo. Na kafeterii nie mają,  znaczy cel życia nie istnieje 

Chyba se żartujesz ale obrażanie kogoś przez to że ma dziecioreksy to dla mnie tak samo jakby obrażac kogoś z powodu np bycia homo albo na trawę się złościć że jest zielona huh 

Edytowano przez bocibot

Błagam...tępy i bogaty to często się wyklucza jednak. Ty zyjesz skrajnościami. Tu nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć pewne rzeczy. Mam wrażenie że często chcesz przeforsować jakieś totalnie odklejone pierdy z dùpy w które sam nie wierzysz ale masz taką przywarę ze twoje musi być zawsze na wierzchu.

8 minut temu, Fifofa napisał:

Każdy lekarz powie jak będziesz przegrzewał kokony jest źle.

ty w ogole nic nie rozumiesz pewnie sadzisz ze sperma w jajach jest noszona cale zycia szkoda czasy zeby ci to tlumaczyc

• Haha 1

3 minuty temu, Fifofa napisał:

Pryszcze to stan dojrzewania, pisze już osobach dojrzałych.

Osoby dojrzałe też mają pryszcze.

12 minut temu, Fifofa napisał:

Zdrowy ma branie to i używa.  Mechanizm naturalny selekcji 

ja raczej wole te ludowa madrosc w stylu "wybrzydzasz to nie ru.chasz" 😄 ty nie wybrzydzasz 😄

nie rozumiesz slow ktorymi sie poslugujesz. moze ty wolisz chore dzieci i loterie ale ludzie rozsadnie myslacy raczej by badali niz zdawali sie na los. 

Siur też był anty zawsze i mu się zmieniło wiec skoncz wierzyć w baśnie ze ludzi dziecko nie zmieni. To się dzieje po prostu. Zwłaszcza w przypadku kobiet. Jeśli chlop jest ogarnięty to też się dostosuje. No ale pjotery nie ma szans a to jest margines i fawela totalna spoleczenstwa

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Na satelitę jest program Love Nature.

Zobaczyła życie Szympansòw, społeczeństwo hierarchiCzy jesteś łuskana,  czy nie,.oraz rywalizacja z grupy stada i odrzucenie  czyli incele przegrywy.

Bardzo lubię ten kanał jest w 4k i za darmo.

14 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

ja czytałem inny, w którym autor analizował dzietność względem zamożności

najwięcej dzieci mają bogaci - bo ich na wszystko stać i to nie wymaga kompromisów

i biedni - bo są pogodzeni z biedą i nie mają żadnych aspiracji i po prostu jest jak jest

a najmniej ma klasa średnia bo oni mają aspiracje i walczą żeby było ich na nie stać

(bo dziecko trzeba posłać na dodatkowe zajęcia, zaspokoić różne potrzeby)

To ja jestem ta mydlllmiddle klasa 😜

10 minut temu, BabkaBożaBeware napisał:

Ogór jest uposledzony. Przecież to skrajny dėbil i doskonale to wiesz. Takie porównania są z dùpy bo jednak większość społeczeństwa jest normalna

ogor to swietny przyklad na to jakby madrzy i odpowiedzialni sie mnozyli albo zmieniali w odpowiedzialnych po narodzinach 😄

moim zdaniem wiekszosc ludzi jest tepych co jest normo bo norma to wiekszosc

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Na satelitę jest program Love Nature.

Zobaczyła życie Szympansòw, społeczeństwo hierarchiCzy jesteś łuskana,  czy nie,.oraz rywalizacja z grupy stada i odrzucenie  czyli incele przegrywy.

Bardzo lubię ten kanał jest w 4k i za darmo.

Idz stara łuskać cokolwiek to oznacza. Prawdopodobnie iskanie masz na myśli. Idz bo może jom pluskwy obsiadły w waszej izbie

1 minutę temu, Baba napisał:

Dziecko w wakacjach nie przeszkadza. Ja obstawiam, że kwestie mieszkaniowe i  finansowe mają ogromny wpływ na niż demograficzny.

I obecna młodzież jakby inaczej potrafi kochać. Rozumie miłość. 

Młodzież coraz bogatsza ale dużo mówi wprost ja się nie ożenię i żadnych dzieci. Niektórzy z nich potrafią kochać swoje iPhony. 

4 minuty temu, murb napisał:

Nie przewidzisz co Ci się w życiu przyda. 

Sugerujesz, że powinnam czytać, oglądać i słuchać wszystkiego co mi życie dostarcza a nawet więcej? 

8 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Pomyśl jak my się czujemy gadając z tobą. Baba pewnie będzie musiała jakąś jogę przed snem odstawić na dywanie.

nie wiem jak sie czujecie wiec moze powiedz jak ty sie czujesz

co ma joga do rzeczy nie rozumiem tych twoich ripost ? 

ale tak wolalbym zeby joge odstawiala na dywanie niz kleczala i klepala zdrowaski przed snem pomijajac ze ja nie mam dywanow i uwazam to za domene starych bab te dywany 😄

Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał:

Przypomnij mi skąd to było.

Kargule cześć 3 🤣

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się