Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Brat pisał, że na wschodzie Polski już odśnieżają...

Polecane posty

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Dlatego że lubię długie do pasa najlepiej ale miałam i krótkie dwa razy i nie lubiłam ich. 

To jest bardzo dobra wiadomość. 😊

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

to trudno się ze mną nie zgodzić, że ładne i zadbane włosy oraz dłonie są jednak wizytówką kobiety. 😁

Codziennie myje włosy, modeluję i używam zapachowej mgiełki. Paznokcie pomalowane lakierem bezbarwnym ( wyglądają na bardzo zdrowe). Niby zadbana, a jak cw... postrzegana 😭 

7 minut temu, murb napisał:

Też mi się wydaje, że krótkie włosy odejmują lat. 

Brzmi trochę jak dorabianie ideologii żeby pocieszyć siebie i kogoś z towarzystwa wzajemnej adoracji. 😅

7 minut temu, Baba napisał:

Ty mnie czasem tak rozbawisz 😜

Czasem se pożartuję przerysowując rzeczywistość. 😉

5 minut temu, murb napisał:

Też mi się wydaje, że krótkie włosy odejmują lat. 

Ktotkie odmladzaja ale to zależy właśnie czy chce się odmłodzić czy wyglądać na starszą.

6 minut temu, Pokraka napisał:

😉 Czyli mam rację włosy nie są kluczowym elementem 😂

Zależy kto patrzy. Dla wielu są to piersi w rozmiarze Ż 😜

Przed chwilą, Gеt Out napisał:

Brzmi trochę jak dorabianie ideologii żeby pocieszyć siebie i kogoś z towarzystwa wzajemnej adoracji. 😅

Nie muszę nikogo pocieszać, bo dla mnie włosy nie świadczą o niczym specjalnym. Dziś są takie, jutro inne. 

3 minuty temu, Baba napisał:

Codziennie myje włosy, modeluję i używam zapachowej mgiełki. Paznokcie pomalowane lakierem bezbarwnym ( wyglądają na bardzo zdrowe). Niby zadbana, a jak cw... postrzegana 😭 

Nie pozostaje nic innego w takiej sytuacji jak zapuścić po sam tyłek, albo w tyłku mieć moją opinię i chodzić w krótkich . 😁

5 minut temu, Gеt Out napisał:

To jest bardzo dobra wiadomość. 😊

Zła wiadomość natomiast jest taka, że jeżu to niedziewica i przez to jest jak osrany kibel na dworcu, w dodatku z poporodowym wiadrem między nogami. To są twoje słowa frajerżuniu. 😄 

• Confused 1

9 minut temu, Pokraka napisał:

😉 Czyli mam rację włosy nie są kluczowym elementem 😂

Twój i mój przypadek potwierdza, że włosy nie mają znaczenia. Powiem więcej - nawet ich brak niczego nie zmienia. 😁

Wiecie dziewczyny, mimo strasznego dzisiejszego lenistwa zagniotlam ciasto i zrobię bułeczki z kawałkami czekolady. 😁

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ktotkie odmladzaja ale to zależy właśnie czy chce się odmłodzić czy wyglądać na starszą.

Odsłonięcie twarzy potrafi też postarzyć zwlaszcza starsze kobiety, bo wtedy bardziej widać opadający owal, policzki czy brak jędrności etc. zreszta wszystko zależy od rysów twarzy, proporcji, a nie od samej długości włosów i fryzury.

3 minuty temu, Gеt Out napisał:

Serio sądzisz, że my tak piszemy dla pocieszenia? 

🤣 

Jeszcze się taki nie narodził, abym męczyła się tak niego z długimi włosami 🤣

Najlepsze są w rozmiarze pomarańczy. Tak słyszałam. Albo arbuza. 🤔 Cytryny? 🤔 To jakiś owoc był. 😱

2 minuty temu, Pokraka napisał:

Wiecie dziewczyny, mimo strasznego dzisiejszego lenistwa zagniotlam ciasto i zrobię bułeczki z kawałkami czekolady. 😁

A ja tak będę siedziała na kanapie! Nie ruszę się!

Prawie dekadę temu miałam krótkie włosy i ponoć taka fryzura dodaje zadziorności : ) nawet spoko... najgorsze były takie do ramion. Długie też są ok ale nie zawsze wyglądają dobrze... jak od połowy długości się przerzedzają. Każda długość może być ok. 

Albo tylek bo są 2 teamy piersiwy i tyłkowy. 😉

4 minuty temu, Baba napisał:

🤣 

Takie bidulki jesteśmy z krótkimi włosami. Ojojoj, ojojoj. 😁

2 minuty temu, murb napisał:

Najlepsze są w rozmiarze pomarańczy. Tak słyszałam. Albo arbuza. 🤔 Cytryny? 🤔 To jakiś owoc był. 😱

Przecież nie na żadnej różnicy między arbuzem a cytryną 🤣 

I o tym właśnie mówię. Każdy ma jakiś typ urody i wielkim nietaktem było odebranie kobiecości z powodu krótkiej fryzury.

7 minut temu, murb napisał:

Nie muszę nikogo pocieszać, bo dla mnie włosy nie świadczą o niczym specjalnym. Dziś są takie, jutro inne. 

Skoro o niczym nie świadczą , to przestań o nie dbać, albo zetnij na zero . 😅 Okłamujecie same siebie, a ja akurat mam kaprys i czas prostować te śmieszne tezy. 😁

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Albo tylek bo są 2 teamy piersiwy i tyłkowy. 😉

Nie wiem w jakich kręgach się obracacie ale w moich to się liczy intelekt💪

34 minuty temu, tworki jukon welcome napisał:

Nic do ciebie nie mam ale się nie oszukujmy, piękna nigdy nie byłaś, raczej karynisko z fajką, a chyba nie zaprzeczysz ze od czasu dawnych fotek z twojej rodzimej patoli jak miałaś te naście lat przybyło ci naście lat, naście kilo, dwa bachoreksy i dwóch ich ojców 🤣🤣🤣 seksi lachonem to możesz być co najwyżej tutaj 🤣🤣🤣

Ona dobrze się trzyma (zwłaszcza jak na nałogową palaczkę), dałbym jej kilka lat mniej. Być nazwaną "karyną" w tym wieku to w sumie komplement 😉 Nie wiem czy to prawda z tą nadwagą, po ciąży zawsze się tyje i przeważnie zawsze chudnie z czasem.

Edytowano przez Bożenka LuBicz

7 minut temu, Baba napisał:

🤣 

Sprawne oko widzi jak jedna drugą jakby pociesza, a nawet przytakuje jedna drugiej, bo to działa jak solidaryzowanie się . 😅

Nigdy nie mów nigdy , bo baby przecież zmienne są zwłaszcza jeżeli chodzi o wizerunek zewnętrzny. 😅

Skoro o niczym nie świadczą , to przestań o nie dbać, albo zetnij na zero . 😅 Okłamujecie same siebie, a ja akurat mam kaprys i czas prostować te śmieszne tezy. 😁

Po ścięciu do zera swędzą przy dorastaniu. Nie wiem dlaczego tak się dzieje ale to nie jest przyjemne. 

Widmo, Ty zdecydowanie nie doceniasz rozmówczyń. 😁 Robiłam różne rzeczy. 

Sprawne oko widzi jak jedna drugą jakby pociesza, a nawet przytakuje jedna drugiej, bo to działa jak solidaryzowanie się . 😅

Nigdy nie mów nigdy , bo baby przecież zmienne są zwłaszcza jeżeli chodzi o wizerunek zewnętrzny. 😅

Z ciebie taki ekspert, jak z koziej dopy trąbka 😅

4 minuty temu, murb napisał:

Takie bidulki jesteśmy z krótkimi włosami. Ojojoj, ojojoj. 😁

Obracanie czegoś w żart nie spowoduje nagle dystansu , bo to tylko jak kosmetyka. 😁

2 minuty temu, Bożenka LuBicz napisał:

Ona dobrze się trzyma (zwłaszcza jak na nałogową palaczkę), dałbym jej kilka lat mniej. Być nazwaną "karyną" w tym wieku to w sumie komplement 😉 Nie wiem czy to prawda z tą nadwagą, po ciąży zawsze się tyje i przeważnie zawsze chudnie z czasem.

Akurat pól roku po ciąży wazylam mniej niż przed ciażą ale co tam, tutaj przecież wiedzą lepiej jaki kto jest. 😉

Przed chwilą, murb napisał:

Po ścięciu do zera swędzą przy dorastaniu. Nie wiem dlaczego tak się dzieje ale to nie jest przyjemne. 

Widmo, Ty zdecydowanie nie doceniasz rozmówczyń. 😁 Robiłam różne rzeczy. 

Mnie tam jaja nie swedzom 

1 minutę temu, Gеt Out napisał:

i mamy krótkie włosy. To co mamy pisać. Ja mam krótkie ale Ty to wyglądasz jak cwel. 

No chyba nie. 

Weź tak spójrz poza widnokrąg. 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się