RC + 507 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Podkarpacie. Edytowano 3 godziny temu przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 560 Napisano 3 godziny temu Wczoraj rano pokazywali Zakopane, 20 cm śniegu, zima na dobre. U nas jutro ma podobno spaść 7 cm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 506 Napisano 3 godziny temu Nie przesadzajmy Odrobina śniegu spadła, - 2 stopnie na termometrze, ładny krajobraz za oknem, takie widoki i pogodę to ja lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 507 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wczoraj rano pokazywali Zakopane, 20 cm śniegu, zima na dobre. U nas jutro ma podobno spaść 7 cm. A do Bożego Narodzenia pewnie wszystko stopnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 507 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie przesadzajmy Odrobina śniegu spadła, - 2 stopnie na termometrze, ładny krajobraz za oknem, takie widoki i pogodę to ja lubię No to zapraszam w okolice Przemyśla xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 528 Napisano 3 godziny temu Czyli zima jednak nadciąga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 506 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, RC + napisał: No to zapraszam w okolice Przemyśla xD Bardzo chętnie bo uwielbiam zimę I taka pogoda może cały rok dla mnie istnieć, a na wakacje to tylko za granicę jechać, by złapać słońce. To nie te czasy, kiedy były prawdziwe zimy i te zimy już nie wrócą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 560 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, RC + napisał: A do Bożego Narodzenia pewnie wszystko stopnieje. Wiadomo, że długoterminowe prognozy mogą się mylić, ale ja tam nie widzę żadnych większych ociepleń. Może w tym roku dla odmiany będzie zima jak w 2010. Osobiście wolałabym scenariusz sprzed 2 lat, gdy 1 stycznia było 19 stopni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 507 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Bardzo chętnie bo uwielbiam zimę I taka pogoda może cały rok dla mnie istnieć, a na wakacje to tylko za granicę jechać, by złapać słońce. To nie te czasy, kiedy były prawdziwe zimy i te zimy już nie wrócą Pamiętam. Zimy były takie, że z chłopakami z sąsiedztwa łopatami wrzucaliśmy śnieg na kupę, a gdy była już ogromna, drążyliśmy w niej tunel i mieliśmy zamek na podwórku. Wciąż mam zdjęcia z tych lat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 507 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Osobiście wolałabym scenariusz sprzed 2 lat, gdy 1 stycznia było 19 stopni Zawsze zazdroszczę Rzymianom, że mają nierzadko po 12 stopni w styczniu, a i wyżej się zdarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 506 Napisano 3 godziny temu Wszyscy tu zebrani mamy ponad 500 punktów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 560 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Zawsze zazdroszczę Rzymianom, że mają nierzadko po 12 stopni w styczniu, a i wyżej się zdarza. Południowe Włochy, Francja, Hiszpania. To wysoce demoralizujące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 507 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Wszyscy tu zebrani mamy ponad 500 punktów Klub 500 + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 507 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Południowe Włochy, Francja, Hiszpania. To wysoce demoralizujące Za wysoko też nie dobrze, bo nic się nie chce robić w upały, brakuje siły, człowiek się męczy, odwadnia szybko... najgorętsze regiony Hiszpanii to często wyludnione i opustoszałe wioski, dlatego brałbym te rzymskie XII jednak Edytowano 3 godziny temu przez RC + 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1794 Napisano 3 godziny temu U mnie nie ma ni jednego płatka i 2 stopnie na plusie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 507 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, murb napisał: Czyli zima jednak nadciąga. No, weszła z przytupem na wschód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 528 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, RC + napisał: No, weszła z przytupem na wschód. Raczej południowy wschód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 507 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: U mnie nie ma ni jednego płatka i 2 stopnie na plusie. Aplikacja WeaWow twierdzi, że jest szansa, że zachód ominie ta fala... 28.XI niby ocieplenie ma przyjść. Zobaczymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 507 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Raczej południowy wschód. Czyli na Szkolnej 17 jeszcze nie ma śniegu? Szczęściarze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1794 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Aplikacja WeaWow twierdzi, że jest szansa, że zachód ominie ta fala... 28.XI niby ocieplenie ma przyjść. Zobaczymy. Ja też na wschodzie tylko wyżej i śniegu ni ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1794 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, RC + napisał: Czyli na Szkolnej 17 jeszcze nie ma śniegu? Szczęściarze. Dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 506 Napisano 2 godziny temu Byle do wiosny i nie ma co rozmyślać. Najgorzej w zimie to mają kierowcy, budowlańcy i bezdomni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 507 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Ja też na wschodzie tylko wyżej i śniegu ni ma Ściana graniczna z Białorusią nie przepuszcza widocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 528 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, RC + napisał: Czyli na Szkolnej 17 jeszcze nie ma śniegu? Szczęściarze. Wyznam że wstydem, że nie wiem co jest na Szkolnej 17. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 528 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Byle do wiosny i nie ma co rozmyślać. Najgorzej w zimie to mają kierowcy, budowlańcy i bezdomni To prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 528 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Ja też na wschodzie tylko wyżej i śniegu ni ma Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 507 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Wyznam że wstydem, że nie wiem co jest na Szkolnej 17. 🫢 Słynny vloger Kononowcz Krzysztof ś.p. tam mieszkał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1794 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, RC + napisał: Ściana graniczna z Białorusią nie przepuszcza widocznie My wyschniemy na wiór serio z roku na rok co raz mniejsze opady i deszczu i śniegu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1794 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, murb napisał: Wyznam że wstydem, że nie wiem co jest na Szkolnej 17. 🫢 11 minut temu, RC + napisał: Słynny vloger Kononowcz Krzysztof ś.p. tam mieszkał. Tak, cała okolica jest znana z tego, że zamieszkuje tam śmietanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1794 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, murb napisał: Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku. W ogóle mi nie do śmiechu bo wysychamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach