murb 536 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wiesz, że jesteśmy Liderkami na tablicy? Nie wiem czy to powód do dumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 2 Napisano 5 godzin temu Tablica przegrywek forumowych xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Dogma napisał: Tablica przegrywek forumowych xD Zazdrość przez Ciebie przemawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Nie wiem czy to powód do dumy. Jak najbardziej powód dla wyjątkowych kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 5 godzin temu Brum i 500 +jesteśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 2 Napisano 5 godzin temu A ja sobie grywam w srody w jazz klubie na perkusji i mnje wszyscy bardzo chwala xD Tez mozecie mi pozazdroscic xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 2 Napisano 5 godzin temu Wy jestescie kims na umarlym forum dla karyn gdzie siedzi moze w kolko 5-10 tych samych osob, a ja gram w jazz klubie, gdzie 50-100 ludzi jest i ja gram i czuje sie jak kozak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 5 godzin temu W górę temat liderki tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 2 Napisano 4 godziny temu O jej, jakby nie bany to byscie mialy z 2000 lajkow, a lezak z 20000 postow i ja tez xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 2 Napisano 4 godziny temu Wiecej tutaj najeebalem postow od was przez 11 lat xD Jestescie zerami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Dogma napisał: A czego wam zazdroscic? Ze tutaj gnijecie codziennie? Jest tyle rzeczy, których możesz nam zazdrościć, że nie wiem od czego zacząć. Skoro wiesz, że jesteśmy to codziennie to też jesteś codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Brum i 500 +jesteśmy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dogma napisał: Wiecej tutaj najeebalem postow od was przez 11 lat xD Jestescie zerami A Ty razem z nami jesteś w zbiorze przegranych zer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Jest tyle rzeczy, których możesz nam zazdrościć, że nie wiem od czego zacząć. Skoro wiesz, że jesteśmy to codziennie to też jesteś codziennie. Mnie gładkiej cery, gęstych włosów i poczucia humoru. Tego nikt póki co mi nie zabierze. No i pasja fotografowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: A Ty razem z nami jesteś w zbiorze przegranych zer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Dogma napisał: A ja sobie grywam w srody w jazz klubie na perkusji i mnje wszyscy bardzo chwala xD Tez mozecie mi pozazdroscic xD Zazdroszczę Ci niezmiernie i aż czkawki od tego dostałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dogma napisał: To teraz pokaz stopki murb Już lecę pokazywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 2 Napisano 4 godziny temu No ja tam sie ciesze, ze umiem grac na instrumencie xD Ostatnio zamiast tu gnic to trenowalem perkusje i teraz mnie chwala wszyscy i mam granie co tydzien w klubie wypchanym ludzmi i mi brawa bija wszyscy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dogma napisał: Tez mam ladna cere, ladne wlosy, bo mam odzywke i szampon do wlosow za 100zl butelka xD A humor tez mam njezly, bo duzo sie smieje, z was tez xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 2 Napisano 4 godziny temu No, tak myslalem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 49 Napisano 4 godziny temu 49 minut temu, murb napisał: Mam to głęboko gdzieś. No ja wiem i trąbie na takich i nawet nie chcesz wiedzieć jak przeklinają ci którzy muszą Cię wyprzedzić. Przeklną Cię i nie będzie Ci się farciło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 2 Napisano 4 godziny temu No chcialabys miec taki szampon salowa i odzywke, ale nie dla psa kielbasa xD Jak biore kapiel to odlatuje xD tak pachnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 468 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, murb napisał: We wrześniu mi się wykasowało dużo ale recydywy się boję. nigdy nie mialem punktow, jak to sie robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Dogma napisał: No ja tam sie ciesze, ze umiem grac na instrumencie xD Ostatnio zamiast tu gnic to trenowalem perkusje i teraz mnie chwala wszyscy i mam granie co tydzien w klubie wypchanym ludzmi i mi brawa bija wszyscy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nigdy nie mialem punktow, jak to sie robi? Jeździ się szybko furką jak marzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: No ja wiem i trąbie na takich i nawet nie chcesz wiedzieć jak przeklinają ci którzy muszą Cię wyprzedzić. Przeklną Cię i nie będzie Ci się farciło. Mam zawieszoną czerwoną kokardkę, która odstrasza każdy u/rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 536 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Dogma napisał: Fajnie jak mnie tu gnooja ludzie, salowe, giny, rymcymy i inni, a ja czuje sie jak goowno i chce sie zabiic przez ludzi stad i to srorum, a ja ide do jazz klubu nagle grac na perce i mnie wszyscy chwala, i ludzie tancza do moich rytmow XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 2 Napisano 4 godziny temu No fajnie, ze sie cieszysz Zalujcie, ze nie mozecie posluchac jak gram i mnie zobaczyc w srody na zywo xDD. Jak cos to zapraszam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 49 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Mam zawieszoną czerwoną kokardkę, która odstrasza każdy u/rok. To nie działa tylko bezmyślnie jest powielane i niektórzy to kupują w tych czasach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1805 Napisano 4 godziny temu 33 minuty temu, murb napisał: We wrześniu mi się wykasowało dużo ale recydywy się boję. W mobywatelu możesz sprawdzić ile masz aktualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach