Onaaaa 1281 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Przynajmniej nie muszę udawać że jestem na Kanarach i robie bazgroły na piasku. Może poudajemy tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 504 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Szon patroI napisał: Cśś, nie psuj Krzysiowi narracji, napisał, ze jak chcesz to potrafisz a ty na to ze nie zapamiętasz, no wiesz Krzysio chyba nie bardzo jest w stanie ocenić co jest 'czytelne' sam pisze umią i inne kwiatki, a dzisiaj jak wytknęłam mu byka to zaczął mamrotać coś o ss. Ten sam krzysio który potrafi 50 razy na dobe wytykać innym nieczytelnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Piotrek jest nietuzinkową osobowością i wątpię czy będzie chciał w polemikę z tobą. Może pokazać doope uwierzyć, niech sobie każdy sam szuka..na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Gеt Out napisał: Piotrek jest nietuzinkową osobowością i wątpię czy będzie chciał w polemikę z tobą. Nie będzie, bo nie ma pojęcia o czym gada. Oboje dobrze o tym wiemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zupki nie dawałam ale jak zamawialiśmy pizze to dostawały i po tym wiedziałam która najlepsza Ser z pizzy to i moje jedzą i w zasadzie to co ja ryby najlepiej im smakują z frytkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Krzysio chyba nie bardzo jest w stanie ocenić co jest 'czytelne' sam pisze umią i inne kwiatki, a dzisiaj jak wytknęłam mu byka to zaczął mamrotać coś o ss. Ten sam krzysio który potrafi 50 razy na dobe wytykać innym nieczytelnosc. HHahaha typowy Krzysiu jest typowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Nie będzie, bo nie ma pojęcia o czym gada. Oboje dobrze o tym wiemy. A jeżeli jest obcokrajowcem , to i tak świetnie włada językiem polskim . A ja nie wiem ja się nie znam na polityce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1281 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie będzie, bo nie ma pojęcia o czym gada. Oboje dobrze o tym wiemy. Ja wszystko rozumiem co Piter mówi. Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja wszystko rozumiem co Piter mówi. Macie podobny poziom intelektualny może temu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie będzie, bo nie ma pojęcia o czym gada. Oboje dobrze o tym wiemy. W porównaniu do ciebie to wiem co się dziejez zresztą ludziom co tylko umieją przesiadywać na bezrobociu i nic w życiu nie umieją nie wymagam więcej. Nawet minimum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1281 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Gеt Out napisał: Ser z pizzy to i moje jedzą i w zasadzie to co ja ryby najlepiej im smakują z frytkami. Frytek nie chciały ale lubiły podudzia z kurczaka i całować lubiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja wszystko rozumiem co Piter mówi. No to gratuluję. Masz też długie włosy więc nie jesteś cwelem z cyckami. Same powody do dumy. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Krzysio chyba nie bardzo jest w stanie ocenić co jest 'czytelne' sam pisze umią i inne kwiatki, a dzisiaj jak wytknęłam mu byka to zaczął mamrotać coś o ss. Ten sam krzysio który potrafi 50 razy na dobe wytykać innym nieczytelnosc. Na tym to polega żeby nie widzieć belki we własnym oku , ale źdźbło u kogoś jak najbardziej i dobrze znasz ten stan, bo czerpiesz z tego pełnymi garściami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: W porównaniu do ciebie to wiem co się dziejez zresztą ludziom co tylko umieją przesiadywać na bezrobociu i nic w życiu nie umieją nie wymagam więcej. Nawet minimum. No to opowiedz o ile wzrośnie ta składka i dlaczego. Miałeś jeszcze chwilę temu bardzo dużo do powiedzenia na jej temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 359 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No to gratuluję. Masz też długie włosy więc nie jesteś cwelem z cyckami. Same powody do dumy. Śliwka po co ta zazdrość skoro wdzisz jak jest Daj im się cieszyć sobą Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1281 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Szon patroI napisał: Macie podobny poziom intelektualny może temu. Nie wiem jaki on ma, to trzeba by mu iq zbadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No to gratuluję. Masz też długie włosy więc nie jesteś cwelem z cyckami. Same powody do dumy. Świr approved. To najważniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Frytek nie chciały ale lubiły podudzia z kurczaka i całować lubiły Podudzia z kuraka psy i koty najlepiej rozszarpują, bo im smakuje i mają zęby ku temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No to opowiedz o ile wzrośnie ta składka i dlaczego. Miałeś jeszcze chwilę temu bardzo dużo do powiedzenia na jej temat. Szkoda pisać z jakimiś ciemniakami nawet jak się napiszę i tak nic nie rozumieją. W 2026 roku planowany jest wzrost tej minimalnej składki do 432,54 zł. To wzrost o 117,58 zł w porównaniu do 2025 r. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Śliwka po co ta zazdrość skoro wdzisz jak jest Nie, proszę, po kolei z tymi odlotowymi teoriami, nie wszystko na raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Śliwka po co ta zazdrość skoro wdzisz jak jest O co zazdrość? O rozumienie ogóra czy długie włosy? ona to typowa pick me girl, szkoda ze wśród świrów. Ale kazdy ma wolna wole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 4 godziny temu Pick me girl o profilu bandziory, tępe dresy i kryminaliści. Najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 53 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No to gratuluję. Masz też długie włosy więc nie jesteś cwelem z cyckami. Same powody do dumy. Ma długie , bo kobieta powinna mieć długie i dziwne że tego nie wiesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 5 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Ale drapał sie w to ciągle. Brzydko to wyglądało. U gryzoni tłuszczaki często się pojawiają... może niekoniecznie to, ale moja świnka morska miała i faktycznie wyglądało to nieciekawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Szkoda pisać z jakimiś ciemniakami nawet jak się napiszę i tak nic nie rozumieją. W 2026 roku planowany jest wzrost tej minimalnej składki do 432,54 zł. To wzrost o 117,58 zł w porównaniu do 2025 r. O, no jest postęp. O takie informacje chodziło, dziękuję. Wiesz przy tym, że to powrót do stawki 100% z 2024? I że Duda zawetował utrzymanie stawki 75% dla najmniejszych firm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 303 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Szon patroI napisał: Pick me girl o profilu bandziory, tępe dresy i kryminaliści. Najlepiej Zacytuj mnie, pliz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1281 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Śliwka po co ta zazdrość skoro wdzisz jak jest Daj im się cieszyć sobą Zazdrości że rozumiem co Piter pisze to nie moja wina że ona nie rozumie. Mogę być tłumaczem Edytowano 4 godziny temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 359 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Szon patroI napisał: O co zazdrość? O rozumienie ogóra czy długie włosy? ona to typowa pick me girl, szkoda ze wśród świrów. Ale kazdy ma wolna wole Śliwka chodzi za Widmo nie od dziś, ale on mysli, że to facet Po drugie szkoda moich słów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 47 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Zacytuj mnie, pliz. Hejka kochani możecie streścić temat bo nie chce mi sie czytać tych 12 stron, bo właśnie tłucze ciezki hajs? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 574 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Gеt Out napisał: Ma długie , bo kobieta powinna mieć długie i dziwne że tego nie wiesz. Wiem, słyszałam wczoraj jak ogłosiłeś że kobieta z krótkimi włosami wygląda jak cwel z cyckami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach