Nerwica91 3 Napisano 10 godzin temu Ciągle chce pożyczać. Kiedys pożyczyłam. Teraz już nie, bo sama mam ciezka sytuacje finansowa. On nawet prosi abym pozyczyla mu na paliwo aby do mnie przyjechał, tak jakby mi łaskę robil. Co powinnam zrobić? Nie pożyczę mu ani złotówki bo nie mam. A on zarabia 5 razy tyle co ja.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwica91 3 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Szansa na miliony tak napisał: Ile możesz pożyczyć na 3 lata za rok Co o tym myslisz ? On zarabia z 10 tysięcy. A wiecznie chce pożyczyć mimo, że mowie mu wprost ze sama nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 566 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Jak można zarabiać 10k i nic nie odłożyć z tego na tzw „czarną godzinę”? Brak edukacji finansowej. Niech sobie założy plik w arkuszu kalkulacyjnym od nowego miesiąca i spisuje wszystkie wydatki - nawet te najdrobniejsze. I wyjdzie, na co idzie najwięcej kasy. Edytowano 9 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwica91 3 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, kris888 napisał: Jak można zarabiać 10k i nic nie odłożyć z tego na tzw „czarną godzinę”? Brak edukacji finansowej. Niech sobie założy plik w arkuszu kalkulacyjnym od nowego miesiąca i spisuje wszystkie wydatki - nawet te najdrobniejsze. I wyjdzie, na co idzie najwięcej kasy. Co miesiąc chce pożyczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Nerwica91 napisał: Co o tym myslisz ? On zarabia z 10 tysięcy. A wiecznie chce pożyczyć mimo, że mowie mu wprost ze sama nie mam. Ten temat już był wiele razy zakładany i były porady. Więc zamykamy temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 566 Napisano 5 godzin temu a i jeszcze jedna rada, niech odkłada 10% z wypłaty najpierw, przed innymi wydatkami - najlepiej na osobne konto oszczędnościowe, bez karty, bez apki, żeby nie kusiło wydać. Po jakimś czasie zgromadzi tyle, że nie będzie musiał pożyczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 39 Napisano 2 godziny temu Haha a ty nadal kontakt utrzymujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 468 Napisano 2 godziny temu 8 godzin temu, Nerwica91 napisał: Ciągle chce pożyczać. Kiedys pożyczyłam. Teraz już nie, bo sama mam ciezka sytuacje finansowa. On nawet prosi abym pozyczyla mu na paliwo aby do mnie przyjechał, tak jakby mi łaskę robil. Co powinnam zrobić? to nie pozyczka, on nie chce na darmo wypalac benzyny. a co ma z tego ze przyjedzie? pamietaj ze inwestycja powinna byc 50/50 , czasy bialorycerzy co przyjezdzaja po kilkaset km byle potrzymac za ręke dobiegają konca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 39 Napisano 2 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 566 Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: czasy bialorycerzy co przyjezdzaja po kilkaset km byle potrzymac za ręke dobiegają konca. To się nawet w ogóle nie opłaca, żeby kilkaset km jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 39 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, kris888 napisał: To się nawet w ogóle nie opłaca, żeby kilkaset km jechać. A myslisz ze kobietom się opłaca być kimś innym niż babofon dla takich skner którym się nic nie opłaca? Haha no nie sondze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 566 Napisano 1 godzinę temu Nie randkuję wprawdzie, ale myślę, że godzina na dojazd i godzina na powrót to chyba maksimum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kris888 napisał: Nie randkuję wprawdzie, ale myślę, że godzina na dojazd i godzina na powrót to chyba maksimum. Raczej minimum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 566 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Minimum? Załóżmy, że jest sobie wolny chłop. Doba ma 24h. Odrzućmy 8h snu i 8h pracy. Zostaje 8 godzin czasu wolnego - ale trzeba - prysznic, zęby, ogólnie higiena, ubranie się - ile? 2x15 minut = 30 minut - zrobienie jedzenia kolejne 2x15 minut = 30 minut i już godziny nie ma. Zostaje 7h. Dojazd 2x1h max, więc zostaje 5h. Czy randka tyle trwa? Nie wiem, nigdy nie byłem. Edytowano 1 godzinę temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patroI 34 Napisano 1 godzinę temu ode mnie chciał kiedys tutaj taki wariacik pożyczyć dwóch stów, nieopatrznie sie przyznałam, ze totalnie smierdze groszem, ponieważ prowadzę dobrze prosperującą firme. Z dala od takich, jeszcze przez myśl mi przeszło, ze może to jakis jurny Sebastian, ale ostatecznie stwierdziłam, ze jestem milfem zbyt wysokiej klasy, by za to placic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 336 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kris888 napisał: Minimum? Załóżmy, że jest sobie wolny chłop. Doba ma 24h. Odrzućmy 8h snu i 8h pracy. Zostaje 8 godzin czasu wolnego - ale trzeba - prysznic, zęby, ogólnie higiena, ubranie się - ile? 2x15 minut = 30 minut - zrobienie jedzenia kolejne 2x15 minut = 30 minut i już godziny nie ma. Zostaje 7h. Dojazd 2x1h max, więc zostaje 5h. Czy randka tyle trwa? Nie wiem, nigdy nie byłem. Jeśli to jest randka na szybki seks, to cy minuty, cy minuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 566 Napisano 1 godzinę temu A w moim przypadku, jeżeli miałbym zamiar randkować - to dojazd tylko komunikacją miejską albo taksówką (bo prawa jazdy nie posiadam - z przyczyn zdrowotnych i braku predyspozycji). Co w rezultacie i tak mnie wyklucza z możliwości randkowania. Koło zamknięte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 5 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, kris888 napisał: A w moim przypadku, jeżeli miałbym zamiar randkować - to dojazd tylko komunikacją miejską albo taksówką (bo prawa jazdy nie posiadam - z przyczyn zdrowotnych i braku predyspozycji). Co w rezultacie i tak mnie wyklucza z możliwości randkowania. Koło zamknięte. Nie załamuj się, Leżak sobie chwali gumową pusię i z nią randkuje kilka razy dziennie. Spróbuj i ty. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, kris888 napisał: A w moim przypadku, jeżeli miałbym zamiar randkować - to dojazd tylko komunikacją miejską albo taksówką (bo prawa jazdy nie posiadam - z przyczyn zdrowotnych i braku predyspozycji). Co w rezultacie i tak mnie wyklucza z możliwości randkowania. Koło zamknięte. Nieprawda. Bo życie jeszcze Cię zaskoczy i wspomnisz moje słowa A nie masz fajnej sąsiadki? W realu jest szybka weryfikacja i od razu wiesz, na czym stoisz. A randkowanie w sieci, to nie wiem, czy jest bezpieczne.. Ale jak ktoś lubi i jest odważny, to bardzo proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, kris888 napisał: Minimum? Załóżmy, że jest sobie wolny chłop. Doba ma 24h. Odrzućmy 8h snu i 8h pracy. Zostaje 8 godzin czasu wolnego - ale trzeba - prysznic, zęby, ogólnie higiena, ubranie się - ile? 2x15 minut = 30 minut - zrobienie jedzenia kolejne 2x15 minut = 30 minut i już godziny nie ma. Zostaje 7h. Dojazd 2x1h max, więc zostaje 5h. Czy randka tyle trwa? Nie wiem, nigdy nie byłem. Kiedyś będziesz. W tarocie widzę, że będzie to przyszły rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 566 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kiedyś będziesz. W tarocie widzę, że będzie to przyszły rok Dobra, screen zrobiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 336 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A randkowanie w sieci, to nie wiem, czy jest bezpieczne.. Niebezpieczeństwo w sieci czyha na nas przy każdym kliknięciu w nieodpowiedni link. Jeśli już się ma co złego przytrafić, to lepiej nieudany romans niż kradzież wszystkich pieniędzy z konta. Wiem, wiem, nie każdego okradają i nie każdy związek internetowy jest ujowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Baba napisał: Niebezpieczeństwo w sieci czyha na nas przy każdym kliknięciu w nieodpowiedni link. Jeśli już się ma co złego przytrafić, to lepiej nieudany romans niż kradzież wszystkich pieniędzy z konta. Wiem, wiem, nie każdego okradają i nie każdy związek internetowy jest ujowy. Nie znam się na tym. Ja poznawałam w realu ludzi. Nigdy bym nie poszła na randkę z facetem poznanym w sieci i nie pójdę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tworki jukon welcome 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie znam się na tym. Ja poznawałam w realu ludzi. Nigdy bym nie poszła na randkę z facetem poznanym w sieci i nie pójdę A do tych wszystkich kolesi stąd pisałaś jak jeeeebnięta na priwy i próbowałaś szczęścia bo? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, kris888 napisał: Dobra, screen zrobiony. Mówisz? Zapisz i schowaj do szafy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ileś tam konsol tak napisał: Salowa ile możesz pożyczyć za rok A ile chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ileś tam konsol tak napisał: 300 koła Na co ci tyle hajsu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 336 Napisano 51 minut temu 25 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie znam się na tym. Ja poznawałam w realu ludzi. Bo wtedy nie było internetu 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 27 minut temu 22 minuty temu, Baba napisał: Bo wtedy nie było internetu Był. Ale nie byłam aż tak zdesperowana. Zresztą tylko realnie się wpadało na kogoś i komuś w oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 536 Napisano 26 minut temu 37 minut temu, Ileś tam konsol tak napisał: 5mln bym zrobił Zarób sobie i odłóż Poza tym masz działkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach