BabkaBożaBeware 65 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Wymyślony mąż Hugh i gosposia z wymyśloną teściową, która ma drogie zęby zapłacone, przez syna wariata A jak tam na stadionie praca? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srejzi Beatka 2 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Dżina bździna to niburdiama. Niestety to są fakty. Niburdiama też mi zazdrości emigracji, dlatego wymyśliła emigrację do LA, pardonne moi mademoiselle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 468 Napisano 17 godzin temu co za stek bredni... żaden prawdziwy męski męzczyzna tego ne ogarnie. najlepiej knebel zakladac rano po myciu zebów do nocy nosi i wtedy mozna życ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 65 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Utkneli. Ale będą wkrótce Utknęli jak bunio święty męczennik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 550 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: co za stek bredni... żaden prawdziwy męski męzczyzna tego ne ogarnie. najlepiej knebel zakladac rano po myciu zebów do nocy nosi i wtedy mozna życ Jaki dzień taka noc Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Utknęli jak bunio święty męczennik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 65 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, srejzi Beatka napisał: Niburdiama też mi zazdrości emigracji, dlatego wymyśliła emigrację do LA, pardonne moi mademoiselle Haa haa. Ona się urodziła w bel er tak. Więc jest nejtiw emełykan. Z czym do ludzi Tutko parysko mulęruż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 1 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Utkneli. Ale będą wkrótce Córko dlaczego zabrałaś mi kąkubenta?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srejzi Beatka 2 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Zazdroszczę Ci wielu pytongow emigranckich. Gdzie ty je wszystkie miesciesz to jest pytanie chyba tylko do lezaka. wszystkie mi zazdroszczą życia w Paris, mon cheri Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bunia Męczennik 2 Napisano 17 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mąż zrobił zdjęcie Wiesz, że to królik jedzie na kilku kontach? Nikola z Nastroika dobrze pisała Udowodnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 550 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał: Utknęli jak bunio święty męczennik. Masz już to mieszkanie? Bo po alkoholu gołębie ci srały i nie miałaś gdzie już mieszkać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matka salowej 1 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jaki dzień taka noc Dlaczego mnie wirtualnie uśmierciłaś córko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeware 65 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jaki dzień taka noc O znowu jakieś babsko goni karetke. Wygląda to na atak padaczki a ona myśli że tańczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 6 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, matka salowej napisał: Córko dlaczego zabrałaś mi kąkubenta?! 🪐 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srejzi Beatka 2 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał: Haa haa. Ona się urodziła w bel er tak. Więc jest nejtiw emełykan. Z czym do ludzi Tutko parysko mulęruż Bezczelna jesteś, ja mieszkam na Avenue des Champs-Élysées Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srejzi Beatka 2 Napisano 17 godzin temu Nie blokuj, le crétin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 504 Napisano 17 godzin temu 9 minut temu, srejzi Beatka napisał: I pamiętajcie, nie nabijajcie sie już więcej z mojego nażyczonego , on ma piękne wyrzeźbione ciało i wielkiego pytonga, te ploty że on jest kulką i jeździ na wózku to ta wredna qweta wymyśla. A on jest taki dobry w rzeczywistości i zawsze mogą na niego liczyć Kuweta w parodii chodzi o uchwycenie charakteru, sposobu mówienia niuansow drobnych absurdów. W skrócie próbujesz kogos parodiować, ale brakuje ci oka do detali które sprawiają że parodia jest trafna i zabawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
srejzi Beatka 2 Napisano 17 godzin temu spyerdalay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach