Miecz 975 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: O! Można lubić wybiórczo. Nie ma takiej opcji! To nie moja bajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Miecz napisał: A ja nie mam zleceń. Koniec roku. U mnie koniec roku i konferencji od zatrzęsienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 14 Napisano 2 godziny temu Bardzo mądrze tu gaworzycie, aż żal iść te klosze myć. Niechybny prognostyk zbliżających się urodzin i świąt kościelnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: U mnie koniec roku i konferencji od zatrzęsienia. Budżetówka wydaje kasę. Prywatni inwestorzy już podsumowują rok. A ja bez zleceń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Nie ma takiej opcji! To nie moja bajka. Ale tak obiektywnie - można cenić za styl a nie zawsze za to co jest napisane. Zapał, zaangażowanie, pasja, pomysły, poczucie humoru. Ja takie rzeczy lubię. Nie muszę się zgadzać z tym co czytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca w garsonce napisał: Bardzo mądrze tu gaworzycie, aż żal iść te klosze myć. Niechybny prognostyk zbliżających się urodzin i świąt kościelnych. Jak Ty myjesz te klosze ciągle monitorując fora? Podziwiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Ale tak obiektywnie - można cenić za styl a nie zawsze za to co jest napisane. Zapał, zaangażowanie, pasja, pomysły, poczucie humoru. Ja takie rzeczy lubię. Nie muszę się zgadzać z tym co czytam. A jeżeli w tym nie ma nic? Poza wyje/banym w kosmos ego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Miecz napisał: Proste. Nie cierpię Miecza. Lubię Krejzi. Pokraka już Ci odpowiedziała na to pytanie. To grube nadużycie, bo nawet tego nie zasugerowałam. Podważam tylko istnienie obiektywizmu w tych kwestiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Budżetówka wydaje kasę. Prywatni inwestorzy już podsumowują rok. A ja bez zleceń Budżetówka daje zarabiać prywatnej inicjatywie. Przecież sami dla siebie nie robimy tych konferencji. Zlecenia, zlecenia, zlecenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 14 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Jak Ty myjesz te klosze ciągle monitorując fora? Podziwiam! Dopiero wodę nalewam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: A jeżeli w tym nie ma nic? Poza wyje/banym w kosmos ego? Tym lepiej bo tacy ludzie są bardzo kreatywni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Ale tak obiektywnie - można cenić za styl a nie zawsze za to co jest napisane. Zapał, zaangażowanie, pasja, pomysły, poczucie humoru. Ja takie rzeczy lubię. Nie muszę się zgadzać z tym co czytam. To działa tylko w momencie, kiedy potrzebujemy aliantów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca w garsonce napisał: Dopiero wodę nalewam Chyba do wanny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, Szon patroI napisał: Tak nie orzekł nażyczony, tylko narzędzie do wyszukiwania sobowtórów:p no tak wyszło i co zrobisz, nic nie zrobisz a duupa jak piekła tak piecze Czemu nie wstawisz tej Czeszki w avek, tylko podsycasz ciekawość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Szon patroI napisał: No tutaj niestety trzeba zawsze twardo trzymać sie teamu taka polityka:p nawet jak team sie upił i nie zjadł kolacji Tak, często jest stosowana taktyka jesteś ze mną albo przeciwko, jak się raz nie zgadzasz raz nie przytakniesz to niestety dyscyplina partyjna i out. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Budżetówka daje zarabiać prywatnej inicjatywie. Przecież sami dla siebie nie robimy tych konferencji. Zlecenia, zlecenia, zlecenia. Wbrew pozorom unikam zleceń budżetówki. To już wolę współpracować z konserwatorem zabytków, mimo że to też budżetówka, ale mimo wszystko pieniądze wykłada prywatny inwestor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: To działa tylko w momencie, kiedy potrzebujemy aliantów. Ja lubię nieco szaleństwa i surrealizmu. Nie układam się specjalnie z nikim. Ktoś mi odpowiada stylistycznie i jedziemy. Albo ktoś mnie ciekawi bo jest z odległej bajki. Cenię sobie sprawność językową, dystans do siebie i autoironię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Tak, często jest stosowana taktyka jesteś ze mną albo przeciwko, jak się raz nie zgadzasz raz nie przytakniesz to niestety dyscyplina partyjna i out. Można wchodzić w ten kanał albo nie. Pewnie gdybym nie miała z kim popisać zgodnie ze swoimi oczekiwaniami to bym sobie poszła precz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambo 5 Napisano 2 godziny temu ja lubie tylko tych co nie bijo i poglaszczo bo mam niedopompowane ego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Wbrew pozorom unikam zleceń budżetówki. To już wolę współpracować z konserwatorem zabytków, mimo że to też budżetówka, ale mimo wszystko pieniądze wykłada prywatny inwestor. Budżetówka jest solidnym płatnikiem. Ludzie się biją o kontrakty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Ja lubię nieco szaleństwa i surrealizmu. Nie układam się specjalnie z nikim. Ktoś mi odpowiada stylistycznie i jedziemy. Albo ktoś mnie ciekawi bo jest z odległej bajki. Cenię sobie sprawność językową, dystans do siebie i autoironię. Fajna teoria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Można wchodzić w ten kanał albo nie. Pewnie gdybym nie miała z kim popisać zgodnie ze swoimi oczekiwaniami to bym sobie poszła precz. Tak, wchodzimy tu dobrowolnie piszemy z kim chcemy a z kim nie to nie. Nie ma obowiązku nie wiem po co trwać w czymś niefajnym i jeszcze budować koalicje by w tym przetrwać a uj z tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Fajna teoria. Moja, autorska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, murb napisał: Budżetówka jest solidnym płatnikiem. Ludzie się biją o kontrakty. Nie do końca tak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, murb napisał: Można wchodzić w ten kanał albo nie. Pewnie gdybym nie miała z kim popisać zgodnie ze swoimi oczekiwaniami to bym sobie poszła precz. To ciągle teoria. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Tak, wchodzimy tu dobrowolnie piszemy z kim chcemy a z kim nie to nie. Nie ma obowiązku nie wiem po co trwać w czymś niefajnym i jeszcze budować koalicje by w tym przetrwać a uj z tym. Dokładnie. Piszę tyle ile chcę - dużo, mało, obszernie, osobiście. To ja decyduję co piszę i z kim rozmawiam. Nie bardzo mi zależy na tym, żeby ktoś na forum wierzył, że mam jakoś - dobrze, źle, bogato, biednie, radośnie, przegranie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: To ciągle teoria. Ta napisz jaka jest praktyka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 559 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Nie do końca tak jest. A jak, według Ciebie, to jest z tą budżetówką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 975 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Dokładnie. Piszę tyle ile chcę - dużo, mało, obszernie, osobiście. To ja decyduję co piszę i z kim rozmawiam. Nie bardzo mi zależy na tym, żeby ktoś na forum wierzył, że mam jakoś - dobrze, źle, bogato, biednie, radośnie, przegranie. Takie są założenia. Całkiem słuszne. Problem w tym, że jeżeli ktoś zechce zaistnieć to będzie to podważał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1818 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Dokładnie. Piszę tyle ile chcę - dużo, mało, obszernie, osobiście. To ja decyduję co piszę i z kim rozmawiam. Nie bardzo mi zależy na tym, żeby ktoś na forum wierzył, że mam jakoś - dobrze, źle, bogato, biednie, radośnie, przegranie. Nie mam już reakcji, ale tak, wbrew temu co twierdza niektórzy też nie zależny mi na posiadaniu tu jakiś zwolenników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach